Troszkę się przyglądam tej spółce i wygląda ona bardzo ciekawie - tym bardziej ostudził się zapał do niej. Jak widzicie perspektywy na najbliższe miesiące? Warto się nią zainteresować? Dzięki za merytoryczne odpowiedzi.
ależ tu jest bardzo merytorycznie
wystarczy poczytać poniższy wątek
bardzo merytoryczny i mądry tak jak jego założyciel
https://www.bankier.pl/forum/temat_uwaga-doda-wraca-do-gry-z-wieksza-kasa,13799357.html
taki motłoch się tu właśnie kręci
co do ARI
obecna korekta to idealny moment do wejścia!
koniec kropka
przyszły rok 1 zł minimum bez dodów i innych gnojków
Dnia 2013-12-14 o godz. 18:28 ~omega & alfa napisał(a):
co do ARI
obecna korekta to idealny moment do
> wejścia!
koniec kropka
przyszły rok 1 zł minimum bez dodów
> i innych gnojków
widzisz Nomi , taka tu merytoryka:)))))
kiszą się z papierem i nie wiedzą już jak nagonić naiwnych na papier:))))
powtarzam uciekaj z tąd na normalne forum bo ty są takie matoły ,że tylko z nimi cisnąć na maksa:)))
może odniesiesz się do linka szmato?
ja tu siedzę od 20 gr i na nic nie naganiam, czy ktoś to kupi czy sprzeda jest mi raczej obojętne bo o swoje akcje i pieniądze jestem bardzo spokojny, wiem mniej więcej w jakim miejscu będzie spółka za pół roku / rok i kurs pójdzie za tym mocno w górę
w przeciwieństwie do ciebie tu i na weedo gdzie cie powiesili po 50 gr i zakładasz kretyńskie wątki jak wyżej żeby tylko nie stracić wszystkiego
jak poszło skupowanie wszystkiego poniżej 28 gr chyba słabo skoro zamknęło się po 26 gr
skompromitowałeś się do spodu forumowy błaźnie
na jutro tak to cde i weedo-brać pkcem,straciłam na tych społkach duzo bo brałam po 50 groni,teraz myslę ,że się opłaci bo mocno spadły,więcej spaść juz nie powinny
..inwestorzy obkupieni po pachy niewielkim wolumenem ale zawsze i to po promocyjnej cenie .. a teraz pora na mocno zwiększony obrót i cenę mniej już promocyjną ))