,,,wpadam 3 lata temu do jednego klechy bo przyjechałem z zamiarem kupna ziemi i mówię ,,,niech będzie pochwalony...a on na to,, ale kto :pies,kot?! powiedziałem ,że może być pies i kot bo pan Jezus pod różnymi postaciami przebywał,,już było po ziemi,,,,typowy biznesmen z laptopem,lepszy cwaniak,,a te dewoty stare ziemie przepisują hurtem na takich w końcu nawijać makaron na uszy potrafią jak mało kto,,,pozdr
Nie smucić się jak się w Kijowie poustawiają to ruszymy z kopyta i już 0,75 nie będzie żadną przeszkodą. Wiecie dobrze że gdyby nie zadyma na Majdanie to byśmy po raporcie przebijali zeta w tej chwili a tak potrzeba jeszcze trochę cierpliwości.
Z tym Sado Wojtku byłbym nieco ostrożniejszy. Sytuacja jest tam jednak diametralnie odwrotna niż na Wescie. Z raportu na raport generują coraz większą stratę a cena akcji jest jeszcze wyższa niż Westy!
..dziękuje za ostrzeżenia ale wiem o tym ,,sado na krótko,zarobek jaki zakładam 7,8 groszy na akcji później już nie wchodzę ,przytoczyłem sado ponieważ jest jak na weście -mało akcji w wolnym obrocie, wyniki fatalne,, wręcz porażające,, całkiem inna sytuacja jak na weście,,myślę ,że gant jeszcze zdoła się uratować,,,