Na tym poziomie czy moze jeszcze poczekac? skala spadku dosc duza, kupa akcji sie przewalila, duzo leszczy zapakowanych duzo wyzej i rozpakowanych z kasy nizej, moze to juz czas albo poczekac do jutrzejszych dolnych widel
kiedyś musi być połnoc, najczęściej jak wszyscy mówią, że spadnie - teraz forum zalane jest negatywanymi komentarzami, ja dziś trochę kupiłem, to nc - tu nie ma reguł, jak będzie wsytrzał na północ to każdy mówi szkoda, że nie kupilem, ale jest za późno, dziki zachód wita
jak bedzie jutro ostry zjazd to wchodze na kilka chwil, zobaczymy czy uda sie cos zarobic, ten spadajacy nozyk mial juz przystanek wiec czas jutro dac ognia w dol na maksa by wystraszyc ostatnich leszczy i ostry podjazd, ale to sie okaze.
pozdrawiam i zycze sukcesow i wiary ze to nie jest zapowiedz piachu?? i bankruta
zgadzam się - tu jest NC, tu nie ma prostych reguł. Wynika to z faktu, że są to w olbrzymiej przewadze dość słabe fundamentalnie spółki. Można grać intradayowo, można zaryzykować i zgarnąć przy następnym spadku. Można też czekać i obserwować. Założę się, że większość Szanownych Inwestorów ma w swych portfelach dość akcji Weedo żeby spokojnie czekać na dalszy obrót spraw. Jeśli kto chce uśredniać jeszcze bardziej - jego wola. Pytanie - czy to stycznia coś się wyjaśni? Nie sądzę. Jeśli nawet coś się wyjaśni to może się okazać zupełnie co innego niż to na co czekaliście. Weedo może wyskoczyć z zupełnie nowym pomysłem. Cokolwiek tu piszę jest jedynie gdybaniem bo prawdę o przyszłości tej ciekawej spółki zna zupełnie kto inny. Z całą pewnością nie są to Szanowni Inwestorzy. Pozdrawiam serdecznie i ponawiam apel o cierpliwość.
największy przebitki są paradoksalnie na bankrutach,
najśmieszniejsi są Ci co piszą , że bankrut śmieć itd - to po co siedzą na forum - tylko po to, żeby kupić taniej, często się im to uda, bo ludzie jak przyslowiowe barany lecą pędem i machina się nakręca, jak już odbija to ich nie ma na forum, bo kupili i teraz będzie perła dnia itd, trzeba to wyważyć, weedo tak samo odbije tylko przy jakimś pulapie gdzie wszystkie te barany sprzedadzą akcje i do gry wejdą ci od śmiecia i bankruta oraz ci co się boją. jak nie trafię to nie umrę to marginalna część oszczędności - a szanse zarobku zawsze większe niż w totolotku. także kręcimy kółeczkiem i zapraszamy do zabawy :)
Doda a to ciekawy wykres i pomimo negatywnego ostatniego miesiaca to wyglada zchecajaco, jezeli jutro bedzie spadek i bedzie w miare duzo akcji do kupienia to wejde na jakis czas, moze nawet na tydzien, bo takowe odbicie moze byc, ale to jutro,
swoja droga ciekawe ilu z was jest zapakowanych na najniższych poziomach z iloscia nie mniejsza niz 50kilo
widzę, że tu już gra się grubo ;) no ale ktoś na to pozwolił skoro takie były obroty. Za 14 k pln można było kupić 50 k papieru przy cenie 0,28 pln a taka cena się pojawiła. Teraz praktycznie wzrosty rzędu 5 groszy dadzą godziwy zarobek :) Ot takie "mikołajki" od Weedo ;)
rzadko piszę na forum, głownie czytam,
ja mam średnią 31gr ,ale już raz zarobiłem tu, więc generalnie mam mały plus,
szczerze to mam nadzieję, że nie dokupisz :)
zobaczcie nie ma nikogo kto by napisał śmieć bankrut itd co może oznaczać, że jutro +50% a pojutrze kolejne +50% i tak przez tydzień czego życzę
ps : na stronie tej firmy widać oferty pracy dla 6 osób, czy firma bankrut bez perspektyw miała być kasę i chęć zatrudniania kolejnych iluś osób - pozostawiam do własnej interpretacji
nie chcę nikogo naganiać, to musi być własna ocena sytuacji - spółka spadła bardzo mocno i ma space na odbicie - jak zawsze będą uśmiechnięci i wkurzeni tylko powód jest odwrotny - nie wejście lub nie wyjście :)
Wczoraj spadło, ponieważ wysypali się Ci z poniedziałku (co kupowolali po 0,30).
Czemu ma spadać ? W dwa tygodnie spadło z 2 PLN na 0,30. To chyba starczy.
Panika , bo ma być głosowane za istnieniem spółki.
Przeczytajcie projekt uchwały. Nie jest napisane o likwidacji, tylko o dalszym funkcjonowaniu spółki. Tak więć o głosowanie jestem spokojny.
Na petrolu po podjęciu takiej uchwały kurs poszybował o 100%.
Uchwała Nr 4
Nadzwyczajnego Walnego Zgromadzenia
WEEDO S.A. z siedzibą w Katowicach
z dnia 8 stycznia 2014 r.
w sprawie dalszego istnienia Spółki
§ 1.
Na podstawie art. 397 Kodeksu spółek handlowych, Nadzwyczajne Walne Zgromadzenie WEEDO S.A.,pomimo wykazania w bilansie Spółki, sporządzonym na dzień 31 grudnia 2012 roku, straty przewyższającej sumę kapitałów zapasowego i rezerwowych oraz jednej trzeciej kapitału zakładowego, postanawia o dalszym istnieniu Spółki.