BDB spółka>>WK-4,1 W. rynkowa 1,4 >>> aktywa 48 mil w tym kap. własny 41 mil>> kupno tych akcji daje zysk 300 % tylko głupi sprzedaje w tej cenie.i zwala ją>> nie mam pieniędzy nie mogę skupować>>>>. Przepraszam!!!
mam nadzieje ze frajer ktory zrzucał wczoraj po 1,31 to czyta. JESTES FRAJEREM. Ja od Ciebie wziąłem. W piatek się przekonasz. Jak mozna wchodzic na spółe bez obrotów i nie znac jej specyfiki do piatku osuniemy sie spokojnie do 1,2. Jak wszystko pojdzie dobrze na WZA bedzie ok.
marzy nam sie aby
- WZA bylo OK
- aby mozna bylo cos skubnac , mniejsza o to ile i kiedy
- aby kurs osunal sie do 1,2, moze nawet do 0,20 zl wtedy biorac pod uwage inne uwagi byloby milo bardzo a wiec bardzo milo
Macie jeszcze inne marzenia ??? , ja jeszcze dorzucilbym aby w AT bylly piekne swiateczne swiece, aby Yezyk byl szczesliwy i aby czlonkowie RN chodzili w butach z rozowymi sznurowkami fun and design, no i aby SKL nie wylecial z GPW
Znowu dobralem po 1,3 dzisiaj. Proste marzenia może i masz racje, jestesmy w sferze życzeniowej, przynajmniej ja. Przy zakupie nie kierowałem sie impulsem tak jak Ci co sraja juz pod siebie bo arkusz pusty a maja sporo makulatury. Podstawa znac specyfike spóły, wiedziec jak sie zachowuje a nie kupowac na pałe. do piatku akumuluje zostawiam do nowego roku nie ma perspektywy wyrzucam mam nadzieje ze bede mial jeszcze gdzie ;) pozdrawiam
Kupuj Jasiek, kupuj a jak już w piątek zarobisz - wejdź na profil jurek rey na facebooku , tam jest podpowiedż co możesz zrobić z kaską w formie prezentu dla najbliższych .
Poważni forumowicze dziwią się natomiast dlaczego zarząd nie chce skupować od 10 zl a jedynie od 2 zł , wówczas teoretycznie ssanie i myk powinien być większy dla leszczy
pozdrawiam
analytyk