Myślę, że nawet 0,50 nie będzie ;) Ale te 0,2-0,3 powinno być już dawno. Fundamentalnie może nie ma do tego podstaw ale spekulacyjne wybicie na pewno się należy. Fachowcy mimo dużego rozwodnienia akcji już poszybowali, a tu nadal nic.
Panowie inwestorzy (małe i nie jest przypadkiem w mojej wypowiedzi), kupować i zachęcać - ale Wy groszówkowcy jesteście tak przewidywalni, że jeden kolo potrafi manipulować kursem jak chce.....!!!!
Tak sobie myślę... Czy nie byłoby dobrym pomysłem, żeby ProxyAd i Fachowcy się połączyli? Fachowcy konsolidują grupę, rozwijają się (np. http://www.telix.pl/artykul/letsmeetapp--spotkaj-swoich-znajomych-3,58665.html ), dostali dofinansowanie itd. a ProxyAd taka pozostawiona sama sobie. W sumie władze te same, biznes podobny więc po co są dwie oddzielne Spółki? Czy jest jakiś konkretny powód? Co myślicie?
Powodów jest bardzo dużo. Jeden z nich to np. lepsza policzalność biznesu jak w przypadku spółek celowych, jeżeli chodzi o dofinansowania to też lepiej mieć 2 firmy, o spekulacje na kursach i tysiące innych. Co z Ciebie za "Inwestor" jak nie wiesz w co tu się gra...
Mój faworyt na 2014 rok to Telgam z NC :) Z Głównego - Drewex. Dlaczego te? Nie będę wchodził w szczegóły :) Co do tego połączenia - dlatego pytałem bo kompletnie się na tym nie zanm. Co więcej, jakoś mnie to nie interesuje ;)
Sprawdzę bo ani jedną ani drugą się jeszcze nie interesowałem. Mnie z NC interesuje Letus Capital, Alumast a z głównego Rafako, Pepees, spekulacyjnie Gant. Pzdr
Chyba jedyne czego jestem pewny i mogę śmiało polecić to madkom (na parkiecie ktoś dobry pr robi - wszystkie informację w jednym miejscu) mega spółka :)
Po lekturze tego art dochodzę do wniosku, że nie posiadanie w obecnej sytuacji akcji ProxyAd to istna głupota. No ale ja już swój pakiet akcji PXY mam. A wy ?
Dawno nie pisałem, ale ten biznes moze cos przynieść. Na proxy siedzę bardzo długo i posiedze jeszcze trochę, mam nadzieje że ten 100 tys nie dostanie za 0,03. Dzięki za artykuł.
Zapomnijcie o tym co było w starym roku! ProxyAd pokaże swoja siłę i zupełną nieprzewidywalność w Nowym Roku !! Uważam że tu będzie jeden z hitów na 2014 rok.
10 zeta to lekka przesada kolego. Ale 50 gr za akcję jak najbardziej realne i to w ciągu kilku sesji. Pozyjemy zobaczymy. Jestem wielkim optymistą jeśli chodzi o proxy w tym roku.
Witam w Nowym Roku! :) No Fachowcy już wyszli na prostą, czas na nas :) Trochę nie docenialiśmy chyba P.S. Ta nowa aplikacja jest zajeb... Jak Proxy ruszy to pierwszy przystanek na 0,10 ;) Może od II kwartału też będziemy na ciągłych...