• Info Autor: ~Analityk [83.16.79.*]
    Wróble cwierkają , ze pewien bank poprosił pewną miłą i przesympatyczną osobę o UZUPEŁNIENIE DEPOZYTU
    Inaczej bedzie zmuszony....
  • Re: Info Autor: ~Analityk [83.16.79.*]
    Czy depozyt został uzupełniony?
    Chyba nie bo na Calatravie zanim nie zrobią resplitu nie mogą sypac
    Poki co nie zdąrzą !!!
  • Re: Info Autor: kolo1199 [194.156.44.*]
    Co to oznacza ?
  • Re: Info Autor: ~fox [89.76.78.*]
    To oznacza że bank może sypnąć akcjami ,które są zabezpieczeniem depozytu. Parę mln akcji jak sypnie do obrotu to zwali indeks tak jak w kwietniu.
  • Re: Info Autor: ~swojak [80.50.228.*]
    Dnia 2013-12-10 o godz. 15:00 ~Analityk napisał(a):
    > Wróble cwierkają , ze pewien bank poprosił pewną miłą i
    > przesympatyczną osobę o UZUPEŁNIENIE DEPOZYTU
    Inaczej
    > bedzie zmuszony....
    ty wiesz że za takie nie prawdziwe informacje to ty ćwierkanie wróbli możesz posłuchać za kratami,a w najlepszym wypadku będziesz tych wróbli słuchał pod mostem
  • Re: Info Autor: ~KOS [91.230.43.*]
    NOWE ZLECENIE 9/12 2013
  • Re: Info Autor: ~jan [81.219.7.*]
    swojak,swojak co ja widze ....strach cie oblecial ...........a pisales ,ze bedzie 3,5 zl :)))
  • Re: Info Autor: ~swojak [80.50.228.*]
    janie przez ten alkohol masz problemy z pamięcią
    pisałem że będzie nie 3,50 a 5 zeta
  • Re: Info Autor: ~jan [81.219.7.*]
    alkohol nie powiem uzywam ,ale mam kase bo mam to cos i nie zbywa mi na instynkcie gieldowym ,a ty zwykly madrala bezkrytycznie zapatzrony w we wlasne chorej wizje na temat kursu.

ja mam powod do satysfakcji (gielda),a ty ?
  • Re: Info Autor: ~szeryf158 [31.174.232.*]
    Czy aby na pewno opierałeś się na swoich przemyśleniach?Jak napisałem 27.11 to nikt nie odpowiedział na mój post (dlaczego?).Teraz uważam, że wyprzedaż powoli się kończy i trzeba zaczynać myśleć o kupnie z początkiem roku a może już pod koniec roku zacząć.
    pozdrawiam cierpliwych

P.S Według mnie przerzucają z rączki do ręki i wykorzystali ku temu sytuacje na światowych rynkach,Jeszcze nie czas na ogólnoglobalny krach według moich odczuć.Spółka warta na pewno obserwowania i ewentualnego inwestowania :-).
  • Re: Info Autor: ~Jethro-Tull [94.78.188.*]
    Ciekawostka:
    https://www.bankier.pl/static/att/emitent/2013-12/Raport_biezacy_nr_49-2013_201312170902291505.pdf
  • Re: DO analityka Autor: ~swojak [80.50.228.*]
    wysłałem dziś maila do KNF o rozpowszechnianie przez Analityka nie prawdziwych wiadomości .
    Po południu otrzymałem odpowiedż że informacja została przekazana do biura prawnego w KNF .
    Także drogi analityku chyba będziesz musiał wytłumaczyć się z wiem ale nie powiem albo ......
  • Re: DO analityka Autor: ~Maciek [81.136.236.*]
    Taki z ciebie analityk, jak z koziej d...
  • Re: DO analityka Autor: ~swojak [80.50.228.*]
    Analityk dlaczego nic nie piszesz,to już nie masz poufnych informacji ,czy już odpowiednie służby kompa ci zabezpieczyli ,ale to chyba za szybko.
    Proponuję ci już kasę zbierać bo pod celą będziesz nie analitykiem a analem.
[x]
PCGUARD -19,31% 1,17 2017-10-03 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.