• blady strach w oczach mam ;) Autor: ~o0o [83.13.215.*]
    naprawde nie jest mi wesolo, serio sie ludzilem ze zamkniemy rok z 2 z przodu a tutaj,,,,, mozemy go zamknac z 4 w drugim rzedzie :P

no nieladnie to wyglada, czekam z jakimikolwiek zakupami az cos sie stanie pozytywnego bo na ta chwile to 1,44, dopiero tam bylbym w stanie cokolwiek dokupic :P

FED jutro ,,,,, pozytywnego cos pozytywnego, bardzo chcial byś dal mi jutro

ciagle sie ludze ze to TYLKO efekt korekty na GPW i lada dzien sie odbijemy

ale smrod w gaciach mam lekki po raz pierwszy od dawna :)

nie chce mi sie znowu wspinac od 1,4 czy nawet 1,5 poziomu w gore jednak :P
  • Re: blady strach w oczach mam ;) Autor: ~mars [87.99.28.*]
    hmm jak dobierales ostro powyzej 1,8 widzac w kreskach dalsze wybicie to sie nie dziwie . wedlug at mielismy juz dawno przebic 2zl :)
    jakos mysle ze kilka osob ktora jest tutaj pod af nie panikuje i ma sie dobrze.
    ja przynajmniej spogladam na to do ze spokojem.
    dobralem po 1,56 spory pakiet akcji, piekna panika na szerokim
    jak tak zamkna to niezle mi sie udalo wstrzelic jak na dzisiaj, ale ale czy jutro nie ebdzie nizej ?
  • Re: blady strach w oczach mam ;) Autor: ~o0o [83.13.215.*]
    nie dobierałem powyzej 1,8 powyzej 1,8 sporo oddalem,,, odebralem na ta chwile od 1,59 do 1,76
    srednia odebranych to 1,65

dzis tez nie wytrzymalem i wzialem 10 tys akcji po 1,59 :P gotowka sie konczy a jutro moze byc nizej :P

AF mnie uspokaja ale AT przeraza na dzis,,,, bardzo nieladnie to wyglada!
  • Re: blady strach w oczach mam ;) Autor: ~xxx [89.73.192.*]
    wszyscy kupują a ciągle spada hmmm... coś ze mną nie tak?
  • Re: blady strach w oczach mam ;) Autor: ~O0o [83.13.215.*]
    No wlasnie dlatego blady strach w oczach mam, costane to dostaje i wiem ze kilka osob tez ladnie obdarowano akcjami.
    A skorotakochoczo rozdaja to,,,,,

Czyzbysmy jak pisal tu ktos przywdziali gruby ciezki kozuch na dluga zime?

• Re: blady strach w oczach mam ;) Autor: ~Euklides [83.230.127.*]
    Jak dla mnie to nie wygląda wszystko dobrze. Zaraz ktoś napisze, że wzrasta pesymizm, więc trzeba kupować. Problem w tym, że obserwując technicznie poszczególne spółki na GPW to albo połamane kanały wzrostowe, albo blisko ich połamania. Wcześniej to wszystko poprzedzone wyraźnymi dywergencjami na wskaźnikach. Poprzednie paniki (wrzesień) nie wyrządzały takich szkód, a tu przecież do szans na odreagowanie jeszcze całkiem spory potencjał spadkowy na WIG-u (50000 lub nawet dopuszczalne 48500). Duon wygląda przy tym przyzwoicie, ale problem może się pojawić, jeśli nic większego poza odbiciem z wyżej wymienionych poziomów nie będzie. Moje obawy zwiększa fakt, że jak u nas już nastroje optymistyczne uleciały i można uznać to za zdrową sytuację, to w USA wciąż jeszcze ogromna przewaga byków. Co będzie u nas, jeśli tam nastąpi prawdziwe chłodzenie nastrojów?
  • Re: blady strach w oczach mam ;) Autor: ~sos [83.30.108.*]
    opinie na temat niektórych spółek

http://gpwinwestycje.blogspot.com/
    wez juz nie naganiaj na wszystkich watkach na ten marny merytorycznie blog. szkoda czasu kazdy ma swoj rozum.
[x]
DUON 0,26% 3,83 2016-04-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.