no faktycznie moją uwagę przykuliście
papier wymęczony ma perspektywy czytając ostatni raport
chyba sie skusze
podoba mi się mała ilosć akcji i mały free f
z miłą chęcią wezmę wszystko po 003 he he i sprzedam Tobie w nowym roku po 020 he he.
Skąd takie gwiazdeczki się biorą he he. Lepiej skończ z giełda bo będziesz golas.
Panowie , cieszcie się że jeszcze udało i może //// powtarzam /// może UDA się wam kupić po ,03 .Te poziomy już nigdy nie wrócą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
myślę ,że na 01 dużo osób poleciało,sam bym sprzedawał o15 zeby się załapać na dzidę ,która poszła po ukazaniu się infa,albo to było tylko naganianie zeby naiwni wybrali po 3 gronie i oddali ze stratą po 2 ,różnie może być ,jak pęknie 4 grosze to już powinniśmy leciec
nakupił ktoś po 2 grosze przez długi okres czasu i zrobił nagonkę i sprzedałp po 3 gronie i teraz ma na święta i dzisiejsze mikołajki ,matjas to nie ty ?
 prace przygotowawcze związane z powołaniem spółki celowej (dystrybucyjnej) integrującej wszelkie-go rodzaju reklamy występujące na nośnikach typu out-of-home w jednej ofercie; PlayMakers S.A. będzie posiadaczem minimum 30% udziałów w nowy podmiocie, który ukonstytuowany zostanie do końca 2013 roku,
 prace przygotowawcze związane z wejściem inwestora finansowego w IV kwartale 2013 roku,
 uporządkowanie dotychczasowych projektów i zgromadzonych wartości niematerialnych w segmenty biznesowe i spółki projektowe z udziałem stabilnych podmiotów branżowych.
W spółkach projektowych PlayMakers S.A. będzie obejmowała nie mniej niż 30% kapitału, dostarczając aktywa w postaci wartości prawnych i niematerialnych, w tym formatów telewizyjnych, oprogramowania i know-how. Spółki celowe, które są planowane do powołania na przełomie 2013 i 2014 roku obejmują:
 spółkę zajmującą się sprzedażą reklamy out-of-home z minimalny udziałem PlayMakers S.A. na po-ziomie 30%,
 spółkę prowadzącą blok tematyczny Gamblet.tv z formatami PlayMakers S.A. do emisji w sieciach kablowych,
 spółkę celową zajmującą się produkcją form audio.