widzę że osobnik podpisujący się nickami doda i qwert doczekał się wielbiciela :)
nie dziwię się, na kłamstwa, plucie, manipulowanie jest reakcja i dobrze, bo taki motłoch trzeba niszczyć, każdy sposób wydaje się dobry
a tymczasem z weedo uciekł kolejny szczur, czyli przeskakiwanie z ari na cde i wdo było bardzo dużym błędem, tamte dwie nie mają żadnych perspektyw a ari ma i to potężne
żadne korekty kursu tego nie zmienią, myślę że jeszcze ze 2-3 tygodnie kiszki na 0,4-0,6 i pojedziemy precz z groszówek!
pojawiłeś się przygłupie :))))
miałeś się nie pokazywać do końca roku ale jak pisałam - nie wytrzymasz dnia bez bankiera bo to twój sposób na egzystencję hehehehe
doda koniowi melduj,ma wielki łeb to cię wysłucha
mierny mały człowieczku,nic nie zostało jak pluć jadem na każdego?
idź na spacer odśwież szare komórki,24/24 siedzisz i piszesz bzdury
doda to ty piszesz ciągle i na każdym watku ,w piątek ssałaś weedo po 34 gronie zeby na koniec sesji sprzedać po 29 ahahhahhahhahahahhhah,idiotka ,a raczej dawca-dawczyni kapitału ,zwałe jakąś na ARI wietrzyłaś ,doda-idź zrób l.....a ;) w tym moze jesteś dobra
doda bierz swoje wedoo z rana pkcem po 30 groni a na fixie oddasz po 20 ,tylko ty tak umiesz ahahahhahhaha doda=weedo=cde= zaje....te spadki YNWESTORKA DODA AHAHHAHHAHAHHHAHAHHAHHHAHHAHAHHAHAAH SMIALA SIE Z ARI I POSZŁA NA PADAJĄCE CDE I WEEDO AHAHAHHHAHHAAHHAHHHAHAHAHAHAHA
doda CI POWIEM KUPUJ JAK SPADA-SPRZEDAWAJ JAK IDZIE DO GÓRY A TY CIAGLE NA ODWRÓT ,ALE NIEMNIEJ CIAMKASZ DOŚĆ DOBRZE ,WINO MOJE TEZ MI WYCIAMKAŁAś,ale konik tez wyciamkany ok ,w tym chociaz jestes niezła