• Pamiętać !!! Autor: ~Hybybyby [46.215.73.*]
    ...pamietajcie by nie tykac gówna na podbitkach, jak ktoś chce niech bierze teraz, teraz juz jest dużo wieksze pradopodobieństwo, że wzrośnie niż spadnie, kapitalizacja bedzie coraz niższa, a nie mogą sobie na to pozwolić, bo jest ryzyko, że się zaineresuje ktoś inny, nie są jedyną spółdzielnią .....nie tykać na podbitakach niech sami siebie wydupczają !!!!!
  • Re: Pamiętać !!! Autor: ~czytaj [46.148.0.*]
    cena nominalna akcji 0,06 - kiedy obniżono cenę nominalną z 1,06 na 0,06 -co KNF śpi ?
  • Re: Pamiętać !!! Autor: ~Hybybyby [31.2.109.*]
    ...nie no oczywiście, a skąd to wziąłeś, ???, myślę, że z gazetki szkolnej ....!!!!1
    wejdz = na mewa notowania,bankier = i otwórz akcjonariat i masz jak podane - cena nominalna akcji 0,06 i kiedy obniżono?
  • Re: Pamiętać !!! Autor: ~hybybyy [31.2.109.*]
    no no ty masz łeb, wiesz co , ja myślę, że zmiany dokonano dzisiaj w nocy miedzy godz 00, a 1 w nocy wykorzystując zamieszanie związane z Ksawerym Orkanem ., to taki stary zadymiarz i trzeba na niego uważać .......
  • Re: Pamiętać !!! Autor: ~hybybyby [31.2.109.*]
    ....proponuję Ci jeszcze poszperać informacji na temat mewy w Tinie, Moim Stylu i Tele Tygodniu....jest też fajna książka ( sorki , nie pamiętam autora, czytałem dość dawno ) pt, Mewka .......... i powodzenia ....
  • Re: Pamiętać !!! Autor: ~avangard13 [46.250.168.*]
    na giełdzie to się znasz,to fakt ale na prasie kobiecej to juz nie ! "Flesz" jest nr 1. No to teraz jusz wiesz:)

• Re: Pamiętać !!! Autor: ~Ryszard O. [188.123.201.*]
    śmiech i tragedia tego państwa !
    znawcy o 100 nickach przeróznych prognozach itp.
    specjaliści czy jak tam nazwać tą całą waszą fachowość - katastrofa intelektualna,nie może wystarczy żenada!
    chyba na 0,01 się spotka i chyba następna emisja z miliard
[x]
POLYMETAL 0,00% 0,06 2016-06-29 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.