a ja mysle ze w poniedzialek przebijemy 3,2 na stałe popyt jest co było widac dzisiaj a ze ktos oddawał to brali nizej , obroty o tym mówia bez popytu by zdołował
Trzymamy, trzymamy...:)
Będzie dywidenda, powinny byc naprawdę fajne wyniki,a mnie najbardziej podoba się strategia spółki,i oby tak dalej...
''zz'' nie przejmujmy się 'groszołapami'...:))
no nie wiem czy tak bedzie skoro ktos wyczyscil karnet na prawie 200kilo ,moze pojedyncze tranzakcje beda ale widac ze ktos chce nastepna fale wzrostowa a ta moze szybko zrobic ponad 4zł bo bedzie coraz mniej papiera ,jeszcze jak bedzie jakies info
a dlaczego ma byc spadek jak narazie wszystko jest dobrze , obroty spadły , korekta po wzroscie i obrona poziomu skuteczna a ze w us czerwien jak była czerwien tutaj było plus 13% , zobaczymy tu inni decyduja o kursie
zobaczymy pozyjemy w piatek juz była połowa swieczki i teraz powinno isc w góre a jak bedzie zobaczymy ale tutaj zarzad dba o inwestorów i sa fundamenty do wzrostów
Już kiedyś pisałem o 4zł w styczniu. Sprawa się opóźnia ze względu na poślizg na rynkach. Do 2015 zobaczymy zupełnie inne poziomy ale to nie temat na dyskusję na forum.
sternik troszke odpuscił i myszy szaleja ,jezeli wyniki beda ładne i pózniej konferencja po nich da nam moze paliwa na te 4zł jak narazie to ktos chce nam zanizyc kurs ale ja dalej ufam sternikowi i władzom