No tak macie sie swietnie. Nawet nie macie szans wyjscia z tego gniota.
Jestescie antywkaznikiem gieldowym. Ja zaczalbym wywalac akcje, ktore zaczynacie skupowac.
PS. Jak ladnie poproscie to powiem wam w co zainwestowac ze stopa zwrotu 400% do konca przyszlego roku.
Dnia 2013-12-05 o godz. 14:54 ~Pytanie napisał(a):
> No tak macie sie swietnie. Nawet nie macie szans wyjscia z
> tego gniota.
Jestescie antywkaznikiem gieldowym. Ja
> zaczalbym wywalac akcje, ktore zaczynacie skupowac.
PS.
> Jak ladnie poproscie to powiem wam w co zainwestowac ze
> stopa zwrotu 400% do konca przyszlego roku.
- Byliście grzeczni?
- Ale jest dopiero listopad!
- A to przepraszam!
- Byliśmy, byliśmy!
Pytanie na śniadanie, co według Ciebie do końca roku przyniesie 400 % zysku??:)
EKOPOL (EGH): Dofinansowanie ze środków unijnych. (raport nr 65/2013)
16.12.2013 15:55
Informujemy, że Ekopolowi Górnośląskiemu Holding S.A przyznano dofinansowanie ze środków Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka, Działanie 8.2. na realizację projektu pt.:
" Wdrożenie innowacyjnego systemy B2B do zarządzania infrastrukturą techniczną i zasobami ludzkimi współpracujących przedsiębiorstw."
Zadeklarowana kwota wydatków kwalifikowanych wynosi 679 000 zł.
Rekomendowana kwota dofinansowania wynosi 475 300 zł.
Podstawa prawna : Załącznik nr 1 do Uchwały nr 346/2007 Zarządu Giełdy Papierów Wartościowych w Warszawie S.A. z dnia 30 maja 2007 r . "Informacje Bieżące i Okresowe w Alternatywnym Systemie Obrotu" §3 ust 2.pkt.2.
Osoby reprezentujące spółkę:
Andrzej Piecuch - Prezes Zarządu
Mirosław Szarawarski - Wiceprezes Zarządu
Przeanalizowałem raporty ostatne i można zobaczyć, że biznes na któym pracuje EKOPOL zaczyna być coraz bardziej rentowny nie widać tego patrząc na zysk ale wskaźniki na tej spółce bardzo mocno sie poprawiły
Moim zdaniem spowodowało to to iż spółka zrezygnowała z klientó nierzetelnych przez któych ponosiłą koszty a nie otrzymywałą nalezności
odzyskała wcześniej zakupione mikrostacje które mogła użyć w kolejnych umowach z innymi firmami
Raz poniesione koszty na sprzęt zwracaja się średnio kiedys Prezes pisał 2 lata moim zdaniem ten czas sie wydłuzył pewnie o rok dlatego tak naprawdę te wszystkie nowe mikrostacje zaczną na siebie zarabiać w przyszłych latach
7 zł to taki cel na najbliższe miesiace w noym 2014r.
Dzieki za analize. Po co kupowac firme, ktora przyniesie zyski za 3 lata.
Dobrze, ze wywalilem i to ze sporym zyskiem.
Teraz sobie spokojnie poczekam. Wole inwestowac niz zamrazac kapital. Tylko Klub Mlodego Leszcza moze sobie na to pozwolic. Zamrozili na 3 lata swoje kieszonkowe ;-)
Mysle, ze tym razem dostaniecie rozge za naganianie na gniota.
Lepiej wezcie sie do nauki a nie za NC. Jakos ciezko to wam idzie. Zal mi Was.
Bedzie lanie !!!
NC to nie gielda, tutaj trzeba szybko wchodzic i wychodzic. Zrobcie sobie test:
www.vantharp.com i dajcie sobie spokoj.
Radze przynajmniej wygenerowac strate za ten rok. Odliczycie sobie za 3 lata jak EKOPOL ruszy. (moze ?)
Skoro macie średnią 3.6 a bid jest 3.35 a ask 3.74, to nie wiem czy bym to zyskiem nazywał, patrząc jeszcze na głębokość kolejek... Niby do 20 można zamknąć transakcje, które potem będą rozliczane podatkowo...
A jak wam idzie na ACARTUSIE? Podobno 'rewelacja' ?
Wy chyba jestescie specami od zamrazania kapitalu na dlugie lata. No tak jestescie mlodzi. Chyba zaczeliscie inwestowac w emeryture ?
PS. To sa chyba pieniadze waszych rodzicow. Jak dowiedza sie co z nimi robicie to zabiora wam kieszonkowe !!!! Uwazajcie.
Czyzby nastepne liceum dolaczylo do Klubu Mlodego Leszcza? A na ACARTUSIE zarabialem jak wy lataliscie za orkiestra. Moze ze 2 lata temu. Od tego czasu nic sie nie dzialo i nie bedzie dziac.