• co tu taka cisza? Autor: ~wig20 [83.23.86.*]
    Strach czy co? ;-)))
    Zakupy zrobimy, zaciesz mam od rana!
  • Re: co tu taka cisza? Autor: Rotterdam [151.248.43.*]
    Ja też się czaję na jakieś promo. Wszystko oddane przedwczoraj, trzeba znowu napełnić koszyczek, byle nie za wcześnie.
  • Re: co tu taka cisza? Autor: ~Euklides [83.230.127.*]
    Tutaj ciężko przewidzieć co będzie. Niby poziom 1.44 czytelny do brania i dawno by taki kurs był, ale spółdzielnia wyciąga papier za uszy. PGNiG leci na mordę i z RGR tam wychodzą okolice dopiero 4.75, więc i tu szansa, że nie powstrzymają lawiny.
  • Re: co tu taka cisza? Autor: ~o0o [83.13.215.*]
    a blady strach w oczy zaglada i mowe odejmuje ;)

kurde nie wysiadlem nawet jedna akcją bo mnie nie bylo do dzis i mialem ograniczone mozliwosci zagladania na GPW online przez ostatnie dni. CHOLERA!!!

w tym roku nie rajd swietego mikolaja a zjazd swietego mikolaja bedzie ;)

zapierdziela wszystko w dol jak mikolaj z gorki na sankach ;D :D :D
  • Re: co tu taka cisza? Autor: ~Amator [94.124.6.*]
    miał być atak na 1,8 a tu trzeba kase na zakupy szykować. czekam na 1,55
  • kozaki z was, szacun!!! Autor: ~xxx [193.109.127.*]
    zawsze kupujecie w dołkach po wyjściu na górce, naprawdę nieźle
  • Re: kozaki z was, szacun!!! Autor: ~o0o [83.13.215.*]
    znowu piszesz o kozakach,, a przeciez juz ci mowilem ze ja osobiscie rasa nordycka!
    i znowu bredzisz, bo ja pisalem ze nie wyszedlem nawet jedna akcja niestety :P wiec nie uogólniaj ;)

Amator tez nie pisze ze wyszedl :P wiec o kim o czym ty piszesz ? o jakich kozakach ? może o relaksach ? albo jakichś śniegowcach ?
  • Re: kozaki z was, szacun!!! Autor: Rotterdam [93.154.212.*]
    Nie tak do końca. Teraz sprzedałem po 1,77 a miałem średnią 1,70. Wcześniej zostałem klasycznym peronowcem wysiadając na stacji 1,47. Ważne żeby zawsze być po właściwej stronie. Ja nie czekam na super zysk, tylko biorę to co jest i w nogi. :)
  • Re: kozaki z was, szacun!!! Autor: ~Amator [94.124.6.*]
    dlaczego piszesz w liczbie mnogiej ?? z ciężkim bólem to przyznaję, ale rzadko zdarza mi się wejść na dołku i wyjść na szczycie. nad czym ubolewam. rozumiem twoja szyderkę, ale pomyliłeś adres(y)
  • Re: kozaki z was, szacun!!! Autor: ~wig20 [83.23.86.*]
    Bo @xxx to fundamentalista z założenia, z takim nie wygrasz, oni zawsze mają rację. Dla nich to giełda mogłaby być czynna 2 x w roku, 1 stycznia i 31 grudnia, pozostałe sesje ich nie interesują. To co, że czasami się zmoczą po minus 80%, ale ważne że ich fundamenty są OK! na tych co grają na krótko nie mogą patrzyć. Ot tyle ... szkoda czasu na polemikę.
  • Re: kozaki z was, szacun!!! Autor: ~xxx [193.109.127.*]
    pozory mylą ;-)
  • Re: kozaki z was, szacun!!! Autor: ~madzia [87.207.176.*]
    Miłe z Was chłopaki. Prosze do o0o odnosić się z szacunkiem. Jak wie co były relaksy, znaczy, że ma spore doświadczenie życiowe. Co do okresu inwestycji , to ciekawi mnie, czy jest tu ktoś, kto wchodził w akcje po 0,54-0,55.Na tym poziomie obroty były małe, więc proszę nie ściemniać. Śledziłam uważnie i kupowałam. Niestety nie puściłam wszystkiego na górce . Najdrożej poszedł mały pakiecik po 1,89 i 1,93 tylko 2tys. Ale to był fuks. Wiele sprzedałam podczas marszu w górę i zostałam na parę groszy na peronie. Ale jest dobrze. Teraz trzymam do min 3. Przyznać muszę, że przeczołgała mnie ta spółka przed laty. Teraz musi mi to wynagrodzić.
[x]
DUON 0,26% 3,83 2016-04-04 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.