kiedy to info , to będzie ciekawsze .....i machloje trwają dalej, .......tak ma być macie się wystraszyć, ...... pamiętać 150 % wszystkich akcji przerzucone do tej pory i zadnych zmian, obecność spółdzielni pewnego pana i jakby nie było sporo kasy w mewie obligacje , propozycja odkupienia zakładu i odsetki za obligacje .....zobaczymy , do 30 grudnia maja odzyskac kase z obligacji, a na pewno odsetki od nich ...!!!!! .....nie takie przewały już widziałem ..hehe, .....na intakusie to samo .....trzeba poświecic kasę którą się zainwestowało, albo się ją straci, z czym kupujący takie akcje musi się liczyć , ale jeśli będzie ok, a taki scenariusz zakładam, zarobek może być przeogromny , ale jesłi ktoś nie chce, nie ma siły, może sprzedać o to im chiodzi, by jak najbardziej zebrać free float, bo tylko wtedy można skutecznie sterować kursem należy pamiętać, że nie ma już przenoszenia do listy allertów za zmiennść kursu, to raj dla spekuły ......, ale nie namawiam do trzymania .......ja tu będę ......
....hehe, USUNELI BEZ ŚLADU MÓJ WPIS ...... no to powtórzę, ....pamiętajcie, że im niżej kurs, tym wycena spółki spada dramatycznie, np. dla 6 gr wycena to 4,8 mln, i może się zdarzyć tak, że ktoś inny zainteresuje się przejeciem spółki, bo w tej cenie to gratka, jakby nie było mewa ma mnóstwo kasy z obligacji , a osoby pod spółkami z Cypru nie sa anonimowe,....zauważcie, że na straszakach stoi tylko zawsze ok 5 % kapitału, tak by zdjecie tej ilości nie robiło problemu w akcjonariacie, ale jeśli znajdzie się ktoś dociekliwy, to może być problem, ale te akcje można zbierać powoli, niemniej jednak przewalając z wora do wora spółdzielnia kontroluje stan swoich kont i w razie czego może reagować, ...ale taka wycena i wycena free floutu, stwarza sporą pokusę dla członków spółdzielni by nie trzymać się reguł umówionych wcześniej i odbierać akcje od swoich kolesiów ..........................nie usuwaj, tego moder , bo jakby wskazuje to na intencje .....
moim zdaniem Warszawa ładnie kolorowo może być wesoło ,jest gdzie się pobawić zabawić zaleczyć podleczyć reklamy same ładne Piękne Damy brną do MEWA REKLAMY to tyle spółka ,rozczarowała teraz pobawią się za Nasze Hotele ,Rywale a dla nas strach że runie to wszystko ,dałem sobie spokój i myślę że miałem racje
portfel to tak zdoili że Krowa przez rok mleka nie da ,myślę że nawiązując do info to można rzec miała być jak nigdy a wyszło jak zawsze to POLSKA dla BOGATYCH i choć marzenia były to się skończyły mogę się mylić fajnie by było ale te wszystkie zagrywki przerzuty to dla bardziej zawansowanych technicznie taktyka plus technika i u stawka meczu i po meczu ,,,comray ,nokaut ursus to moje typy do odbić po tym nokaucie i trzeba zacząć od nowa bo MEWA non stop chora i nawalona żartuje bo tyle zostało po tej porażce do powiedzenia ŻĘGNAJ GIENIA ŚWIAT SIĘ ZMIENIA