• SPRAWDZAM OBECNOSC Autor: ~xgregx [80.42.107.*]
    Witam mysle ze powinnismy sprawdzic ile akcji mamy , wystawmy znowu za 30 i zobaczymy kto sie wysypal !
    wystawiam na poniedzialek moje 11738
    Pozdrowienia dla wytrwalych
  • Re: SPRAWDZAM OBECNOSC Autor: ~zorro [83.21.120.*]
    ZACZNIJCIE ZADAWAĆ PYTANIA GAZETOM, REPORTEROM TV,
    WOJSKU, URZĘDNIKOM I RZECZNIKOM WASZYCH PRAW
    Zabezpiecz się....
    .youtube.com/watch?v=lPaNRkSsKX4&list=PLnjcFjPuPqxTiYXvgVt0-L4-fcH5ErtmC
  • Re: SPRAWDZAM OBECNOSC Autor: ~Bo [31.174.24.*]
    Mam 2tys.
    Pzdr.
  • Re: SPRAWDZAM OBECNOSC Autor: ~Al [31.130.98.*]
    1600 szt.
  • Re: SPRAWDZAM OBECNOSC Autor: dobrylibero [213.94.254.*]
    Pomysł jest dobry, tyle, że jak go zaproponowałem kilka dni temu to do wiszących 4 ofert dołożyły się 2, po czym następnego dnia zniknęły. Więc ogólnie nie wypalił.
    Nie można naciskać na ludzi. Moje tam wiszą od maja i nie zdejmuję.

Może dobrą praktyką jest nie wypisywanie na forum kto ile ma (akurat taką ostrożność rozumiem, sam nie ujawniałem w obliczu tego co się z tym papierem wyprawia). To jest dla nas - użytkowników forum - informacja bez znaczenia. Jeden ma 500 i to dla niego dużo, inny 5000 i to ma starczyć na waciki dla żony. Ja mam tyle, że jest to dla mnie dużo. Po prostu wystawmy w weekend swoje bez wypisywania tu kto ile. Ważne żeby zobaczyć iloma papierami dysponujemy razem.

Pozdrawiam

PS. Jeszcze do p. Wygrysa (jestem przekonany że śledzi Pan to forum na bieżąco). Nikt nie chce prowadzić tutaj wojny. O naszych racjach już wiele było pisane, nie ma co powtarzać. Cena musi być sprawiedliwa, niektórzy stracili tutaj po 70% wartości. Ja mam akurat w rodzinie długą tradycje uparctwa. Ale nie na zasadzie 'bo tak mi się podoba', ale elementarna sprawiedliwość musi być oddana. Nie jestem sfrustrowany, jestem zdeterminowany, a przy tym cierpliwy. Andrenalinę, której Panu nie brakuje, może lepiej zachować na przyszły rozwój firmy. Pozdrawiam
  • Re: SPRAWDZAM OBECNOSC Autor: ~Stary Ted [91.145.150.*]
    Moje akcje po 30 od pół roku
[x]
PERMEDIA -15,34% 8,00 2013-12-12 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.