• te 3,5 milna co stoi na sprzedaży to blisko 5 % Autor: ~Hybybyby [5.60.139.*]
    ...gdyby to zdjął ktoś spoza spółdzielni, zmuszeni byliby uzupełniać akcje po wyższych cenach !!!!!!
  • Re: te 3,5 milna co stoi na sprzedaży to blisko 5 % Autor: ~Hybybyby [5.60.139.*]
    ...hehe, kolega co straszy resplitem siedzi tu od kilku miesięcy i wciąż nie wierzy w spółkę ,....a jaki byś proponował resplit ...może 100 do 1 ???? heh, przypomnę, że jest 80 mln akcji !!!! .....i przypomnę zę 150 % tego czyli ok 120 milionów przewaliła spółdzielnia z wora do wora w ciągu miesiąca ...MANIPULACJA !!!!!
  • Re: te 3,5 milna co stoi na sprzedaży to blisko 5 % Autor: ~Hybybyby [5.60.139.*]
    hehe, podparta sprzedaż i zlecenie stopujace z ukrytego, na spółce na której nie ma akcjonariatu ..proste ?, proste MANIPULACJA
  • emisja akcji przed tym synku Autor: ~zen [109.196.49.*]
    jw
  • emisja akcji przed tym synku Autor: ~zen [109.196.49.*]
    np 100 mln szt
  • Re: te 3,5 milna co stoi na sprzedaży to blisko 5 % Autor: ~chłop [31.175.117.*]
    No dobrze, naganiasz , naganiasz, robisz nadzieje , że wzrośnie. Część drobnych kupiła i są duże pieniądze w plecy. Ja wiem , że naganiacz nie ma zahamowań , ale twoja jawność jest zadziwiająca.
    hehe, mam gdzies naganianie, nikt tego nie kupuje, ale wazne tez by nie dali się wyleszczyć ci co już kupili, strasznie wam na tym zależy, nie naganiaczu donna...hehe..... ciebie tez znam dokładnie !!!!!....mewa to śmiech, prawda, ?, wszystko już tutaj pozamiatane, prawdziwy problem to Mostostal, no cóż ustawianie kursu na mewie już tylko towarzyszy manipulacjom na mostostalu, ale może i tu przy okazji coś wpadnie ......
  • Re: te 3,5 milna co stoi na sprzedaży to blisko 5 % Autor: ~chłop [31.175.117.*]
    tego typu teksty "...ciebie też znam dokładnie..." możesz sprzedawać przedszkolakom. Obserwuję forum od jakiegoś czasu. Ty jesteś najbardziej aktywnym naganiaczem. Nie wiem czy tak dużo umoczyłeś bo raczej wyglądasz mi na spółdzielnie. Każdy kto ma inne zdanie od ciebie jest ze spółdzielni (choć na pierwszy rzut oka widać , że NIE bo nawet gada jak potłuczony). Musisz zmienić taktykę największy naganiaczu na mewe , bo ta jest trochę słaba i coraz ciężej wam idzie wypychanie tego papieru. Ja nie zdążyłem sprzedać na DT i trochę się przeliczyłem. Mam to wliczone w stratę i czekam, może zarobię bo jakieś przesłanki są , ale to b.duże ryzyko. Dla innych jak pójdzie na 0,07...0,01 zł będzie się kisić przez parę miesięcy i wylot GPW to będzie dramat. Także zastanów się.
  • Re: te 3,5 milna co stoi na sprzedaży to blisko 5 % Autor: ~Hybybybyby [5.60.139.*]
    hehehe, mały patrowiczowy naganiaczu, 1 gr na mewie ...kapitalizacja 800 tyś zł, zresztą co tu mam tobie pisać, jesteś ze śmiesznej oszukańczej spółdzielni i tyle, siedzisz tez na innych spółkach , które właśnie przejmuje patrowicz, ciężko odpowiedzieć na tak denne argumenty, ba nawet nie można tego nazwać argumentami, dokładnie opisałem wasz proceder tu i na Mostostalu, mam spory zebrany materiał dotyczący waszej spółdzielni, który , możesz mi wierzyć będzie na pewno wykorzystany ......a mewę prędzej czy później będziecie pompować więc nie sprzedawać, nie dac się wciągnąć oszustom, ba można kupować spokojnie na tyle na ile ktoś może pogodzić się ze stratą ( pieniadze musiały przejść przez konto za akcje, nie ma innej możliwości, a że zostały wydane za obligacje to też nie problem, spółki na Cyprze nie są anonimowe !!!!!, , nie tykać tego gdy będzie rosło, niech sami sobie znów odbierają ..... ...hehe i to tyle .....
    ...hehehe... tylko tyle możesz napisać. Możecie tak zeszmacić tę spółkę, że 0,01zł wcale nie będzie niemożliwe i wylot z GPW. Ogólnie spółka jest spekulacyjna. Jeśli ktoś ma trochę kasy i lubi ryzyko to wolna wola. Obyś wykorzystał ten materiał.... ale przecież nie sra się we własne gniazdo. Po raz kolejny powtarzam naganiaczu: mam ten syf w portfelu i liczę na pompę z waszej strony , żeby pozbyć się bez straty. O wyjściu obecnie nie myślę.
    ...czy tobie , że tak napisze kolokwialnie , chłopie ciężko jest zrozumieć, że ja doskonale wiem, że jesteś od patrowicza i , że wasza spółdzielnia robi na mewie, na Mostostalu, na calatravie, a wcześniej na intakusie przewały, bo Patrowicz przejmuje te spółki .....co piszesz tak żeby co ....inni pomyśleli, że nie ????, ale pewnie wielu innych też ma świadomość, ...i jaki tekst, nie sra się we własne gniazdo, mam w du..pie to wasze gniazdo .....
    Człowieku ogarnij się. Myślałeś, że jesteś cwańszym naganiaczem od zwykłego leszcza, a tu ZONK. Robicie wały. Sprzedajecie kit ludziom , robicie zamieszanie , szum. W końcu wszyscy zaczynają być ogłupieni. Myślą sobie : no tak ten Hyby... coś tam ma racje naganiają na spadki , żeby odebrać perełkę, przecież Hyby... coś tam mówił logicznie ....., przecież rating Altmana jest AAA, przecież to super okazja C/WK 0,12. Nic tylko teraz brać. Oj spółdzielco, spółdzielco zostałeś rozszyfrowany. Ale myślę , że jeszcze podpompujecie spółkę i niektórzy wyjdą na plus, chociaż nie jest to takie pewne. Pytanie tylko kiedy i do ilu lub od ilu? Może w piątek? Tylko który? No powiedz kiedy? Przecież twój pryncypał to wie najlepiej.
    ...hehe, tak tak no fajna strategia odpisywania ...... ten sam sposób , to właśnie jest ogłupianie, tylko jesteś na straconej pozycji, bo ja tu na mostku i intakusie ( na cali już mi się nie chce), od samego początku trąbię o patrowiczu i jego spółdzielni, a ty wymyśliłeś sobie dopiero to teraz......i jestem pewien, że będziecie te spółki pompować, a teraz ( no dobrze nie kupować ) !!!!! ale przede wszystkim NIE DAĆ SIĘ SPÓŁDZIELNI PATRO WYLESZCZYĆ !!!!!!!
  • chory czlowieku.Tylko sobie krzywdy nie zrób Autor: ~zen [109.196.49.*]
    wspolczuje, ale czlowiek sprytny uczy sie na innych ludzi bledach
  • Re: te 3,5 milna co stoi na sprzedaży to blisko 5 % Autor: ~paweł [84.131.106.*]
    są w plecy bo sprzedają a Oni wszystko zbierają i wspomnicie moje słowa 3 dni mediatel 2 spada to spada wiecznie spadać nie będzie jak tu tak i na MSX
  • Re: te 3,5 milna co stoi na sprzedaży to blisko 5 % Autor: ~Hybybyb [5.60.139.*]
    ...i powoli odbierają od kolegi, ale tak by pokazac, że jest zlecenie z ukrytego a może się ktoś dorzuci do sprzedaży, jeśli by znalazł się popyt z zewnątrz zostanie na pewno zdjęte, rozwiązaniem byłoby zabranie tych 3,5 mln sztuk ze sprzedaży, ale to 350 tyś zł i nikt spoza spółdzielni nie wyłoży kasy na takie ścierwo, dlatego manipulacja trwa w najlepsze !!!!!
  • Re: te 3,5 milna co stoi na sprzedaży to blisko 5 % Autor: ~paweł [84.131.106.*]
    Oni też ryzykują i ich sumy są w porównaniu do naszych o wiele większe ,mogą sobie pozwolić na dużo ale też się narażają swój kapitał dlatego cenowo mają swój pułap i niżej nie zejdą
  • Re: te 3,5 milna co stoi na sprzedaży to blisko 5 % Autor: ~Srybydyby [83.238.166.*]
    Oooo
    Gimbazy znowu zwiała z lekcji
    Hybydydy ty nie jesteś nawet żałosny..........
  • Re: te 3,5 milna co stoi na sprzedaży to blisko 5 % Autor: ~Hybybyby [37.7.65.*]
    no dziś na mewie mamy rzeczywisty, pozaspółdzielniany obrót !!!
  • Re: te 3,5 milna co stoi na sprzedaży to blisko 5 % Autor: ~chłop [31.175.169.*]
    Ty to wiesz najlepiej. Co koledzy wstrzymali przerzucanie na czas walnego?
  • Re: te 3,5 milna co stoi na sprzedaży to blisko 5 % Autor: ~Hybybyby [37.7.65.*]
    hehe, twoi dokładnie koledzy, patrowiczowe słupy i spółdzielnia w porozumieniu z Narkiewiczem, dokładnie jak na Mostostalu i calatravie, na intakusie być może kombinuje sam, bo od niego zaczął, póki nie przytrafiły się problemy Narkiewicza z calątr no i wtedy wziął wszystko hurtem czyli mewę i mostka !!!, ...ale widzę, że ty jesteś któryś tam sort w spółdzielni bo smarujesz na forum, zamiast pływać w baseniku hoteliku !!!
  • Re: te 3,5 milna co stoi na sprzedaży to blisko 5 % Autor: ~chłop [31.175.169.*]
    hehe.. ja smaruje po 10 , a ty przed dziesiątą już na stanowisku to tak a propos sortu. Kiedy pompujecie? Zaczyna mnie to już nudzić i chciałbym wywalić ten syf.
  • Re: te 3,5 milna co stoi na sprzedaży to blisko 5 % Autor: ~marlow [94.42.190.*]
    bo takich do koryta sie nie dopuszcza - on ma tylko odwalic czarna robotę i wypad na ulice - takich jest wielu :)
  • Re: te 3,5 milna co stoi na sprzedaży to blisko 5 % Autor: ~srybydyby [83.238.166.*]
    idiot normalny idiot
    ...zaczęli pieprzyć na forum i zaczęli troszkę przerzucać, ten sam scenariusz, jak od kilku dni, przerzucanie, zbijanie kursu i straszenie na forum ....teraz główni siedzą na walnym, to i łba nie urywa, jedno stopujace zlecenie z ukrytego ( przecież i tak nikt spoza tego nie ruszy ) i można dłubać w nosie ...!!!!
  • Re: te 3,5 milna co stoi na sprzedaży to blisko 5 % Autor: ~paweł [84.131.107.*]
    nie wart pisać cokolwiek ale jedno jest ciekawe warto przyglądać się tym wydarzeniom ,
    ....to co kawa wyżłopana, ciasto zeżarte, to teraz do roboty utyrają się po pachy, .....zauważcie, że nie ma zmian w RN, rada im sprzyja, to po co się ujawniać, na intakusie było dokładnie tak samo, dwie spółki z Cypru i przeciąganie ( a no patro miał robotę na mewie mostku itd.), tam taż zmienili zupełnie działalność i....cisza, dopiero teraz 30 grudnia jest walne ze zmianami w RN !!!!!!!!
    ...o wyżelowany się odezwał o strategii, no jako etatowy naganiacz i członek spółdzielni patrowicza jest doskonale poinformowany, tylko, że małe przekłamanie, bo na walnym nikt nie oczekuje strategii, ale napisać fajnie ....dokładnie tak samo zrobili na intakusie, do 30 września mieli podać informacje o umowie inwestycyjnej i choć cały czas działali na spółce, obejmowali akcje, to wypadało by pro forma , to oczywiście mieli to w dupie, tak jak tutaj, ...ustawa przewiduje 20 tyś kary dla zarządu, za nieprzekazanie w terminie informacji ....20 tyś , dacie wiarę, to nawet nie jest śmiech !!!
  • nie ma na co czekać Autor: ~rast [178.219.130.*]
    Kto jeszcze ma akcje niech sprzedaje....
  • Re: nie ma na co czekać Autor: ~Hybybyby [37.7.65.*]
    ..hehe, tak tak rast oczywiście , a widzę, że wyzelowany na walnym, to jakiś aaa, eee yyy pisze z jego biurka !!!!
  • Re: te 3,5 milna co stoi na sprzedaży to blisko 5 % Autor: ~pawel [84.131.107.*]
    koniec ze stresem i Mewą i Msx witaj wolność
    Odważna decyzja i chyba słuszna. Ja sam nie wiem co robić, bo mam trochę tego syfu i strata byłaby b.duża, ale przy trzymaniu może przerodzić się w ogromną. Idzie to wszystko w bardzo niedobrym kierunku.
  • Re: te 3,5 milna co stoi na sprzedaży to blisko 5 % Autor: ~paweł [84.131.107.*]
    do za duże nerwy niby grosz a jak boli koniec z Mega Mewa i Msx musze się zapisać do spółdzielni co losem dzieli wtedy no stres a giełda jest dla kumatych a nie fantastów jak Ja
  • Re: te 3,5 milna co stoi na sprzedaży to blisko 5 % Autor: ~Hybybyb [37.7.65.*]
    ...pamiętać, 60 mln z obligacji, 15 mln za zakład, 2,4 mln za odsetki od obligacji, , to razem 77,4 mln zł, a wycena obecnie to 7 mln, ...do tego w miesiąc przewalone 130 mln akcji , a wszystkich jest 80 mln i zadnych zmian w akcjonariacie, ...no chyba nie wymaga to komentu !!!!....a tylko dlatego, że patrowiczowa spółdzielnia ma kase i akcje dzięki czemu ustawia kurs i nie ma ryzyka, że im ktoś zdejmie straszaki, bo tu siedzą jedynie drobni akcjonariusze, których chcą wyleszczyć, by jak najbardziej zmniejszyć free float ..........pamiętać, że giełda nie wywala teraz spółek na listę alertów ze względu na zmiennośc kursu .....i wszystko się układa w całośc !!!!!
[x]
POLYMETAL 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.