Społka ktrej kapitalizacja jest na poziomie 7 mln zł ma lek gdzie bedziem on refundowany a rynek warty około 600 mln zł ! juz nie mówiac o fabrykach w wietnami rosji i obligacjach ! gdzie społka bedzie posiadała tyle gotówki co kapitalizacja ! kto ma twarde pory ten trzyma chociaz widac po forum ze mało kto ma akcje !!!!!!!!!!!
2,20 jest ładnie blokowane już trzeci raz stamtąd się odbija mogą jeszcze pobujać 2,20 - 2,70 ja mam średnią 2,40 nie weszło mi 2.21 i spokojnie czekam
ubiera to sie gamoniu w smiecia. wydmyche ! to ze sprzedałes to twoj ból ! bo jak miałes akcje to krzyczałes ze 20 zł to mało bo sa takie perspektywy ! i idac do lustra patrzac na siebie nie wstydziusz sie ze jestes szmata ? szmata bez honoru ? Jezeli gra tocz sie o taka stawke nikt nie bedzie cie ubierał i pozowalał na to bys odkupił sobie akcyjki po cenie ktora sobie wymyslisz ! nikt ci nie pozowoli zeby keszcz taki jak ty odkupił tak tanio ! wczoraj ewidetne było przewalanie i znieranie na 2.21 zł ! strasza i robia wszystko by taki leszcz jak ty tak myslał ! takie rzezy mozesz pisac na petrolu albo psw capital ze ubieraja ale nie na społdze która jest w historycznym momencie ! wiec jak gdzies ułyszałes słowo " ubieraja" to nie znaczy ze zawsze jest to spadek ! ale widadz po twoich wpisach za inteligentny nie jestes wiec stereotypujesz jak leci !
dla ciekawoski zuwaz jakie sa otwarcia ! wczoraj na 2.20 było około 2 tys akcji na kupnie nie było chetnych do sporzedania ale dzisiaj na 2.04 na otwarciu juz tak ! wiesz czemu ? zeby otwarcie było jak najnizej z luka zeby odbierac tanio !!!!! to samo było wczoraj ! poszła fala wzrostowa i dołaczyły sie swierzaki takie jak ty i trzeba ich przetrzepac !
druga kwestia która poruszyłes czyli arkusz : to spójrz leszczyku jak zlecenia która maja cie straszyc sa ustawione o tej samej godzinie 8.30 ! czaisz juz ? no to jestes z tych bałwanów co ida jak po sznurku i dali sie omotac temu to co sie dzieje !