Scalenie bylo w planie wiec na pewno do tego dojdzie. Pytanie dla was ile za ile.
10:1 to troche cienko bo kurs zaliczy 1 zeta i zacznie spadac, a to z kolei bedzie niewystarczajace by utrzymac sie powyzej 1 zeta z koncem roku 2014.
Chyba ze zacznie odkupowac akcje z gpw w co watpie, majac mozliwosc druku.
Tak wiec do marca czas i resplit. Jesli nie to spadacie chlopcy do alertow.
Wedlug mnie bedzie jakis 20:1 Wisnia zredukuje ilosc do ca.85 mln z 1,7 mld toaletu.
Pan Wisniewski nie spodziewal sie takiej sytuacji. GPW zaczal posrednio walczyc z cwaniactwem i drukarniami. Choc to kropelka ale juz cos. Moze i za pozno, bo taki szejk ryszrad niezle dymal na potege
Cześć kopenhaga ! Zgadzam się, że scalenie będzie w okolicach 20:1, bo niżej się nie opłaca. Dobrze, że GPW bierze się za śmieciowe spółki. Może trochę za późno , ale ograniczy to /choć troszkę/ możliwości prezesików- krętaczy. Pozdrawiam
Witam. Ty jeszcze na tym siedzisz. A gdzie sie podziali pozostali smakosze walora.
Coz tu dobrze to nie wyglada. Zreszta ja tez jestem ugotowany na ecrad, ciezko wyjsc, choc nawet byla okazja ale przegapilem.
Pewnie sprzedali i czekaja na dostwe maroli z roku 2013. A przeciez mialo byc tak pieknie.
Tu bedzie jeszcze dlugo marazm. moze jak hossa zawita na GPW to i wasz smiec ruszy.
Choc na hosse szybko bym nie liczyl. Problem z OFE i nie ma kogo golic.
A tak juz niedlugo kasa z rynkow rozwinietych bedzie przelewac sie na rozwijajace.
Tam wszystko juz drogie , choc moze byc jeszcze drozej.
Zagranica czeka, do tej pory golila OFE z kasy a tak teraz kogo, leszcza to nie tali liga.
No coz zyczyc wypada cierpliwosci i kokosow