ja się pytam skąd ? Wywalane poniżej wczorajszego zamknięcia gdzie papiera się z 600k przemieliło powyżej 47 gr. Wcześniej też najawięcej latało w przedziałach 46-52.
A walą tak jak gdyby z 20 mln akcji w obrocie było. Nie pojmuję
dzis oddaja akcje Ci co kupili powyzej 50 gr i niercierpli sa i nie chca czekac bo mysla ze jak sprzedadza dzis to odkupia duzo nizej......kurde wkurzaja mnie...dawac na zielona strone mocy!!!!!!!!
grochowiak robi wam wode z mózgu. przyjdzie moment ze nikt nie bedzie brał a wszyscy sprzedadza i beda czekali na nizsze poziom a wtedy nastaoi odciecie. stała zagrywka od wieli lat na innych społkach było to samo.
Dnia 2013-12-10 o godz. 11:08 ~dizi napisał(a):
> grochowiak robi wam wode z mózgu. przyjdzie moment ze nikt
> nie bedzie brał a wszyscy sprzedadza i beda czekali na
> nizsze poziom a wtedy nastaoi odciecie. stała zagrywka od
> wieli lat na innych społkach było to samo.
i znowu wyjezdzacie z jakim grochowiakiem...wez nie rozsmieszaj mnie
Już raz to pisałem, ale widzę, że muszę powtórzyć. Czy Ty uważasz, że ktoś, kto manipuluje kursem, chwali się tym publicznie? Byłby skończonym idiotą. Mnie też zdarzyło się czytać kilka razy jego wpisy na kilku spółkach i nie przypominam sobie, żeby coś z tych przepowiedni się sprawdziło.
Tobie podobni piszą to od roku jak jestem na tej spółce. Przegapiłem mase kółek bo ciągle czekałem na to odcięcie. Odcięcia brak więc się nie dziw, że sprzedają. Mnie też to wkurza ale siedzieć i czekać wiecznie też nie można.