Prometheus Capital Group po uzyskaniu zgody spółki potwierdził mi w mailu współpracę z Depend oraz to, że transakcja udzielenia kredytu strukturyzowanego jest w końcowej fazie.
Proszę bardzo pieniacze wietrzący wszędzie spisek.
Dear Mr. Kxxxxxx:
We have received permission from the Depend Company to answer to your inquiries. The answer to both your questions numbers 1 and 2 is Yes. Number 3 is also positive, we have engaged with Depend Transaction for a structured loan, which is in its final phase of syndications at this time.
From: xxxxxx@poczta.fm [mailto:xxxxxx@poczta.fm]
Sent: martes, 03 de diciembre de 2013 10:58 a.m.
To: Info PCG
Subject: RE: Verification of information provided by a Depend PLC
Thank you for the answer. I'm waiting for details but can You answer the questions 1 and 2 (yes or not) without permission? These are general questions about your services.
Best Regards,
Pxxxxx Kxxxxxx.
Od: "Info PCG"
Do: xxxxxxxxx@poczta.fm;
Wysłane: 4:13 Wtorek 2013-12-03
Temat: RE: Verification of information provided by a Depend PLC
Dear Mr. Kxxxxxx:
We have requested clearance (permission) to reply to your inquiries, as we are bound by Non-Disclosure Agreement. As soon as received, we will send you the replies to your questions.
From: xxxxxxxx@poczta.fm [mailto:xxxxxx@poczta.fm]
Sent: viernes, 29 de noviembre de 2013 02:41 p.m.
To: info@prometheuscapitalgroup.us
Subject: Verification of information provided by a Depend PLC
Dear Sir or Madam,
I am an investor on polish stock market.I would like to verify the information provided by Depend PLC (listed on alternative polish stock market "Newconnect").This company announces in its communications that Prometheus Capital Group (PCG) arranges for company a structured credit of $200M. Can You confirm that:
1) PCG arranges structured credis?
2) PCG arranges credits for any polish company?
3) PCG arranges structured credit for Depend PLC?
Thank You in advance for the answer.Below I attach my correspondence with Depend PLC CEO.
Van skróciłem się na ostatniej podbitce ale jeszcze bardzo wielu bym zawsztydził swoim poakietem a teraz po tym co Piotr napisał zastanowię się nad odbiorem znowu
Dnia 2013-12-04 o godz. 11:20 ~van napisał(a):
> ja juz uzupelnilem stany,pakuj tez bedzie razniej ;)
Dnia 2013-12-04 o godz. 11:20 ~van napisał(a):
> ja juz uzupelnilem stany,pakuj tez bedzie razniej ;)
hahahah ale zakupiles tego pelne wory hahah dzisiejszy obrot to 4tus szt a ile z tego to woje? hahahah
Dnia 2013-12-04 o godz. 09:05 ~piotr__ napisał(a):
Best Regards,
Pxxxxx Kxxxxxx.
Piotr Krawiec - i wszystko jasne :-) Ten sam z wątków na PCA...
To kiedy 5,14 zł/szt na PSW Capital? Jeszcze zbieracie miliony zł na karę dla Platinum? W wolnej chwili napisz ile ci jeszcze zostało akcji Dependa - dopóki jakikolwiek Krawiec będzie w akcjonariacie nie tykam syfa. Ściągnijcie sobie tutaj fundusz z Izraela :-)))
Też odczuwam dyskomfort posiadania takich samych inicjałów co ta tłusta ruda świnia i niestety popełniłem ten błąd i miałem jakiś czas PCA, ale żeby obrzucać mnie takimi obelgami, że jestem Piotr Krawczyk to się nie dam ;)
Dnia 2013-12-04 o godz. 13:39 ~piotr__ napisał(a):
> Też odczuwam dyskomfort posiadania takich samych inicjałów
> co ta tłusta ruda świnia i niestety popełniłem ten błąd i
> miałem jakiś czas PCA, ale żeby obrzucać mnie takimi
> obelgami, że jestem Piotr Krawczyk to się nie dam ;)
W takim razie sorki, Twoja odpowiedź mnie powaliła :-)
A mnie na maila o podobnej treści wysłanego 27 listopada nie odpowiedzieli do dzisiaj.
Odpowiedział natomiast prezes na wczorajszego. Najważniejsze informacje (chociaż niektórych pewnie nie zadowolą).
1. Co do zawartości komunikatów, nie czujemy się w prawie i obowiązku prostować coś co takiego sprostowania nie wymaga. Przypominamy po raz kolejny, że terminy podane w ostatnich komunikatach były terminami warunkowymi, co więc powinniśmy według Pana sprostować?
2. Być może weryfikacja dokumentów natrafiła na jakieś problemy. Tego nie wiemy i pewnie się nie dowiemy. Dość, że nie otrzymaliśmy żadnej informacji świadczącej o jakichkolwiek problemach merytorycznych.
3. Nie czekając na Pańską poradę wysłaliśmy oczywiście do PCG prośbę o przysłanie raportu o aktualnym stanie transakcji. Po otrzymaniu odpowiedzi zawierającej znaczące informacje, oczywiście opublikujemy odpowiedni komunikat, jak zawsze zresztą.
4. Pozwolimy sobie mieć jeszcze pod rozwagę następującą uwagę:
Ostatnią naszą odpowiedź otrzymał Pan w piątek 29 listopada 2013 r. Był to w dodatku po czwartku (Święto Dziękczynienia) wolny dzień w USA. Czego Pan się spodziewał w poniedziałek po długim weekendzie?
Ponawiamy swoją prośbę o wstrzemięźliwość w formułowaniu nieprzemyślanych ocen i cierpliwość. Nerwowe, w cyklu prawie codziennym, zasypywanie nas e-mailami z pewnością nie przyspieszy procedowania przez Bank of America.
W związku z Pana spostrzeżeniami, Giełda Papierów Wartościowych w Warszawie („GPW”) jako organizator obrotu i podmiot nadzorujący prawidłowość wypełniania obowiązków informacyjnych przez emitentów, których instrumenty finansowe są notowane w alternatywnym systemie obrotu - podjęła czynności zmierzające do ustalenia prawidłowości wypełniania obowiązków informacyjnych przez DEPEND SA.
W przypadku ustaleń skutkujących działaniami o charakterze sankcji - GPW przekaże do publicznej wiadomości odpowiednie informacje w formie uchwały Zarządu Giełdy.
Dnia 2013-12-04 o godz. 11:45 ~bałwan śniegowy napisał(a):
> Dostałem też odpowiedź z GPW.
W związku z Pana
> spostrzeżeniami, Giełda Papierów Wartościowych w Warszawie
> („GPW”) jako organizator
> obrotu i podmiot nadzorujący prawidłowość wypełniania
> obowiązków informacyjnych przez emitentów, których
> instrumenty finansowe są notowane w alternatywnym systemie
> obrotu - podjęła czynności zmierzające do ustalenia
> prawidłowości wypełniania obowiązków informacyjnych przez
> DEPEND SA.
W przypadku ustaleń skutkujących działaniami o