a ja jechalem do gory heh :) wiec zalezy co kto gdzie lezy ale nie wiadomo czy pojechalem moze po lewej stronie motocykl byl i sie przewrocil na lewo czy na prawo bo to zalezy gdzie jedzie autobus
w korekcie każdy papier to śmieciuch tym bardziej że się za bilet przepłaciło ale ważne że kierowca wie gdzie jedzie choć jest gęsta mgła..niektóry pasażer nie zna terenu i jest skołowany bo jedzie drogą albo z górki albo pod górkę a prowadzący nie mówi kiedy wsiadać czy wysiadać..
czasami widac jak ktos ucieka przez okno przez szyberdach ale autobus mknie dalej, moze jedziemy w te mgle w alpy a moze do kolorado, nawet sam kierowca nie wie gdzie jedzie, zgubil mape i slyszy z tylu przekrzykujacy sie tlum na polnoc! na poludnie!...
Dnia 2013-12-07 o godz. 02:28 ~tak jedziemy napisał(a):
> czasami widac jak ktos ucieka przez okno przez szyberdach
> ale autobus mknie dalej, moze jedziemy w te mgle w alpy a
> moze do kolorado, nawet sam kierowca nie wie gdzie jedzie,
> zgubil mape i slyszy z tylu przekrzykujacy sie tlum na
> polnoc! na poludnie!...
golasy , przygłupy a do tego ślepi :)))
cała praca mózgu ( w zasadzie miejsce gdzie on powinien się znajdować)
wyczerpała swoje możliwości na odczytanie nicku ale na odczytanie IP już zabrakło mocy hahahaha!!!!!
i takie bezmózgi pchają się do gry na giełdzie?
i słusznie !!! chwała im za to !!!!
na kim mogła bym zarabiać gdyby ich zabrakło!!!
dziękuję wam ,że jesteście .
choć niewiele pieniędzy macie w pojedynkę ale jak was się trochę zbierze to już jest co skubać:)))))
mama kiedy mnie przyniosła ze szpitala to upuściła na podłogę ,uderzyłam się w głowę i potem juz nawet normalnej podstawówki nie ukończzyłam ,tylko taka inną specjalną ,gdyby wtedy mama z ojcem byli trzeźwi może by mnie na podłoge cementową nie upuścili i byłabym,byłbym normalną osobą