• test trendu wzrostowego? Autor: ~kt [213.199.193.*]
    hej, to pytanie do lepszych ode mnie znawców at, jakie macie zdanie co do tej linii, punkt zwrotny czy nie wytrzyma? czy może mało istotna?

http://at.biznesradar.pl/bbe4e554e5c1a5841eb2dac44a32a80b.png
  • Re: test trendu wzrostowego? Autor: artikobra2 [93.105.35.*]
    mi się wydaje że ktoś cierpliwie czeka i odbiera akcje tym którzy realizują zyski do zeznania podatkowego, lub straty. Myśle że zacznie się coś dziać dopiero od poniedziałku
  • Re: test trendu wzrostowego? Autor: ~mars [87.99.28.*]
    mysle , ze masz racje ja tez juz od kilku dni zaczalem kupowac tak jak pisalem w innym poscie narazie wpadlo po 1,56 i jak narazie to niezly fart byl bo nizej nie zeszlo. patrzcie na wskaznik AD w ogole tutaj nikt nie sypie tymi akcjami . swoja droga myslalem , ze bardziej wqierzycie w to przedsiebiorstwo ;) ja ciagle kibicuje mocno duonowi
  • Re: test trendu wzrostowego? Autor: ~kt [213.199.193.*]
    to nie jest kwestia wiary, bo gdyby jej nie było to i akcji bym nie miał, co do rozwoju średnio i długoterminowego to jestem raczej spokojny, pytanie z pierwszego postu bardziej miało mi podpowiedzieć gdzie dobierać, bo raczej za mocny z at nie jestem
  • Re: test trendu wzrostowego? Autor: ~O0o [83.13.215.*]
    Ja nabralem duoz po 1,59

Teraz czekam na sygnal kupna. narazie nie zbieram, a stoje nizej, duzo nizej.
  • Re: test trendu wzrostowego? Autor: ~o0o [83.13.215.*]
    kibicujemy mocno, tyle ze tu moze byc dluzsze posiedzenie na tym poziomei a moze nawet na nizszym zanim odpali w gore niestety :-/

i na innych spoleczkahc mozna sobie w tym czasie gotowka poszalec, zanim duon ruszy w gore :-P
  • Re: test trendu wzrostowego? Autor: ~mars [87.99.28.*]
    na innych spoleczkach mowisz ? hmm przy takim rynku hmm , no to pochwal sie na czym tak znowu poszalales ? bo patrzac na szeroki to duon jak narazie sie trzyma niezle po takich wzrostach
  • Re: test trendu wzrostowego? Autor: ~O0o [83.13.215.*]
    No wlasnie o tym mowie. Przeceny na spolkach niektorych sa dosc ciekawe.

Mirbud z 1,8 na 1,48
    vistula z 2,1 na 1,7,
    lzmo z 6,5 na 5,19 nawet
    lstapital z 2,4 na 1,87

Duon mocny,,,, z 1,8 na 1,58, zreszta moim zdaniem duon pokisza dosc dlugo, nie ma na czm rosnac, fundamentalne dobre info potrzebne zeby cos ruszylo, zima ciepla wiec szalu nie bedzie za 4q

A Technicznie go tak zjebali ze nie ma sie juz od czego odbic nawet.

Martwi mnie to bo mam absolutna wiekszosc w duonie kasy z maklerskiego, az to noezdrowe ze ak bardzo. A gotowka na zakupy juz nie jest wielka.

Zapomniales tez jeszcze ze duona na hossie jesiennej jakos specjalnie nie urosl.
[x]
DUON 0,26% 3,83 2016-04-04 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.