• Wszyscy ucielki? Autor: ~Ajgor [83.163.1.*]
    Wszyscy oddali juz swoje pakieciki, ze taka cisza od kilku dni???
  • Re: Wszyscy ucielki? Autor: ~ziom [180.216.118.*]
    tak, tego scieku lepiej nie trzymac a akcji slopek solowowa lepiej nie kupowac
    dziwne ze ty jeszcze siedzisz na tym smieciu
  • Re: Wszyscy ucielki? Autor: ~oszczegator [81.26.0.*]
    Jeszcze jestem. Trochę sobie zostawiłem tego rarytasu na wszelki wypadek i się przyglądam co będzie dalej. Sytuacja jest na tyle ciekawa, że można zaryzykować niedużą wtopę w razie czego.
  • Re: Wszyscy ucielki? Autor: ~Ajgor [83.163.1.*]
    Dokladnie jestem tego samego zdania!!! W najgorszym wypadku bede musial oddac po cenie wezwania:)

MS nie zbiera akcji zeby miec je w portfelu chce firme sprzedac i musi miec 100%

Ale zbiera ladnie, systematycznie po ok 150k zostalo cos ok 14 MLN szt
  • Re: Wszyscy ucielki? Autor: ~j.a. [91.220.17.*]
    Ja jeszcze trzymam ale nie wiem czy to aby dobry krok. Kurs w miejscu i co dalej... Ile to może trwać...
    ludzie trzymacie ten bajzel juz od ilu na tym poziomie stoi od miesiaca czy moze 2 lub 3? stoicie w miejscu zeby na koniec albo zostac z akcjami w szafie albo oddac po 1,30

ogarnijscie sie bo hossa juz sie konczy, przespicie wszystko, nie lepiej na miasiac wrzucic kase z tego smiecia na cos lepszego i zarobic z 20%?

nie nie lepiej stac w miejscu i czekac az zostaniecie z akcjami w szafie albo zostaniecie wydymani po 1,30

sprzedali byscie ten bajzel miesiac temu na wezwaniu i wladwoali winna spolke byle coby byla hossa i mieli byscie +20% ale nie wy czekajcie az znajdziecie .... hheeh ale wy szambo jestescie ze az sie smiac chce , co za eunuchy trzymaja tego gniota tak dlugo???
  • Re: Wszyscy ucielki? Autor: ~rafi [5.174.100.*]
    chyba tylko ja zostałem hmm
  • Re: Wszyscy ucielki? Autor: kuba140 [87.207.218.*]
    Też jestem. Tylko co dalej?
  • Re: Wszyscy ucielki? Autor: ~szejk [89.228.132.*]
    Też sobie trochę zostawiłem
  • Re: Wszyscy ucielki? Autor: ~Ajgor [83.163.1.*]
    MS cierpliwie zbiera, raz mniej raz wiecej. Od 3 dni do kupienia 300K po 1.27 S 70k pewnie od tej samej osoby.

Wytrwale czekam nie mam tego duzo wiec nawet jak zdejmie z gieldy i zablokuje sie z tym w reku to trudno-moge sobie na to pozwlic.

Generlanie sytuacja wrocila z czasu wezwania czyli zblokowany kurs, duzy nie wezmie bo ryzyko i brak duzych perspektyw a jak spojrzec na S powyzej 1.30 to sa setki tys rzedu 200k po 1.30-1.31 o ile dobrze pamietam.

Mam tylko nadziej, ze wytrwali zostana wynagrodzeni:)
  • Re: Wszyscy ucielki? Autor: ~oszczegator [81.26.0.*]
    Poczekamy zobaczymy.
    Ale myślę, że na realny zarobek małe szanse są. Zostawiłem sobie trochę na wszelki wypadek i niech się dzieje co chce, najwyżej dwa lata przeleży papier.
    Jak MS będzie chciał 100% skupić to skupi przymusowo i nie ma wyjścia. Mając tyle procent ile ma teraz może wycofać spółkę bez skupowania. Jeżeli ma plan sprzedać to kupiec będzie chciał raczej kupić 100% ale to też nie jest pewne. Jak wycofa bez skupowania to trzeba będzie poczekać aż on sam albo nowy właściciel na giełdę z powrotem to rzuci i tyle.
    Nie wiadomo czy taka inwestycja się opłaci.
    Generalnie MS jak zwykle stoi otworem do akcjonariuszy (tym otworem z tyłu)
    po co mialby sprzedawac barlinka? narazie przejmuje kolejne firmy z tego sektora, majac rovese byly cersanit plytki sanitarne barlinka plytki podlogowe teraz czas na wykladziny komfort, po co by sie pakowal ciagle w ten sam sektor? zeby sprzedac firme?

wyjdzie z gieldy na 100%, a czy zrobi przymusowy skup po 1,30 to juz zalezy od niego czy mu sie bedzie to oplacac czy nie bo moze olac i zablokowac was z akcjami

kolejne tygodnie mijaja a wy gnijecie na tym scierwie, ludzie troche rozsadku, czekac pol roku zeby przymusowo od was skupil za 1,30 badz nie i zostaniecie z akcjami i sprzedac easy za 1,27 i wladowac w cos bardziej plynnego,

zapraszam na trakcje :)
[x]
BARLINEK 0,00% 1,22 2014-01-07 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.