....nie ma się co pytać, mówię wam, że to don pedro, ....mają w dupie drobnych, pewnie za niepodanie informacji nie ma żadnych sankcji, a ma to na celu ( być może wywołać panikę i dezorientację ........przez miesiąc przewalone 100 milionów akcji, to 120 % wszystkich, a gdzie komunikaty, po prostu przewalali sobie i zgnoili kurs, maja akcje i mają pieniądze oraz ludzi ze spółdzielni i będą robić co chcą ....!!!!
strategia jest podana kupuj tanio sprzedaj drożej- taka ich strategia ,chyba , żartowałem nie ma strategii- dziwne , jest podane tyle nowych działalności nawet wydobycie Ropy z Iraku żartuje no ale tak pisze ,właśnie mam zamiar zainwestować 15000 po 0.11 powoli zaczynam wierzyć że MEWA to nie zwykła MEWA a pomyśleć że podstawowy pakiet kupiłem po 0.22 grosze wtedy to było głośno 1.06 za akcje ,biznes stulecia ,kupuj zastaw wszystko co masz 1 zl na akcje to nie zysk to MEGA ZYSK no i tak dziś 15000 po 0.11 zasilenie konta doładowanie Armii przetrwania w te trudne czasy kryzysu na najlepszej akcji na GPW dokupię MSX -nigdzie nie pisze że to bankrut ,MEWA zresztą też
....zobaczcie, atlantis, fon, niby spółki z kasą, ale nikt tego nie chce tykać, nawet spekuła ( spoz układu ), ...po prostu ludzie mają w pamieci, że zostali wy ...ani i tu może być podobnie ......
myślę że nie mamy na to wpływu i posty takie gdzie info to na nic tu się nie zdadzą ,to każdy decyduje się sam na kupienie Mewy ,kupiłem MEWE bo dzieje się tam wiele pozytywnych zjawisk ziemskich ,zmiana koncepcji ,dziś kurs 0.11 ,nie znam zachowania kursu na kilka dni tygodni ale jeśli MEWA jest MEGA MEWA nie powinno być tak żle trochę Wiary w MEGA MEWA
podajesz Akcje z NEW CONNECT dobrze wiesz że ten rynek to ogromne zmienność kursu oraz produkcja ,tam obroty są zerowe dlatego że widocznie wielu zobaczyło jedne wielkie nic sam wtopiłem kiedyś na akcyjce ,,nie będę ich szykanował bo nie o to kaman ,ale były akcje na których zarobiłem choć ogólnie byłem w plecy nie inwestuje w małe firmy inwestuje w MEGA MEWA i MSX
...jeśli chodzi ci o intakusa, to nie jest to spółka z NC, jest teraz na dwóch fiksach i totalnie zgnojona i udupiona przez cytowanego tu przeze mnie i jego spółdzielnię ......zero informacji, zero ruchu, ciągłe pilnowanie kursu i odstraszanie, chociaż już dawno po układzie nowy inwestor ( z cypru , dwie spółki po równo objęły warranty - dziwnie podobnie co ), wykupili też wierzytelności i zamienili je na akcje, pozyczyli spółce pieniądze na zycie, dogadali się z bankie ( Getin ) na spłate rat itp itd, ....i nic zabetonowane zgnojone i cisza, ....cisza jak na mewie ...olewanie .....
Hybybyby ale Ty możesz sprawdzić kto jest w zarządzie i jakie ma posiadanie ,nie widnieje nigdzie kto inny ,myślę że jesteś za pełen obaw ,Mewa ma potencjalny kapitał i możliwość zmiany także Ja tam czekam ,wielu wyskoczy przy 0.17 do 0.20 ale ja czekam na 0.30