• Czy to jest bankrut ? Autor: ~grifa [78.8.132.*]
    Bo kurs sie tak zachowuje !!!! Masakra. - to kosztowalo 23 zl.
  • Re: Czy to jest bankrut ? Autor: ~ss [31.61.136.*]
    Co tu sie dzieje. Stracilem tyle ze boli glowa
  • Re: Czy to jest bankrut ? Autor: ~rrrrrrrrr [62.87.254.*]
    no włanie kiedy sie skończy ta jazda w dół. bo społka niby ok ale leci w dół.
  • CO TU SIE DZIEJE!!!! Autor: ~seba [78.88.186.*]
    ludzie juz tyle stracili ze szok... mozna twierdzic ze nic złego sie nie dziej bo duze spadki a małe obroty. czyli ludzie trzymają. ale jestem przerażony bo straciłm juz chyba ponad 25 %.
  • Re: CO TU SIE DZIEJE!!!! Autor: ~seba [78.88.186.*]
    trzeba to przeczekać... ja bede trzymał z nadzieją że jeszcze bedzie kiedys z 5 zł. Wartosc ksiegowa 8, mln dywidendy wypłacili nie mozna chyba nic złego powiedziec narazie...
  • Re: CO TU SIE DZIEJE!!!! Autor: ~el companero [46.169.29.*]
    Głowy nie daję ale wydaje mi się, że niedługo powinno się zatrzymać i może nawet krótkotrwale odbić od mniej wiecej 3,75.
    Mam niewielki udział procentowy w portfelu tych akcji jeszcze z przed dywidendy - jednak mimo niej nadal wtopa ponad 20% i to pomimo uśredniania, z czym już definitywnie dałem sobie spokój.

Jeśli chodzi o wartość księgową to co ona znaczy jeśli wciąż spółka ma straty i ta wartość maleje, więc przynajmniej mnie nie dziwi dyskontowanie przyszłych strat i utrzymywanie dystansu do tej ceny będącej tylko zapisem z przeszłości.

Powołana została spółka na nowe rynki - więc albo coś drygnie i zacznie się sytuacja zmieniać na lepsze, albo to tylko sposób na wyciąganie kasy ze spółki i tworzenie jeszcze większych strat. Kto wie?! w porywach szczęścia może i coś się poprawi ale wątpie aby w krótkim terminie.
  • Re: CO TU SIE DZIEJE!!!! Autor: ~ss [78.88.186.*]
    polubcie ich na fb to moze cos poprawi:P
    https://www.facebook.com/Quantum.software?fref=ts
    załamka normalna... wszystko leci ale zeby az tak? rekordowe dno.. ino nie widac od czego by sie miało odbic... trzeba czekac na nowy rok i nie panikowac
[x]
QUANTUM 0,81% 25,00 2025-09-19 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.