I tylko tyle głąbie masz do powiedzenia ?
Jak roslo to smiech i szyderstwa wobec oponentow ,jak spada to szukasz historycznego ,zastepczego pretekstu (ma przykryc aktualny stan glupoty -pomylki) do okazania pogardy i wykazania sie wlasna "madroscia" .
Glupi arogant,buc,burak , prostak - norwidowski przyklad narcyzstycznego sarmackiego przyglupa.
Tylko tyle albo raczej aż tyle mam do powiedzenia na temat twoich żałosnych wpisów, głąbie. Od czasu twoich "rad" spółka wzrosła prawie o 100%, a ty nie znalazłeś w sobie krzty godności czy zdrowego rozsądku, żeby się tu więcej nie udzielać.
Nie żaden 'historyczny' pretekst tylko już wtedy ci pisałem, pajacu, żebyś się nie odzywał i nie wykorzystywał paniki stada leszczy do uwiarygadniania swoich kretyńskich teorii.
Kto z nas jest baranem pokazały wyniki spółki i kurs będący ich przełożeniem. Ja to przewidziałem, ty do znudzenia wieściłeś spadki nawet przy 1,3 zł (!)
Jak wiesz dobrze głabie na gieldzie nie trafia sie idealnie wiec jesli nawet nie zawsze mam racje to n ie powod aby dzis mi jej odmawiac i przyznac sie, w twoim przypadku,do blednej oceny sytuacji tj.pomylki w prognozie .
Potrafisz to uczynic ? Nie ,idziesz w przeszlosc po nieaktualnym sporze ,a dzis mamy dzisiaj.
Falszywa duma cie rozpiera ,chcesz pokazac ,ze jestes lepszy od innych ,Nie wystarczy cio ,ze bedziejsz mial wiecej w prtfelu? Musisz publicznie(chociaz anonimowo) manifestowac swoje urojone przewagi ,tak cie juz zycie sfrustrowalo?