• Ciekawy papier PIK Autor: ~Analityk NC [83.27.184.*]
    Witam wszystkich,

Proponuję zwrócić uwagę na spółkę PIK, która debiutowała kilka miesięcy temu. Na tle rynku wygląda obiecująco. Jeżeli rzeczywiście zacznie sprzedawać jeszcze energię elektryczną, to myślę, że nie będzie już spółką sezonową (teraz podobno podręczniki przez 3 m-ce) co z pewnością przełoży się na kurs, który obecnie jest poniżej ceny emisyjnej.
    Tak czy owak niezłe przechody i całkiem fajny wynik jak na NC
  • Re: Ciekawy papier PIK Autor: ~Sprytny [83.27.184.*]
    Wygląda na to, że ktoś chce kupić i z premedytacją trzyma kurs na tak niskim poziomie. Rzeczywiście wyniki i przechody fajne. Ciekawe kiedy wystrzeli ?
  • Re: Ciekawy papier PIK Autor: ~Joanna [78.8.77.*]
    Nie ma rajdu ŚWIĘTEGO MIKOŁAJA może będzie GWIAZDOR ale tylko dla CIERPLIWYCH=POZDRAWIAM WSZYSTKICH PIK-OWCÓW...
  • Re: Ciekawy papier PIK Autor: ~Zuzia [83.27.172.*]
    Chciałam zainwestować w tą spółkę jednak brak obrotów na papierze skutecznie mnie odstrasza, może Zarząd powinien zrobić coś w tym kierunku?
  • Re: Ciekawy papier PIK Autor: ~Joanna [78.8.173.*]
    Zmienić Animatora .Nasza giełda to bagno zachód wie że OFE muszą sprzedawać to odbiera na bardzo niskich poziomach jak już wyjdą z papierów to dopiero będzie jazda do góry .Na Piku brak obrotów bo poniżej 2 nikt nie chce sprzedawać a do góry nie jadą bo cała giełda jest słaba a zachód bije rekordy historyczne .Czekamy na lepsze czasy ,może 2014 będzie dobry dla Warszawskiego bagna jak OFE się wyrzucą muszą to zrobić do połowy lutego.Pozdrawiam Wszystkich życzę WESOŁYCH ŚWIĄT I DUŻYCH ZYSKÓW....
  • Re: Ciekawy papier PIK Autor: ~werty [78.9.136.*]
    nie rozśmieszaj mnie tutaj animator sprzedaje sam sobie tego gniota....buehehehe ciekawy papier
  • Re: Ciekawy papier PIK Autor: ~Joanna [78.8.206.*]
    Wszystkiego najlepszego na Nowy Rok 2014 dla Wszystkich tylko udanych inwestycji...
[x]
ADATEX -6,72% 1,11 2026-03-11 15:43:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.