• za duzo leszczyny i kolarzy Autor: ~Tomek [91.212.223.*]
    niestety papier mega zaleszczony.....info bardzo dobre ....wzrost fajny ale nie pojdzie dzis dalej bo blokuja groszołapy itp liczac na kolejne kołka...w komunikacie pisze ze beda teraz non stop infa wiec....mam nadzieje ze niebawem pokonamy 60 gr na stale.
  • Tomuś, Autor: ~4,5% [82.139.164.*]
    Tomuś, podobno "gruby" miał zbierać do wideł 'bez pytania" a ty piszesz, że groszołapy stanęli takiemu na drodze?
    Pani nauczycielka źle cię prowadzi pod względem intelektualnym, najwyraźniej :))
  • Re: Tomuś, Autor: ~Tomek [91.212.223.*]
    ty sie juz nie odzywaj bo jak widac na kursie mamy twoje 19 gr.
  • Re: za duzo leszczyny i kolarzy Autor: ~jarek [89.77.131.*]
    cześć Tomek, masz pretensje do ludzi którzy kupili 0,4X sprzedali po 0,5X ? przecież tak się zarabia. czy będzie 0,19 czy 1 to się okaże ale co zarobione to zarobione.
  • Re: za duzo leszczyny i kolarzy Autor: ~Tomek [91.212.223.*]
    nie mam zadnych pretensji..oceniam tylko biezaca sytuacje...a niech sprzedaja....ale mam nadzieje ze wroca tutaj i beda kupowac w cenach złotowych.
  • Re: za duzo leszczyny i kolarzy Autor: ~piotr__ [82.177.143.*]
    Zachowanie kursu jak zwykle beznadziejne - kurs zasypany na górce - tak to wygląda za każdym razem. Gdyby nie kolarze to już dwno papier by chodził po 2 zł, a tak kiszka...
    trzeba liczyc ze dzisiejsze info i kolejne ktora przyjda niebawem spowoduja przybycie silnych rak bo poki co dziadostwa pelno
  • Re: za duzo leszczyny i kolarzy Autor: ~dark7 [46.171.129.*]
    To czy zasypany na górce to się okaże czy już mieliśmy górkę. Aktualnie jakbym chciał kupić większą ilość też bym się nie śpieszył bo i po co ... znając lokalny akcjonariat było do przewidzenia że w okolicy 60gr opchną to co zbierali ... ;)Zobaczymy czy to już koniec akcji na dzisiaj :)
    powyzej 50 gr sprzedaja ci co brali dzis ponizej 50 gr.....szybkie DT. ale spoko....czekam cierpliwie na rozwoj wydarzen:)
  • Re: za duzo leszczyny i kolarzy Autor: Uv* [94.254.209.*]
    4.5% jezeli poruszasz tematy dotyczace intelektu to mam prosbe... uzyj wlasnego nastepnie spojrz na wsakznik obrazujacy akumulacje/dystrybucje ( AD ) w przdziale kilku ostatnich miesiecy i napisz nam wszystkim o czym on swiadczy ? Dalej Ty mowisz że ktos tam twierdził ze gruby bedzie zbierał wszystko az dowidel moze bedac obiektywny w komentowaniu dyrdymałów napisz cos na temat juz nie tych 19 ale np 30 groszy o ktorych ciagle piejesz odkad kurs znalazał sie pod oporem :] w dniu dzisiajszym Twoje przwidywania poraz kolejny szlag trafil i zostales skompromitowany. I To wszystki co moglbys napisac wiec Cie w tym wyreczylem :)
  • Re: za duzo leszczyny i kolarzy Autor: ~4,5% [82.139.164.*]
    Niestety, AD nie ma tu żadnej wymowy - tak zresztą jak na wielu spółkach NC. Na tej spółce działał zawsze CCI wskaźnik, generując idealne sygnąły kupna i sprzedaży, raz bodajże okazał się zawodny. To tyle, co mogę odpowiedzieć, bo jak wiesz z pachołkami jacka z grochowa ( a' propos, gdzież on się podział :) nie piszę. 30 groli jak najbardziej realne, ponieważ dzisiejsze info otwiera małe oczka zachłannym inwestorom, jakże dłuuuuga droga przed nimi, a już do tej pory wymarzli do kości w tym "pociągu".

PS.
    Ci, których dyrdymały komentuję, jak to napisałeś - należą do pyskatego akcjonariatu tej"perełki" i mam niezły ubaw z takich pajaców, jak chociażby Tomuś, czy bartuś.
  • Re: za duzo leszczyny i kolarzy Autor: ~boss [46.186.3.*]
    radomska kurwa sprzedała po 0.37 !!! ale polewka !!! gdzie szmata 73 ?
    Dnia 2013-12-09 o godz. 12:30 ~4,5% napisał(a):
    > Niestety, AD nie ma tu żadnej wymowy - tak zresztą jak na
    > wielu spółkach NC. Na tej spółce działał zawsze CCI
    > wskaźnik, generując idealne sygnąły kupna i sprzedaży, raz
    > bodajże okazał się zawodny. To tyle, co mogę odpowiedzieć,
    > bo jak wiesz z pachołkami jacka z grochowa ( a'
    > propos, gdzież on się podział :) nie piszę. 30 groli jak
    > najbardziej realne, ponieważ dzisiejsze info otwiera małe
    > oczka zachłannym inwestorom, jakże dłuuuuga droga przed
    > nimi, a już do tej pory wymarzli do kości w tym
    > "pociągu".

PS.
    Ci, których dyrdymały
    > komentuję, jak to napisałeś - należą do pyskatego
    > akcjonariatu tej"perełki" i mam niezły
    > ubaw z takich pajaców, jak chociażby Tomuś, czy bartuś.

nie dobijaj mnie...lepiej nie pisz bo blaznisz sie mega kazdym postem
    dzisiejsze info rozumiem tak - do finału kilka miesięcy od czasu do czasu komunikat, super spółka do grania
    graj tylko na ff patrz > malutki się zrobił ( dzisiaj się również zmniejszył ) kółeczko od 0.40 poszło ale odkupić już trudno !!! radomski cfel mieszkający z mamą w bloku z płyty oddał w samym dołku.
  • Re: za duzo leszczyny i kolarzy Autor: ~desperadomn [109.255.41.*]
    Źle rozumiesz! Ale to już twój problem.
  • Re: za duzo leszczyny i kolarzy Autor: ~wawiak [91.199.246.*]
    Dzisiejsze info moze sie przelozyc na zamkniecie wszystkiego w tym roku - wariant optymistyczny. Moga chciec dopiac projekt aby rok zbilansowac. Procedura wbrew tej skomplikowanej inzynierii i jezyka jakim jest napisana to tylko sprawy techniczno-administracyjne a te nie trwaja dlugo. Nauczony doswiadczeniem nie napalam sie jednak bo i miesiac albo i dwa tez moga wchodzic w gre. Natomiast w to ,ze kasa bedzie chyba juz nikt nie watpi.
    A co kolegi 4,5 - po tyle bedzie papier mysle - to jest osobnikiem kompletnie skompromitowanym i nie warto w zadne polemiki ani spory z nim wchodzic.
  • Re: za duzo leszczyny i kolarzy Autor: ~jorgenn [178.43.249.*]
    Jesteśmy na dobrej drodze do zeta oile sypaczom wory nie puszczą , na razie rozgrzewka !
  • Re: za duzo leszczyny i kolarzy Autor: ~bałwan śniegowy [83.17.84.*]
    Jak przeczytałem dzisiejszy komunikat to miałem poważne wątpliwości, czy kurs będzie rósł. Jest mało konkretny, brak dat (tylko jedna, 16 grudnia rozpoczęcie przeglądu średnioterminowych obligacji będących zabezpieczeniem transakcji). kilka czynności do wykonania zanim kredyt zostanie uruchomiony. A jednak kurs podskoczył całkiem sporo.
    Myślę, że warto zwrócić uwagę na coś zupełnie innego. Wykres godzinowy, trzy białe świece.

1. 21 października 2013 godz. 12:00 - wzrost o 25,9%; wolumen 741 727 sztuk
    2. 6 listopada 2013 godz. 10:00 - wzrost o 18,8%; wolumen 675 714 sztuk;
    3. 9 grudnia 2013 godz. 10:00 - wzrost o 37,5%; wolumen 334 220 sztuk

Wnioski nasuwają się same (może nie wszystkim).
  • Re: za duzo leszczyny i kolarzy Autor: ~marre [85.238.222.*]
    super do grania to graj... nikt ci nie broni... ja trzymam swoje... zobaczymy kto sie szybciej wysypie i co osiagnie... jeden lubi grosze inny banknoty :)
    myślę że do świąt wielu jeszcze wyskoczy więc ff się powiększy
    chłopczyku znam co mają śr.0.2x i nie oddadzą do końca roku bo i tak do skarbowego muszą po kilkanaście tysia oddać !!!
  • Re: za duzo leszczyny i kolarzy Autor: ~bolo [83.6.119.*]
    kilka miesiacy ? to juz końcowka, od przyszłego poniedziałku rozpocznie sie etap wypłat czyli sprawdzenie wszystkiego czy jest ok. a wszytsko juz jest po podpisywane i załatwione. informacje beda na bieżąco . Zebyście pozniej nie załowali.

robili nam wode z mózgu zasypujac na gorce , krecac kółka.. moze włąsnie po to by w finalnej fazie tez tak myslec ?
    ale wydymali to ścierwo z radomia i lublina > oddali po 0.37 a brali po 0.57 . CZEKAJĄ NA ALLEGRO po 0.19 !!!
  • Re: za duzo leszczyny i kolarzy Autor: ~dependziak [5.60.252.*]
    Tomku ...duzo leszczyny bo to papier dla leszczyny ...
    a z kolazami to sie usmiałem :) .niezle okreslenie ..sam nim jestem sie przynaje ...
    a i kilku-groszłapem jestem tez ..jak okazja wpadnie :)
    Trzymam ....dobieram..... zamykam i odnawiam ..ot dependowska rzeczywistosc :)
    mikolaja dzis ladnego mialem na DEPENdzie ....jeszcze dzis dostalem po 40gr troszke ...i po 54gr zamykalem 60% mojej pozycji na DEPENdzie ....oczekiwalem cofneicia 36-40gr .i bylo a potem ataku na 60gr nawet i moze bedzie kontynuacja jutro jeszcze ....narazie konsola ...po 50gr odnowilemznow czesc i po 48gr stoje ...
    pozdrawiam cierpliwych i kolazy i groszołapow :)
    Dnia 2013-12-09 o godz. 13:04 ~dependziak napisał(a):
    > Tomku ...duzo leszczyny bo to papier dla leszczyny ...
    a z
    > kolazami to sie usmiałem :) .niezle okreslenie ..sam nim
    > jestem sie przynaje ...
    a i kilku-groszłapem jestem tez
    > ..jak okazja wpadnie :)
    Trzymam ....dobieram..... zamykam i
    > odnawiam ..ot dependowska rzeczywistosc :)
    mikolaja dzis
    > ladnego mialem na DEPENdzie ....jeszcze dzis dostalem po
    > 40gr troszke ...i po 54gr zamykalem 60% mojej pozycji na
    > DEPENdzie ....oczekiwalem cofneicia 36-40gr .i bylo a potem
    > ataku na 60gr nawet i moze bedzie kontynuacja jutro jeszcze
    > ....narazie konsola ...po 50gr odnowilemznow czesc i po
    > 48gr stoje ...
    pozdrawiam cierpliwych i kolazy i
    > groszołapow :)

wow...normalnie mistrz lapania gorek i dołkow
    kwiaty jak tam > buahahaha ( anonimowy )
  • Re: za duzo leszczyny i kolarzy Autor: ~ronia [83.9.198.*]
    dalej myslec ze to leszczyna i patrzec na wymiane
[x]
DEPEND -4,00% 0,24 2015-03-02 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.