• 1/6 FF Autor: ~Znany [83.18.168.*]
    się przekręciła ..... i po takich infach dekla nie zrywa ... hm ...................... nie wiem co o tym myśleć ................ wygląda na to jakby ktoś z ochotą sprzedawał akcje wykorzystując tak wspaniałe infa ????????????????? :-(
  • Re: 1/6 FF Autor: ~sss [194.114.62.*]
    luknij na kapitalizacje i plany :-)
    4 zeta w najblizszym czasie mozliwe :-)!
  • Jeżeli Autor: ~Znany [83.18.168.*]
    będą realizować najbliższe plany to i 10 zeta nie będzie drogo
  • Re: 1/6 FF Autor: ~seba [95.49.63.*]
    nikt zdrowy nie wyjdzie Ci wieksza iloscia akcji przy takich perspektywach, jest to zwykła wymiana akcjonariatu ! mało ludzi na społce , małe zainteresowanie dlatego tak rosńie spokojnie ale to i dobrze chciałbys wystrzały na 6 zł zlecenie połowe leszczy giełdy ? bo ja nie ! Widac własnie ze nie jest to spekulacyjna społka a społka godna inwestycji !
  • Re: 1/6 FF Autor: ~arklac3000 [193.111.166.*]
    poczekajcie spokojnie niech na stałe przebije 3 i się okrzpnie na tym poziomie to zobaczymy wyższe
    Uważam że skoki po 40-50% dziennie na Polfie nie są zdrowe
  • Re: 1/6 FF Autor: ~seba [95.49.63.*]
    powiedzcie sami , czy spółka w chwili obecnej nie powinna kosztować 5-7 zł ?

- analizując , to ze gotówki w kasie ma 2 zł na 1 akcje z obligacji,
    - jej lek jest refundowany od 1 stycznia 2014 r
    - w 4 Q otworzyli przedstawicielstwa w Białorusi, Ukrainie, Rosji, Wietnamie, Bułgarii
    - od 2014 roku beda zajmowialc sie dystrybucja sprzętu medycznego
    - zakładają przychodzy na poziomie 100 mln zł

a kapitalizacja to 8 mln zł. Czy cena 5-7 zł to cena minimalna ? prosze o Wasze opinie !
  • Re: 1/6 FF Autor: ~www [89.191.152.*]
    mam podobne odczucia, ze ktos tylko czeka zeby jednak sie pozbyc akcji, czyzby persektywy mu nie odpwoiadaly, mam nadzieje ze to jakis ,,podprogowy akcjoanriusz ,, a nie 1 x 3 glownych
[x]
POLFA 0,00% 0,25 2016-06-29 10:48:06
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.