...hehehe, przewalane z wora do wora, że by zdjąć jak najwięcej ff, a potem mogą pompować między sobą,..... nie oddawać, patentowicz będzie chciał tu zarobić, a że nie może już na swoich spółkach, będzie pompował na pewno mewę, ..kapitalizcja 6 mln, , a kapitalizacja teraz free float to może ok 1 mln zł, ...po coś tu naganiacze siedzą !!!!!
naprawdę, jeśli jest jeszcze ktoś z zewnątrz, to naprawdę możecie mi wierzyć, ile na mewie siedzi patrowiczowych naganiaczy, to , aż trudno uwierzyć ,...nachalnie naganiają na sprzedaż, straszą, a przy tym bez pieprzenia ustawiają notowania, właśnie z racji niskiego ff i bliskiego przejecia !!!!!
Dnia 2013-12-12 o godz. 16:05 ~Hybybyyb napisał(a):
> naprawdę, jeśli jest jeszcze ktoś z zewnątrz, to naprawdę
> możecie mi wierzyć, ile na mewie siedzi patrowiczowych
> naganiaczy, to , aż trudno uwierzyć ,...nachalnie naganiają
> na sprzedaż, straszą, a przy tym bez pieprzenia ustawiają
> notowania, właśnie z racji niskiego ff i bliskiego
> przejecia !!!!!
tak jest
...a tak się zastanawiałem do czego im było wczorajsze zamknięcie na 10 gr, a to chodziło o widły, myślę, że niższe widły byłyby absurdalne,. ale kto tam oszukańczą spółdzielnie wie ???
...pamiętajcie też, że nawet jeśli się umówili, że będą zwalać niżej, to pieniądz nie ma przyjaciół i im nizej tym kapitalizacja dużo nizsza i ff również, dlatego ruchy będą gwałtowniejsze i długo nie powinno stać, bo jeden drugiemu będzie chciał odebrać !!!!!
hehehe, patentowiczowe naganiacze nawet dla niepoznaki się zwymyslały, niejaki chłop i jakiś zen ( piszę tak bo na innych spółkachi często tu mają co chwile inne nicki ), a komunikat mogą podac jutro i jak pisałem nawet o 23 z hakiem jak mają w zwyczaju, więc nie dać się wyleszczyć, ..jak myślicie czemu ta sraczka z ustawianiem kursu ???,a komunikat z walnego muszą podać !!!, to nie to samo co strategia ....... .....
....co do zapytań kolegi max, to naprawdę z całym szacunkiem, ale ciężko odpowiadać,...no gniadego na mewie dawno nie ma, powtarzam i będę powtarzał, a gdy się okaże to się tu przypomnę, że spółke przejmuje patentowicz........z cashflow nie ma żadnych podobieństw, tam sa po prostu problemy i przyspieszające osuwanie bez obrotu, tu jest ewidentna manipulacja kursem, ...i jak ty chłopie tu funkcjonujesz jak ty piszesz o warunkowym podwyższeniu jak o jakieś recydywie, nie wiesz skad się bierze określenie warunkowe podwyższenie ....no sorki, rece opadają ....
Hybybyby wlewasz dużo nadziei dla takich pogrążonych jak ja. Dzięki Twoim komentarzom jeszcze tego nie wywaliłem, bo wydają się spójne i logiczne, ale czy nie uważasz, iż spółkę mogą zdołować do 0,01zł zrobić resplit i znowu jazda w dół. Poza tym jakie e ta spółka ma fundamenty poza rzekomą kasą? Przychody jak hurtownia, produkty może i dobre , ale mało znane. Wystarczy popatrzeć na ich tragiczną stronę internetową , aby zobaczyć nieudacznictwo zarządu i brak profesjonalizmu. No tak zmiana profilu, ale przy takim zarządzaniu to musieliby chyba mieć monopol na sprzedaż majtek w całej UE a i tak nie jest pewne czy by sobie poradzili. Moim zdaniem to spółka czysto spekulacyjna.
...hehe, kolego jurek o wielu nickach, przestań robić sobie żarty, pozdrów wyżelowanego .........a pytanie co do 1 gr, jest ciekawe, no i myslę, że odpowiedź prosta - kapitalizacja i przede wszystkim kapitalizacja free float, ....jestem pewien, że twoi koledzy nie wytrzymają jak stanie po takiej cenie wieksza ilość akcji na sprzedaży, jeśli wiedzą kto przejmuje spółke i co planuje , a co do resplitu, no bardzo chętnie przy cenie 1 gr i ( dodając podwyższenie z walnego ) 100 milionach akcji ....to jaki byś zaproponował resplit ..???? hehe no najmniej 100 do 1 , mamy cenę 1 zł i jeden milin akcji w obrocie .......no wiesz proponuje przynajmniej wyzelowanemu , nie wymieniac więcej tego argumentu jako straszaka, bo się po prostu makabrycznie ośmiesza !!!!
jakiego wyżelowanego? O co Ci chodzi? Zadałem Ci pytanie , bo jesteś na moje oko najbardziej obeznany z tymi zagrywkami. W czym masz problem? Powtarzam dzięki Twoim komentarzom trzymam akcje, bo nie chce się dać wyleszczyć tak jak pisałeś.
Pozdrawiam.
...hehe, dobrze, dobrze, ( ja wiem swoje )..... chcesz to trzymaj, nie chcesz wywal ,...ja do niczego nie namawiam , ......a kolega koleżanka aaa, może poprosi kogoś by wyjaśnił o co jej chodziło ....
...ale o jakich fundamentach tu mowa, przecież nie ma żadnych, albo inaczej nie ma co ich rozpatrywać , dotychczasowa działalnoiśc ma być przecież sprzedana ( zakład produkcyjny - proponuje spojrzeć na resbud ), a zgodnie ze zmianami pkd ma być kopalnia czy cóś ( i o to się rozchodzi ) przypomnę kapitalizacja 6 mln , ..kopalnia czy cóś za 6 mln ...dobre ......no uprzedzę kolejne wpisy, że to wszystko to może być wałek , ale chyba warto podjąć takie ryzyko ...!!!!!