Drodzi Nomadzie,
Widzę, że przemawia przez Was Tadeusz Matyjas. Te same kłamstwa o umowie z onet mówił w 4 oczy..
Ale konkretnie, proszę o odpowiedź:
1. Dlaczego audytu za 2012 nie przeprowadził żaden 'renomowany' audytor, o którym zapewniał T.M.?
2. Dlaczego nie odbył się audyt za S1 2013, o którym zapewniał T.M. w gazecie Parkiet ?
3. Pod jakim numerem VAT jest zarejestrowana spółka w Niemczech (zapewniał o niej T.M.) ?
4. Dlaczego T.M. kłamał podając w maju i czerwcu jako powód przesunięcia sprawozdania rocznego "danie odpowiedniego czasu na badanie audytorom" jeżeli spółka na moment publikacji raportu nie miała podpisanej umowy z 4 Audyt ?
5. Dlaczego T.M. kłamał mówiąc w lipcu iż 4 Audyt zrobił przegląd sprawozdanie, mimo iż firma audytorska nigdy go nie ujrzała ?
6. Dlaczego T.M. kłamał mówiąc o uruchomieniu portalu aukcyjnego "www.numidirect.pl", który nigdy nie został uruchumiony ?
7. Dlaczego T.M. kłamał, iż będzie wypłacona zaliczka na dywidendę, podczas gdy w projekcie uchwał na WZA zabrakło zapisu o owej zaliczce ?
8. Czyimi pieniędzmy pogrywał T.M. na kontach forexowych ?
9. Dlaczego T.M. kłamał iż rozmawiał z zarządem D24 odnośnie dystrybucji złota, podczas osoby zainteresowane odcinają się od tych spekulacji ?
10. Dlaczego w okresie maja cena na oferowane srebro wzrosła o wartość VAT 23% ?
11. Dlaczego od połowy września, czyli 1,5 miesiąca przed WZA zaprzestał aktualizacji cen oferowanego srebra i złota ( zaprzestała już działalności ) ?
12. Dlaczego większość raportowanego przychodu PMI odbywała się z funduszem cyprysjkim i powiązanymi spółkami Tadeusza Matyjasa ?
13 .Dlaczego spółka nie opublikowała, iż ze względu na wyrok karny sąd odmówił rejestracji T.M. w KRS ?
14. Dlaczego główny udziałowiec T.M. sprzedawał akcje 2 tygodnie przez WZA, przyczyniając się tym samym do zaprzestania kontynuacji działalności ?
15. Dlaczego główny udziałowiec T.M. od 5 miesięcy jest poza granicami kraju, nie czyniać starań i wyjaśnień odnośnie PMI ?
16. Gdzie fizycznie PMI przechowywała złoto robiąc obroty kilkudziesięciu mln zł miesięcznie ?
To pytania na szybko, jest ich DUŻO więcej.. wrzucę w wolnym momencie. Podsumowując, pozdrówcie Tadka i przekaźcie iż z chęcią złożę zeznania przed sądem.
Już w 3 dniu starej akcji wiedziałem że miluch gra dla matyjsów. Pewnie dogadali się teraz z akcjamiMiluch to wytłumacz tą stronę internetową-taki głupi błąd tadka i napisz kto jest wlaścicielem strony.Przypomnę ci że masz to w meiilu tylko nie cygań bo ja go też mam
Tadek - znowu coś insynuujesz!
27.11 zadałem to samo pytanie Panu z K z Nomadu
odpowiedział szybko i trutko że to na ich wniosek.
Musi istnieć dokument / wniosek do NASK albo do firmy obsługującej domeny.
Poproś ich ja nie będę mnie ignorują :)
Pan Tadeusz Matyjas jest osobą fizyczną, której działalność zaowocowała tym, że spółka Legal Streem stojąca na skraju upadłości zamieniła się w PMI S.A. z realnym majątkiem, pracownikami, pomysłem biznesowym. W żaden sposób nie jest i nigdy nie był związany z NOMAD Partners, zatem proszę nie przedstawiać nierzetelnych i nieprawdziwych informacji na nasz temat.
Co do wskazanych punktów. Proszę mi wierzyć, że nic tak nie boli władz spółki giełdowej jak pojęcie "obowiązki informacyjne". Kuriozalne zwlekanie z nadaniem dostępu do EBI przez GPW S.A. skutkuje tym, że nie może Pan otrzymać wprost odpowiedzi na zadane pytania.
wyglada na to ze od samego poczatku jestescie zaangazowani w przekret matyjasa, mam nadzieje ze wezma sie za Was, a prawie by sie udalo gdyby sie nie pojawil fundusz.
Słuchaj panie, 2 lata siedze w tym gównie, i nie jednego się dowiedziałem.
Wkurwia mnie już zaślepione wpatrywanie się NOMAD-u w WZA i obarczanie dnia 21.10 jako przyczyne całego ZŁA, nie zauważajac na ISTNOTNE rzeczy, które działy się w 1-półroczu 2013 !
Dnia 2013-12-13 o godz. 17:07 ~xyz napisał(a):
> na dzień dzisiejszy piorytetem jest reaktywacja spółki a
> dochodzić to będziesz pózniej
A co ci da reaktywacja spółki bez planów na przyszłość ??? Ostry zjazd potem kupi spekuła groszowe akcyjki wyciągnie 100- 200 % i opchnie ulicy .
Radzę się zastanowić jakie możliwości rozwoju ma Nomad a jakie Devo ..
jak na razie Devo uziemiło spółkę i cały akcjonariat tyle wiem i to jest fakt
całą resztę traktuje jako pomówienia i spekulacje ...
więc merytorycznie proszę bo posty w których złorzeczycie i obrzucacie się quano nic konstruktywnego nie wnoszą i żeby było jasne z żadną stratą się nie godzę także frustraci won
Być może dostanę od Prezesa burę, ale proszę zauważyć, że Pan Rafał Koźlak jest Przewodniczącym Rady Nadzorczej Argento PMT S.A. z siedzibą w Warszawie. Jednego z wiodących dystrybutorów złota i srebra w Polsce, dostawcą dla takich firm jak Impexmetal czy Baterpol oraz firm jubilerskich ze ścisłej czołówki w Polsce. Argento PMT S.A. jest przedstawicielem huty Algemine w Polsce, dostawcą produktów Hareusa i Sampa. Posiada unikatową platformę obrotu kruszcami. Niedawna emisja niepubliczna obligacji Argento PMT S.A. rozeszła się w kilka godzin od otwarcia zapisów. Argento PMT S.A. ma zadebiutować w I półroczu 2014 roku na GPW S.A. Na kolejną emisję obligacji serii AZ już dziś otrzymujemy zapytania jako organizator emisji pod kątem prawno - finansowym
Neomad kombinatorzy , odpowiadają na pytanka , który im pasują .....nie ma konkretów i szczerości z ich strony , dlaczego ten Lach od nich nie zwołuje WZA ? tylko bawi się w DONOSICIELA do Sadów ?
Brawo obawa Wkoncu NomadPartner nabral wody w usta a tak szeroko wczesniej sie rozpisywali To co dzis napisales powinno byc przeklejone na pierwszej stronie tutaj i podane do wszystkich jak na tace podane kto jest warty Teraz to z pewnoscia dzwonie do Pana Grzegorza niech dzialaja bo wystarczy mi Tadka i Nomadu
szczera prwada co Obava napisal, najzabawniejsze jest to ze teraz Nomad pretenduje na wybawce drobnych akcjonariuszy a to przez nich cale to zamieszanie, oczywiscie robili to na zlecenie matyjasa