• szacunek Autor: ~meczyn [5.134.64.*]
    dla kierownika tego wózka
    myślę że do końca roku jeszcze trochę podrośniemy
    spółka w długiej perspektywie super, choć niektórzy mają
    co do tego wątpliwości nawet teraz
    pozdro dla zapakowanych
  • Re: szacunek Autor: ~ano [89.66.89.*]
    Granie na NC i na groszówkach jest trudniejsze. Każdy grosik to spora zmiana wyceny spółki.
    Ale jeśli podejmujemy zakład: że ta spółka ma potencjał, że się wyróżnia to należy zapomnieć na dwa lata o tych małych zmianach. W dłuższej perspektywie trend się wygładza, nie widać lokalnych zawirowań.

W mojej ocenie: spółka narazie wróciła do swojej zbliżonej wyceny. Sporo osób pisało o tym że przy obecnej produkcji (za rok 2012) wycena spółki powinna się kształtować w okolicach 17-22 grosze. Najwyraźniej rynek potrzebował potwierdzenia.

Mnie interesuje ten rok, następnie prognozy na 2014, ich plany, sposób realizacji czyli wizja i ciągłość. Jeśli zarząd jest taki na jaki się wydaje, to spółki właściciele są zainteresowani jej rozwinięciem, tym samym cel, górnolotny 50-1zł, jest akceptowalnym ryzykiem.

Obecne wzrosty mogą zostać zahamowane. Za mały ruch był. Za mały przemiał.
  • Re: szacunek Autor: ~z00 [109.241.97.*]
    a tu co taki pomór wszyscy kaput kupowac bo zaraz nie bedzie co!
  • Re: szacunek Autor: ~pylon's [80.53.213.*]
    Spokojnie, jeszcze musi nadejść dzień zwątpienia i dopiero wtedy ruszymy... bo przy 20groszach byłaby "masakra" sypaczy. Za mały popyt jest. może w przyszłym roku przebijemy 20groszy na stałe! Tylko musi być dobrze w Spółce:) i oby to nie był kolejny TONSIL...
  • Re: szacunek Autor: ~ds [83.26.108.*]
    chyba jest nieźle, bo emitują obligacje za 800 tys zł. widać zamówień jest tak dużo, ze potrzebują zwiększyć produkcję.
  • Re: szacunek Autor: ~zoo [109.241.97.*]
    Ta spółka to rewelacja, jak kupować do groszową,
    a nie jak się wybije, a to za lada chwilę. i będzie drogo
    Pozdro zapakowanych. Nie dać si e oskubać
  • Re: szacunek Autor: ~pylon's [80.53.213.*]
    Rewelacja albo nie... Rynek zdrowo reaguje. Perspektywy są dobre co do przyszłości... Tu jest problem że dopiero za jakiś czas można oczekiwać zwrotu z inwestycji, a to dla niecierpliwych jest nóż w pierś wbity... 4 kwartał będzie bardzo dobry to już wiemy... a co będzie od stycznia? Branża audio już ma tak do siebie że po Świętach jest marazm... Dodatkowo brak płynności może pogłębić spadki. Dlatego należy myśleć realnie a nie hura optymistycznie. Do 2 lat powinniśmy się rozwijać czy tak będzie? czas pokaże. Myślę że 14 groszy będziemy jeszcze testować, i tam powinno się rozegrać rozstrzygnięcie. Jeśli nie kurs będzie stał w miejscu i Spółka odejdzie w zapomnienie jak większość na rynku NC.
  • Re: szacunek Autor: ~ano [89.66.89.*]
    i to jest najważniejsze zadanie dla Zarządu.
[x]
JRCGROUP 4,48% 1,40 2026-04-02 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.