wiem ze to ty jestes ta ciio...ta ktora naganiala na spadki na depku potem kiedy juz zakupiles naganiales na wzrosty piszac ze za chwile 1 zl a sprzedales pierwszy juz przy 50 gr by naganiac spowrotem na spadki i widze ze juz jestes znowu zakupiony i naganiasz ponownie na wzrost i za chwile bedziesz pisal ze bedzie 1zl i oczywiscie sprzedasz pierwszy po 50gr.
jestes szuja, kazdy moze cie sprawdzic wchodzac na forum depend, ty podly lisie
szuja że kupuje na dole a sprzedaje na górze , a ty co niby teraz robisz namawiasz ludzi na samym dole do sprzedawania to jak można kogoś takiego nazwać
mis jesteś żałosna to info było już znane przeszło tydzień temu ..to w takim układzie nie wiesz że częsc akcji poszła na umowę cywilna w cenie 1,2zł. Tu po prostu był zjazd na wytzrzepanie Hudaka z akcji brakuje jeszcze komunikatu ile wysypał bo na moje oko to zostały mu już tylko te akcje z pp
mis jesteś żałosna to info było już znane przeszło tydzień temu ..to w takim układzie nie wiesz że częsc akcji poszła na umowę cywilna w cenie 1,2zł. Tu po prostu był zjazd na wytzrzepanie Hudaka z akcji brakuje jeszcze komunikatu ile wysypał bo na moje oko to zostały mu już tylko te akcje z pp