• bli analiza Autor: ~etr610 [89.228.112.*]
    No co jest lipiec I fala wz , wrzesień 2 fala wz, teraz korekta , pisałem że wg moich 2wyliczeń gdzieś 1,07 na razie wszystko książka, No i teraz jak nie będzie 3 ostatniej wart+ mniej więcej 1+2 to du.. ze mnie nie analityk i nie odezwę się już na tym forum nigdy pozdrawiam czekających na to kiedy lew znowu zaryczy
  • Re: bli analiza Autor: ~Fishman [81.190.114.*]
    Ja osobiście liczę na 3 fale wzrostową która by potwierdziła zmianę długoterminowego trendu. Liczę również na pozytywny raport. Który wykazał by że wieloletnie plany zarządu wreszcie zaczynają przynosić zyski, a nie jedynie straty. Sądzę, że jest szansa na wszystko ale zależy to od naszych wszechmogących, od tego czy im w ogóle zależy aby ta spółka miała jakiekolwiek zyski... Czas pokaże. Niestety jak na razie podsumowując ich wieloletnie działania, patrząc w raporty i na kurs, można by dojść do wniosku, że nie wiedzą co robią. Za to patrząc ile przez te lata sami dla siebie zarobili mamy do czynienia, że to mistrzowie Świata.
    Mam jednak nadzieję że nasi "mistrzowie" zagrają wreszcie pod akcje które posiadają a nie będą nadal się głowić jak tu rozwodnić kapitał spółki aby mniejszościowi akcjonariusze stali się jeszcze mniejszymi przy tym jak oni swoje zaangażowanie sprytnie zwiększają.

Pozdrawiam serdecznie wieloletnich inwestorów wierzących w tą spółkę i tych nowych również.
[x]
SOHODEV 0,49% 0,41 2025-11-28 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.