poniżej nie ma już chętnych do sprzedaży,to dobrze wróży na następne dni,w kościach czuję jakieś pozytywne info ;) jak pisałem nieskromnie powiem dwa tygodnie temu ,ż einpoint na 50 groni to mnie wyśmiewali ,tutaj zeta w zasięgu ręki ;)
wszystko wskazuje na to że wczoraj wychodził drobny spekulancik piszący pod ksywą MATJAS
dużo krzyczał w weekend i naganiał na wielki odpał i od tamtej pory go nie ma
mam nadzieję że to on i ktoś mądrzejszy zebrał jego akcje
trochę mnie martwi brak odbicia dzisiaj ale nie ma co lamentować, ostatnie kilka sesji wyglądają jak zygzak korekcyjny, oby
ktoś na fixie wystawił ukryte kupno po 58 groni ,500 szt zaledwie,musiało być więcej bo tko wyniosło 58 , tak sobie ktoś sprawdził ile papieru do 58 groszy leży na sprzedaż ,jak to czyta to rano zrobi zwałę ,niewazne ,moim zdaniem ileś tam dał na kupnie po 58 groni i widział ile mu wejdzie ;) kumasz? na 8 formuła tak ktoś robił kiedyś tylko kwota duuużo większa i potem kurs poszybował z niecałych 2 zeta na ponad 8 chyba ;)
może to on..liczył na info i nie doczekał się .. ja natomiast liczyłem na korektę w okolice 49 tylko nie w ciągu 2 tygodni a w 1 tydzień.. lepiej byłoby ruszyć ale po niedzieli..