• Trójkąt jak byk Autor: ~4,5% [82.139.164.*]
    Na wykresie dziennym buduje się trójkąt dla waszej perełki.
    Linia po górnych knotach świec ( z dwóch ostatnich dystrybucji, czyli na 62 - 56 groli ), oraz 2 linia dolna t.j, najniższy ostatni knot na 37 groli i horyzontalnie w lewo do otwarcia z 28 października.

To nic innego jak idealne otoczenie na zlot kursu do poziomu 37, po czym przewiduję wyłamanie trójkąta dołem i kontynuację przeceny.

Niestety, 200 tygodni zrobi swoje z ceną akcji :)
  • Re: Trójkąt jak byk Autor: ~Tomek [91.212.223.*]
    ostatnio przewidywales 19 gr i co? wez nie pisz swoich madrosci bo nikt z tego nie korzysta a tylko pozostaje spam
  • skompromitowany, ale anonimowy ... Autor: ~prześmiewca [176.109.160.*]
    Gdyby nie wcześniejsze chybione analizy pewnie jakiś gimbus pokierowałby się powyższymi wypocinami.
  • Re: Trójkąt jak byk Autor: ~dizi [79.191.198.*]
    ten debil ma jeden cel : zwrócic na siebie uwage i grać wam na nerwach ! nie kamcie trola bo on sie żywi tym !
  • Re: Trójkąt jak byk Autor: ~Wiki [195.149.118.*]
    Będąc młodą lekarką na rubieży zalecałabym kompleksowe, obszerne badania
  • Re: Trójkąt jak byk Autor: ~aldek [83.28.22.*]
    niepokoi mnie ta podstawka na 47 jakby chcieli nagonic zeby wysypac
  • Re: Trójkąt jak byk Autor: ~ronia [178.43.12.*]
    a o co chodzi tu........ info jest i bylo pewne a ze tylko wytrwalli zarobia a ci co graja na 20 pr gratki myslicie ze gruby pogoni papier jak nie ma arkusza
  • Cel widoczny Autor: ~4,5% [82.139.164.*]
    Kurs leci na saniach niżej i niżej.
    Spód zjazdu na poziomie 0,37.

Ps. Ostatnie info odkrywa karty. Nie ma szans na "wyczekiwany komunikat".
    Procedury potrwają do wiosny ( kwiecień - maj ) o ile PCG nie domaluje kolejnej niespodzianki w postaci jakiś tam nowych 6-7 punktów, wymagających spełnienia.

Zapewne trzeba będzie na nowo przeprowadzić due diligence spółki, bo od czasu pierwszego badania położenie Dependa mogło się zmienić :)
  • Re: Cel widoczny Autor: ~boss [46.186.4.*]
    mają w radomiu przebadać cztery i pół na głowe !!! TOMOGRAFIA bo sprzedał po 0.37 i siedział cicho !!!
  • Re: Cel widoczny Autor: ~4,5% [82.139.164.*]
    twoją Legię powinno się przebadać nie tylko na głowy ale i na nogi :)
    radomski cfel gra jak stara w bloku z płyty dupy mu da !!!
  • Re: Cel widoczny Autor: ~hossa [83.30.118.*]
    Poważnie warto zajrzeć - 01 Cybaton trafione idealnie,IDMSA, MSX też się trzyma , Sadovaya już widać idzie tak jak napisano

http://gpwinwestycje.blogspot.com/
    członek mam 30 kontraktów na krótko od 2600 . daj namiary to kase na lizaki ci wyślę .
  • Cel widoczny Autor: ~4,5% [82.139.164.*]
    Jednak zjazd na saniach.
  • Re: Cel widoczny Autor: ~dependziak [5.60.169.*]
    510 tys papiera sie dzis obrocilo ..no to ktos z forum pewnie zaliczyl wysypanie ..przyznawac sie bez bicia ...z imienia i nazwiska :)....kto Dzis sprzedawal wystap .....
    1......
    2.....
    3....

czeka Tytuł LESZCZA i DYPLOM UZNANIA za wysokie osiagniecia w antywskazniach giełdowych :)
    hahaha
  • Re: Cel widoczny Autor: ~4,5% [82.139.164.*]
    jorgenn posiał kwitem, wnioskuje po wpisach.
  • Re: Cel widoczny Autor: ~ronia [178.43.12.*]
    ne predal ja nic
  • Re: Cel widoczny Autor: ~ronia [178.43.12.*]
    jak dada po 30 i bedzie tyle podazy wysypie wsystko zrobie strate i odkupie wszystko po wyzej pamietajcie
  • Re: Cel widoczny Autor: ~MIS [193.238.171.*]
    ja dzis sie wysypalem. smiec i tyle w temacie. tu juz nigdy nie bedzie powyzej 50gr
  • Re: Trójkąt jak byk Autor: ~marre w koncu skoncz [85.238.222.*]
    no i spoko MISi.. w koncu skonczysz sie udzielac i marudzic
  • Re: Trójkąt jak byk Autor: ~spekulant 1973 [95.49.185.*]
    o jak prężą muskuły
  • Re: Trójkąt jak byk Autor: ~dependziak [5.60.169.*]
    ja podbieralem po 45 i 46 i 50gr ...czekam na 44 i 43gr
  • Re: Trójkąt jak byk Autor: ~4,5% [82.139.164.*]
    Zamkniecie wprost pod kredyt :) należy powiedzieć - prawda Tomuś?
    Oj 4,5% przecież gruby jeszcze nie kupił co nie Tomuś czego on się czepia gruby jest gruby i kupuje od roku akcje
  • Re: Trójkąt jak byk Autor: ~marre [85.238.222.*]
    zwaliles juz gruche na ta okazje??? :D

nie masz tu interesu wiec i tak Ci to wisi... no chyba ze latwiej Ci trzepac kapucyna
  • Re: Trójkąt jak byk Autor: ~jorgenn [178.43.118.*]
    4,5% nie trafiłeś ! pakiecik kontrolny jest ,a tak nawiasem to tylko chłodna ocena sytuacji , plus roszczeniowych wpisów bo od kucania w jednym miejscu bolą nogi !
  • Re: Trójkąt jak byk Autor: ~dependziak [37.7.67.*]
    podejrzewam ze nasz Tomuś to alias ....Bartek ... mój mentor :)
    jutro też czerwień czy obroni 0,40zł któż to wie ale wczorajszy procent odda
  • No i wychodzi na moje :) Autor: ~4,5% [82.139.166.*]
    Cena "wali" do podstawy trójkąta, czyli 0,37.
    Jak wyłamie tę podstawę, a wyłamie bo przecież 200mln $ po ostatnim info jest dalej niż bliżej to 25 następny przystanek.

Jeśli jestem w błędzie.... zapraszam do merytorycznej dyskusji.
    4.5 merytorycznie pytam... trzepiesz juz kapucyna? czy jeszcze troche za malo na minusie :D
  • Re: Trójkąt jak byk Autor: ~4,5% [82.139.166.*]
    Dlaczego odzywa się w tobie cham? Niepotrzebnie.
    Kurs zrobi swoje, bo jest zależny od decyzji inwestorów, które nietrudno przewidzieć, a przesłanek jest aż nad to.

Czekałeś na zetala? - twój ból, Depend nie Mikołaj.
    znizam sie do Twojego poziomu abysmy nadawali na tych samych falach... bo inaczej moze mnie nie zrozumiesz...

ja czekam na final a czy to bedzie zlotowka czy mniej lub wiecej to sie okaze...

ja mam akcje... a Ty? miales czy nie masz... nie interesuje mnie to... za to udzielasz tu swoich glupawych rad co nie mialy pokrycia w rzeczywistosci jakbys byl glownym udzialowcem tej spolki...

Ty nigdy nie dotrwasz do finalu... chociaz bys mial te akcje... o co Cie nie podejrzewam...

a te Twoje przewidzenia nie dotycza inwestorow... to sa gracze... ktorzy znikna
  • Re: Trójkąt jak byk Autor: ~bałwan śniegowy [89.77.83.*]
    Skoro chcesz być merytoryczny to powinieneś odnieść się do swoich poprzednich wpisów. Nie mówię już o przepowiadaniu 0,19 bo zawsze możesz napisać, że cały czas jest to realne. Natomiast napisałeś jakoś tak w drugiej połowie listopada, że kurs zjedzie do 0,35 i tam będzie się kisił przez bardzo długi czas. Co prawda 0,35 można powiedzieć, że trafiłeś (nie należy czepiać się 2 gr) ale druga część przepowiedni zupełnie nie trafiona. Kurs nie kisi się na wspomnianych przez Ciebie poziomach lecz zachowuje się bardzo dynamicznie. Jak chcesz poznać moją wersję to zajrzyj na wątek "wsparcie 0,47".
    P.S. Twój tytułowy post nie jest pozbawiony sensu, wytłumaczyłeś swój punkt widzenia. Zobaczymy, czyja teoria sprawdzi się.
  • Re: Trójkąt jak byk Autor: ~xyz [46.113.85.*]
    Na tak mało płynnym papierze ,to te figury można sobie wsadzić...

Ja moge napisać o przebiciu szybkiej spadkowej od szczytu 06.11 /trzy dni temu i teraz mamy klasyczny powrót do niej /. -prawda ? prawda!

Długoterminowo mamy boczniak w zakresie 20/60
    Srednioterminowo wzrost od dołka 10.10 22/60
    Krótkoterminowo spadek od górki 06.11 60/40

Obroty wskażniki i średnie kroczące - pro wzrostowe /oczywiście interwał tygodniowy/
    No i idzie, idzie do 37....
    no prawie Ci się udało trafić.Tylko co to zmienia ? 26/36./46/56gr mnie to nie podnieca.
    Czekam cierpliwie na wybicie i wtedy dokupie.To nie jest papier do spekulacji dla mnie .Nie interesują mnie grosze.Wóz,albo przewóz .Będą pieniądze,inwestycje to zarobimy ,a jak nie to wtopa i tyle w temacie.
    Ja uważam,że największym aktywem dependa jest pan K /nie mylic z prezesem/.Ufam mu i pod niego jest moja inwestycja.

ps średnie kroczące tygodniowe od roku rosną ,a ja jestem cierpliwy.W poniedziałek opiszę Ci moja inwestycję z początku dwutysięcznych lat.
    O tak, z tym się zgadzam.
    Iwestycje z roku 2003 :))) ech, to były INWESTYCJE - MCI, TIM, itp.
    xyz,
    dawaj tę przygodę
    hehe Ty jakis jasnowidz??
    Właśnie chodzi mi o TIM.
    Mieszkam we Wrocławiu i na poczatku dwutysięcznych lat współpracowałem z TIM ,Takie drobne zlecenia.Miałem okazje poznać panów prezesów /tak z widzenia/Krzysztof Folta i Krzysztof Wieczorkowski.Budowali magazyn wysokiego składowania we Wrocławiu na ul Starogardzkiej /teren dawnego Pilmetu/Przychodzili co parę dni na budowe i tak sobie gospodarskim okiem oglądali.Akcje Timu od roku kiwały się około 40/45gr po dużym spadku.
    Pewnego razu pytam pana Folte czy to kiedyś odbije - jakos tak.Na co otrzymałem odpowiedż.
    A co mnie to obchodzi ile rynek wycenia ,ja wiem co mam i sobie poszedł dalej .
    Ja popatrzyłem na ten magazyn ,na nowiutkie piękne kolorowe regały ,a wtedy to robiło wrażenie i tak pomyślałem - kupie troche tych akcji.I kupiłem 25tyś w przedziale 43/48gr
    Giełde śledziłem tylko w telegazecie i czasami w biurze maklerskim ,nie jak dzisiaj w internecie .Akcie stały prawie w miejscu przez długi czas a ja dalej robiłem dla Timu ,otwierał nowe oddziały i czas płynął .Bywało tak,że zapominałem o moich akcjach na dobre parę tygodni a może i miesięcy.
    W lipcu 2003 pojechałem na urlop.Wracam w sierpniu zerkam na telegazete i sie zaczeło -65gr i teraz juz co dziennie jak narkoman na głodzie.Telegazeta ,telefony do biura maklerkiego,do domu i prośba do żony o sprawdzenie notowań.Krótko mówiąc ciśnienie zaczeło rosnąć a ja nie mogłem przestać myśleć o akcjach.
    Wytrzymałem do 1,8 i sprzedałem wszystko po roku było 7zł a potem dalej dalej i dalej do 60zł.Już nigdy nie odkupiłem - śledziłem cene jak narkoman i w głowie przeliczałem pieniążki jakie zostawiłem na stole.
    Kupic dobrze jest trudno,ale sprzedać dobrze jeszcze trudniej.Teraz juz wiem,że zarabiają cierpliwi.
    Panowie Folta i Wieczorkowski dalej maja kontrolny pakiet , Tim wybudował jeszcze nowszy magazyn /Siechnice pod Wrocławiem/ wypasiony.Automaty ściągja towar z regałów ,a komputery steruja wysyłkami /ten poprzedni wygląda jak ubogi krewny/ .

ps
    z 10tyś zrobic 500tyś- to jest strzał i to można zrobić :)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [46.186.3.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~wisniewski [46.186.3.*]
    redo gdzie ? starego rżnie czy odwrotnie ?
    Nie zaprzeczę ani słowu. Znam.
    Nikt w tamtych latach nie wiedział, jak bardzo potrafią urosnąć akcje. Jednak podobieństwo na zasadzie "było tam, będzie i tu" - nie jest metodą, bo co ma piernik do wiatraka? Rynek od tamtych czasów zupełnie się zmienił.
    Rynek sie nie zmienił - otoczenie sie zmieniło.Wtedy wchodziliśmy do Unii dostaliśmy Euro w piłce nożnej itd.Ja nie robie porównania Depka do Timu .Na teraz nie ten kaliber nie te fundamenty.
    Depend to wydmuszka / teraz/ ,ale jak pan K zakupił 3,7mln akcji to w jakimś celu.Jak w końcu dostaną ten kredyt to sytuacja może się zmienic diametralnie.Ja ufam panu K i stawiam na niego moje pieniądze.Nie sądze,że zainwestował ponad milion złotych żeby wydoic drobnych akcjonariuszy.Zakładam /ryzykuje/ że koniec będzie pozytywny.Za miesiąc/dwa/rok tego nie wiem.A jak nie, to stracę /to mnie nie zrujnuje / Dlatego pisze ,że cena w tej chwili dla mnie nie ma znaczenia 36,czy 56 gr co za różnica.Czekam na rozstrzygnięcie kredytu .

ps myślisz ,że Monari nie może kosztować 100 za parę lat

• Re: Trójkąt jak byk Autor: ~wisniewski [46.186.3.*]
    co redo wie jak stary go rżnie w bloku z płyty.
    redo to był na hurtimexie rok temu
[x]
DEPEND -4,00% 0,24 2015-03-02 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.