• jest akcja jest reakcja Autor: ~omega & alfa [62.141.217.*]
    widzę że osobnik podpisujący się nickami doda i qwert doczekał się wielbiciela :)
    nie dziwię się, na kłamstwa, plucie, manipulowanie jest reakcja i dobrze, bo taki motłoch trzeba niszczyć, każdy sposób wydaje się dobry
    a tymczasem z weedo uciekł kolejny szczur, czyli przeskakiwanie z ari na cde i wdo było bardzo dużym błędem, tamte dwie nie mają żadnych perspektyw a ari ma i to potężne
    żadne korekty kursu tego nie zmienią, myślę że jeszcze ze 2-3 tygodnie kiszki na 0,4-0,6 i pojedziemy precz z groszówek!
  • Re: jest akcja jest reakcja Autor: ~doda [89.67.191.*]
    pojawiłeś się przygłupie :))))
    miałeś się nie pokazywać do końca roku ale jak pisałam - nie wytrzymasz dnia bez bankiera bo to twój sposób na egzystencję hehehehe
  • Re: jest akcja jest reakcja Autor: ~jbn [85.221.208.*]
    doda koniowi melduj,ma wielki łeb to cię wysłucha
    mierny mały człowieczku,nic nie zostało jak pluć jadem na każdego?
    idź na spacer odśwież szare komórki,24/24 siedzisz i piszesz bzdury
  • Re: jest akcja jest reakcja Autor: ~qwert [5.173.65.*]
    doda jestes facetem ,bo tak ktoś pisał,ja mu wierzę bardziej niż tobie ,powiedz prawdę? lubisz damskie ciuszki?
  • Re: jest akcja jest reakcja Autor: ~doda [5.173.65.*]
    doda to ty piszesz ciągle i na każdym watku ,w piątek ssałaś weedo po 34 gronie zeby na koniec sesji sprzedać po 29 ahahhahhahhahahahhhah,idiotka ,a raczej dawca-dawczyni kapitału ,zwałe jakąś na ARI wietrzyłaś ,doda-idź zrób l.....a ;) w tym moze jesteś dobra
    hahahaha
    nerwy panienkom puszczają?:)))
    jutro jeszcze bardziej puszczą:)))))))))
  • Re: jest akcja jest reakcja Autor: ~qwert [5.173.65.*]
    doda bierz swoje wedoo z rana pkcem po 30 groni a na fixie oddasz po 20 ,tylko ty tak umiesz ahahahhahhaha doda=weedo=cde= zaje....te spadki YNWESTORKA DODA AHAHHAHHAHAHHHAHAHHAHHHAHHAHAHHAHAAH SMIALA SIE Z ARI I POSZŁA NA PADAJĄCE CDE I WEEDO AHAHAHHHAHHAAHHAHHHAHAHAHAHAHA
    poznasz głupiego po śmiechu jego:)))
    musiałeś dużo stracić bo widać ,że mocno cierpisz...
  • Re: jest akcja jest reakcja Autor: ~radek [5.173.65.*]
    doda CI POWIEM KUPUJ JAK SPADA-SPRZEDAWAJ JAK IDZIE DO GÓRY A TY CIAGLE NA ODWRÓT ,ALE NIEMNIEJ CIAMKASZ DOŚĆ DOBRZE ,WINO MOJE TEZ MI WYCIAMKAŁAś,ale konik tez wyciamkany ok ,w tym chociaz jestes niezła
[x]
ARI -0,53% 0,38 2025-09-19 14:37:59
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.