to kto jak zostal wysoko udu....piony na papierku, pochwalic sie, nie ma co sie wstydzic, ja w tym tygodniu zakupilem pakiecik za okolo 27 gr i nie wiem jak dlugo z tym wytrzymam, wszystko wskazuje na bankructwo, ktos pisal aby spojzec na wykres historyczny, ale tam po szybkim spadku zawsze bylo szybkie odbicie a teraz mamy nieco inna sytuacje, szybki spadek a odbicia od 2 tygodni nima, i co dalej???????
Mimo wszystko nadal warto mieć w koszyku akcje weedo. Nie jakieś dziesiątki tysięcy ale do tysiąca. Przy obecnej cenie do tysiąca akcji jest jeszcze w miarę bezpiecznie. Gdy zacznie rosnąć będziecie mile zaskoczeni jeśli dalej spadnie ... cóż... mała strata krótki żal :)
No to dalej lecimy w dół czyli 23 grosze bardzo proszę :) Jak przebije magiczne 20 groszy chyba kupię z 1000 akcji :) Ot tak, a co nie wolno ?! ;) A poważnie, trzeba cierpliwie czekać co nowego pojawi się w pierwszych miesiącach 2014r. Warto też rozejrzeć się za innymi spółkami na parkiecie. Ot takie CDR dziś dało zarobić blisko 5%. Nie jest tak źle, wystarczy się dobrze rozejrzeć co się dzieje dookoła.
Dnia 2013-12-16 o godz. 17:08 ~Magazynier napisał(a):
> No to dalej lecimy w dół czyli 23 grosze bardzo proszę :)
> Jak przebije magiczne 20 groszy chyba kupię z 1000 akcji :)
sorry ale po co ci akcje za 200 zł?
to nie lepiej rozwalić te grosze na jakąś imprezkę ?
ja 3 razy tyle wydaję dziennie na prowizje
Ten tysiąc akcji napisałem troszkę ironicznie - przepraszam jeśli zostałem źle odczytany. Myślę, że trzeba sobie odpuścić Współczuję tym, którzy kupowali po 2 pln bo teraz może im być nie wesoło. Nikt dziś otwarcie nie przyzna się, że kupił 2-3k papieru po 2 pln i zostało mu w portfelu. Sam pamiętam, miałem nie wesołą minę gdy kupowałem akcje pewnej spółki po 7-8 pln a potem sprzedawałem po 4-5 pln. No ale to strata 40- 50% a tu... z 2 pln na 0,23 pln. Ale cóż..."jeszcze będzie przepięknie, jeszcze będzie normalnie" - że zacytuję klasyka polskiej sceny rockowej.
warto trzymać te akcje w III kwartale nie miała spółka ani jednej złotówki przychodu !!!
a akcje inwestorzy łykali jak pelikany do 2 zł !!! to bardzo madrzy inwestorzy !!! w tym spółka byłego prezesa ster games dzić centaur.... kupił po 1,20 sprzedał po .... z ogromną stratą !!!! ratując resztki kasy !!!