itioto ,nie znasz żartów w stylu " Monty Pythona " -przecież od razu widać ,ze to żart ,max napij się i idź zakup REGNON ,tam pkc na 1 grosz stoi -w sam raz dla ciebie ,może kupisz pkcem za pół grosza ahahahahhahahahhhahahhITIOTO też napisałem z błędem ,specjalnie żebyś miał "wylew "-jaki to YNTELYGENT Z MAXA :):)
max mozesz pisać ile wlezie,nikt cię nie ogranicza:)tylko zamiast pisać,że ktoś wywali ponad 200mln papieru po 2 ponieważ kupił po 1grosz ,to lepiej idź się napij ;) " JAK CI SMUTNO,NAPIJ SIĘ -ROZUMOWI,SERCU LŻEJ ' biedny ty ,trwa zbieranie po 3 ,szykuje się niezły odpał,myślę ,że lepszy niż ostatnio,duużo lepszy :)POZDRAWIAM AKCJONARIUSZY ,PIENIĄŻKI IDĄ DO CIERPLIWYCH :)
Więc.... cenę ustalił nabywca (1 grosz/akcja) i na razie nic nie wskazuje, by cena mogła być inna.
Na razie spółka poza obietnicami nie reprezentuje sobą nic więcej. Podaj linka jaki to spółka ma "majątek"?:))))) Jakie przynosiła ostatnio straty (wg raportu) i jakie są prezsłanki i realne możliwości, by spółka przynosząca straty, zakupiona po cenie 1 grosz za akcję weszła na rynek główny GPW. Hahahahahahahahahahahahahaha.
Spółki o niskiej płynności mogą robić gigantyczne ruchy cenowe. WPX jest w obrocie 8%. Zobaczcie co robi Venturion którego jest w obrocie 4%. Z 11 groszy na 2,3 zł. Czy WPX stać na takie ruchy?
a dalaczegóż by nie ? :) a zobacz jeśli nie widziałeś INPOINT w miesiąc wzrost dziesięciokrotny :):) tu ff jest naprawdę mały,najważniejsze ,że zaczynają działać :)oby Twój przykład był taką " dobrą wróżbą " a raczej żeby stalo sie b.podobnie :)
OLO DAJ PRZYKŁAD INNEJ SPÓŁKI ???????????? NAWET JEDNEGO NIE UMIESZ PODAĆ :):):):) NIKT CI NIE KARZE BRAĆ ;):) NAWET 1000 BYŚ NIE WZIAŁPO 1 GROSZ ,PONIEWAZGRAZ WIRTUALNIE :)
ZACIĄŁES SIĘ ? NIE WIDZISZ OBROTÓW WIĘCEJ NIŻ NA JEDNYM WALORZE? JEDEN MASZ ZA DARMO ? ROZUMIEM ,ALE ,ZE JEDNEJ SPÓŁKI RAZEM Z MAXEM NIE PODALISCIE-TO WYCHODZI PO PÓŁ SPÓLKI NA GŁOWE :)TO JESTESCI ? PÓŁ.....I ;(:(( SZKODA MI CIEBIE-WŁASNIE TAKICH GOOPICH JAK TY POZBAWIAJĄ TERAZ Z PAPIERKA :):):)
JESTEM MAX -WIELKI MAX ONNAN -UWIEKBIAM BRANDZLOWAĆ FORUM WĘGLOPEXU -TAM MAM OD KIEDY CEGŁA SPADŁA MI Z DACHU NA GŁOWE ,A BYŁEM BEZ CZAPECZKI ,KTÓRĄ MI Z SZATNI W MOJEJ SZKOLE UKRADLI