• Czy warto wejsc w weedo? Autor: ~MIS [193.238.171.*]
    Na tym poziomie czy moze jeszcze poczekac? skala spadku dosc duza, kupa akcji sie przewalila, duzo leszczy zapakowanych duzo wyzej i rozpakowanych z kasy nizej, moze to juz czas albo poczekac do jutrzejszych dolnych widel
  • Re: Czy warto wejsc w weedo? Autor: ~globi [89.73.243.*]
    kiedyś musi być połnoc, najczęściej jak wszyscy mówią, że spadnie - teraz forum zalane jest negatywanymi komentarzami, ja dziś trochę kupiłem, to nc - tu nie ma reguł, jak będzie wsytrzał na północ to każdy mówi szkoda, że nie kupilem, ale jest za późno, dziki zachód wita
  • Re: Czy warto wejsc w weedo? Autor: ~MIS [193.238.171.*]
    jak bedzie jutro ostry zjazd to wchodze na kilka chwil, zobaczymy czy uda sie cos zarobic, ten spadajacy nozyk mial juz przystanek wiec czas jutro dac ognia w dol na maksa by wystraszyc ostatnich leszczy i ostry podjazd, ale to sie okaze.

pozdrawiam i zycze sukcesow i wiary ze to nie jest zapowiedz piachu?? i bankruta
  • Re: Czy warto wejsc w weedo? Autor: ~doda [89.67.191.*]
    co? - gacie już wyschły?:))
    jak szukasz powodów ,żeby wejść to może spójrz na to?:

http://oi40.tinypic.com/2805jco.jpg

taka tam optymistyczna wersja:)))
  • Re: Czy warto wejsc w weedo? Autor: ~Magazynier [178.36.55.*]
    zgadzam się - tu jest NC, tu nie ma prostych reguł. Wynika to z faktu, że są to w olbrzymiej przewadze dość słabe fundamentalnie spółki. Można grać intradayowo, można zaryzykować i zgarnąć przy następnym spadku. Można też czekać i obserwować. Założę się, że większość Szanownych Inwestorów ma w swych portfelach dość akcji Weedo żeby spokojnie czekać na dalszy obrót spraw. Jeśli kto chce uśredniać jeszcze bardziej - jego wola. Pytanie - czy to stycznia coś się wyjaśni? Nie sądzę. Jeśli nawet coś się wyjaśni to może się okazać zupełnie co innego niż to na co czekaliście. Weedo może wyskoczyć z zupełnie nowym pomysłem. Cokolwiek tu piszę jest jedynie gdybaniem bo prawdę o przyszłości tej ciekawej spółki zna zupełnie kto inny. Z całą pewnością nie są to Szanowni Inwestorzy. Pozdrawiam serdecznie i ponawiam apel o cierpliwość.
    największy przebitki są paradoksalnie na bankrutach,
    najśmieszniejsi są Ci co piszą , że bankrut śmieć itd - to po co siedzą na forum - tylko po to, żeby kupić taniej, często się im to uda, bo ludzie jak przyslowiowe barany lecą pędem i machina się nakręca, jak już odbija to ich nie ma na forum, bo kupili i teraz będzie perła dnia itd, trzeba to wyważyć, weedo tak samo odbije tylko przy jakimś pulapie gdzie wszystkie te barany sprzedadzą akcje i do gry wejdą ci od śmiecia i bankruta oraz ci co się boją. jak nie trafię to nie umrę to marginalna część oszczędności - a szanse zarobku zawsze większe niż w totolotku. także kręcimy kółeczkiem i zapraszamy do zabawy :)
  • Re: Czy warto wejsc w weedo? Autor: ~MIS [193.238.171.*]
    Doda a to ciekawy wykres i pomimo negatywnego ostatniego miesiaca to wyglada zchecajaco, jezeli jutro bedzie spadek i bedzie w miare duzo akcji do kupienia to wejde na jakis czas, moze nawet na tydzien, bo takowe odbicie moze byc, ale to jutro,
    swoja droga ciekawe ilu z was jest zapakowanych na najniższych poziomach z iloscia nie mniejsza niz 50kilo

heh mam nadzieje ze bedzie taka mozliwosc zakupu
  • Re: Czy warto wejsc w weedo? Autor: ~Magazynier [178.36.55.*]
    widzę, że tu już gra się grubo ;) no ale ktoś na to pozwolił skoro takie były obroty. Za 14 k pln można było kupić 50 k papieru przy cenie 0,28 pln a taka cena się pojawiła. Teraz praktycznie wzrosty rzędu 5 groszy dadzą godziwy zarobek :) Ot takie "mikołajki" od Weedo ;)
    rzadko piszę na forum, głownie czytam,
    ja mam średnią 31gr ,ale już raz zarobiłem tu, więc generalnie mam mały plus,
    szczerze to mam nadzieję, że nie dokupisz :)
    zobaczcie nie ma nikogo kto by napisał śmieć bankrut itd co może oznaczać, że jutro +50% a pojutrze kolejne +50% i tak przez tydzień czego życzę

ps : na stronie tej firmy widać oferty pracy dla 6 osób, czy firma bankrut bez perspektyw miała być kasę i chęć zatrudniania kolejnych iluś osób - pozostawiam do własnej interpretacji

nie chcę nikogo naganiać, to musi być własna ocena sytuacji - spółka spadła bardzo mocno i ma space na odbicie - jak zawsze będą uśmiechnięci i wkurzeni tylko powód jest odwrotny - nie wejście lub nie wyjście :)
  • Re: Czy warto wejsc w weedo? Autor: ~MIS [79.187.35.*]
    cos nie chca sypac?!
  • Re: Czy warto wejsc w weedo? Autor: ~kk [46.215.118.*]
    Bo nie ma kto...

Wczoraj spadło, ponieważ wysypali się Ci z poniedziałku (co kupowolali po 0,30).

Czemu ma spadać ? W dwa tygodnie spadło z 2 PLN na 0,30. To chyba starczy.

Panika , bo ma być głosowane za istnieniem spółki.
    Przeczytajcie projekt uchwały. Nie jest napisane o likwidacji, tylko o dalszym funkcjonowaniu spółki. Tak więć o głosowanie jestem spokojny.

Na petrolu po podjęciu takiej uchwały kurs poszybował o 100%.

poz
    kk
  • Re: Czy warto wejsc w weedo? Autor: ~czy warto? [188.33.203.*]
    Uchwała Nr 4
    Nadzwyczajnego Walnego Zgromadzenia
    WEEDO S.A. z siedzibą w Katowicach
    z dnia 8 stycznia 2014 r.
    w sprawie dalszego istnienia Spółki
    § 1.
    Na podstawie art. 397 Kodeksu spółek handlowych, Nadzwyczajne Walne Zgromadzenie WEEDO S.A.,pomimo wykazania w bilansie Spółki, sporządzonym na dzień 31 grudnia 2012 roku, straty przewyższającej sumę kapitałów zapasowego i rezerwowych oraz jednej trzeciej kapitału zakładowego, postanawia o dalszym istnieniu Spółki.
  • Re: Czy warto wejsc w weedo? Autor: ~ins [80.53.213.*]
    Siejecie zamęt... nie wiecie że każda Spółka musi mieć taką uchwałę??? Naganiacze lub dzieci jesteście niemających podstawowej wiedzy.
  • Re: Czy warto wejsc w weedo? Autor: ~lis [83.5.131.*]
    coś myślał że upadnie wyruchali was z akcji, wiesz co to jest drukarka 3d
  • Re: Czy warto wejsc w weedo? Autor: ~zając [85.221.208.*]
    Lis uważaj żeby ciebie niedźwiedź nie wyruchał
  • Re: Czy warto wejsc w weedo? Autor: ~lis [83.5.131.*]
    uwaga dalej sypią tylko po 1000 akcji bo już leszcze nie mają wszystko wam odebrali
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [46.215.118.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [46.215.118.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
SEAMASTER -8,26% 2,00 2016-02-16 09:07:23
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.