A wiec wszystko sie sprawdzilo mamy juz prawie 3 zł i jak widac nie bedzie to dno ...........mozna smialo sie spodziewac dalszego spadku at - 1,5 -2,2 zł i tam mozna pomyslec dopiero ...............
osobiscie nie patrzybym na biezacy wskaznik. trzeba uwzglednic przeterminowane zaleznosci 30 mln powyzej 180 tu juz masz wskaxnik 0,8 a odpisujac 70 mln masz 1,3. Wiec jest jeszcze na co czekac
Dnia 2013-12-18 o godz. 09:45 ~marko napisał(a):
> czy twoje wiadomości opierają się na tym tylko co wyczytasz
> w internecie głównie na forum ? jeżeli tak to gratuluje
A Ty Marko co robisz??
Wrzucasz wskaźniki, mówisz żeby kupować.
Czyli sam wpisujesz się w nurt, który następnie krytykujesz.
Hehehe!
nie namawiam nikogo do kupowania tak jak co niektórzy namawiają do sprzedawania ja wyraziłem swoją opinię że dla mnie jest to okazja na zakupy ale jestem tu za długo aby nie zdawać sobie sprawy że wszystko może się wydarzyć
stanowczo za drogo jest at i nie tylki mowi mi ze bedzie duzo taniej .......zadlozenie brak zyskow brak poprawy nie wyglada to dobrze i spodziewam sie 2zl a nawet nizej kwestia czasu bliskiego.......nie warto przeplacac teraz jest za drogo pod kazdym wzgledem i zla sytuacja w spol......1,5-2zl moze pomysle nie wczesniej.......
dopóki nie zostanie rozwiązany problem tak znacznych przeterminowanych należności to w tę spółkę nie warto wchodzić, rozwiązaniem problemu może być zlecony przez KNF audyt (Ernst@Young), którego wyniki pokażą na czym stoi ta spółka i wyjaśni dziwne transakcje z głównym kontrachentem. im dłużej to będzie trwało tym kurs będzie niższy, może nawet 2 złote, uwzględniając stosunkowo niewielką dynamikę sprzedaży.
Radzę przejść się po solonach Solara, spytać swojej kobiety o opinię o ciuchach tam wystawionych, poczytać wypowiedzi byłych i obecnych pracownic salonów Solara o stosunkach i zwyczajach tam panujących a będziecie mieli RZECZYWISTY stan firmy.
Szczęśliwego Nowego Roku !!!