Zebrali 3 gr ale to chyba jakaś podpucha. Bo społka raczej wiecej niz 500 tys nie jest warta? Na razie przynajmniej. A wartość księgową to sobie mozna. Wiadomo co.
dokładnie Marco on imusza podnieśc kurs powyżej 10 gr i to szybko żeby obligatariusze się dogadali i wzięli nową emisje po 10!
dlatego będzię pompka i to mocna i szybka co było widać po braku zainteresowania do sprzedaży!
Ja uważam że potencjał zarówno techniczny a szczególnie fundamentalny do wzrostów jest. Z wykupem obligacji w dzisiejszych czasach spółki mają problemy i zwykle kończy się to ugodą. Ja pamiętam ze po długiej analizie w spółkę chciał zainwestować 1 milion euro Dga ltd wiec potencjał spółka ma co widać w przychodach 13 roku.
Gdyby ktoś to kupił to musiałby się ujawnić. A skoro nie było komunikatu, to widać że opchnęli na rynku, zresztą obroty i zwała przed zawieszeniem tylko to potwierdzają.
Podciągnąć kurs dla zamiany obligacji na akcję! Do nominał brakuje 5 gr myślę że w okolice 12-14 gr muszą to zrobić
Nie mają innego wyjścia inaczej zamiana obligacji na akcj. Była by ze stratą dla obligatariuszy! Zakupili Adrenalinę która ma zadebiutować na nd w przyszłym roku, rozkładają klocki i akcję będą po kilkadziesiąt groszy zobaczycie.do końca roku będzie ok 10 gr
pomyślcie spółka jest sądzona o 1 mln zł (wg moich informacji niesłusznie i bedzie sprawa zakończona na 1 posiedzeniu sądu)
ponadto spółka ma otrzymać 10 mln zł
kwesti atylko dogadania się nt obligacji wymiennych na akcje ale do tego kurs musi być atrakcyjny
jak to się stanie obli pójdą na układ i kurs exploduje ;)
mika jak chcesz kupić akcje to możesz się ustawiać do kupna 8.30-11.00 wtedy jest otwarcie po takiej cenie jak tko
później 30 minut zakupów
11.30-15.00 możesz się ustawiać na 2 fix który również trwa 30 minut
czyli do 15.50
po 5 raczej już nie kupic jeśli chcesz ustaw się po 6 gr na k to o 15.00 ci wpadnie
o ile nie będzi ewyżej tko
pozdrawiam
co ty pieprzysz jakie tanio Spójrz na notowania obligacji chodzą po 35% wartości .Czy to o czymś nie świadczy Kto chciał to zyskał przez 2 sesje50% i tyle w temacie teraz już tylko agonia do kwietnia.2014
No tak obligacje za 35% wartości ale spółka jest wyceniona na 0,07 wartości czyli do 0,35 jest 500% potencjału wzrostowego. Napewno jest w tej chwili tanio ale na giełdzie decydujà inwestorzy. Poczekamy zobaczymy. Ja dokupiłem.
dokładnie wyliczenia się zgadzają nie ma co jeszcze piać z zachwytu
pobawił się jacek z grochowa i pewnie dalej się bedzie bawił
ale to na co ja czekam to podciągnięcie kursu pod obligacje a to jest wymuszone jeśli chcą się dogadać a nie mają wyjscia innego
jeśli się dogadają i załatwią sąd w kwietniu to kurs poleci baaardzo wysoko
zatem kto chce bawić się na grosze jego wola ja czekam na rozstrzygnięcie tych 2 kwestii
już nie wspomnę o 14 mln zł o które digate na pewno powalczy i z tego co się orientuję walczy ;)