Ależ tu cwaniaków naganiających na wzrosty.Będzie podobno zysk za 4 kwartał.Tych pieniędzy które dostali za Węglopex już nie ma.Urząd Skarbowy Warszawa Sródmieście już ponad rok temu wszczął egzekucję prawie dwa i pół miliona złotych za oszustwa podatkowe {Cypr Donbas} .Nie mógł do tej pory wyegzekwować bo kasa pusta.Wszelkie zyski ostatnich trzech lat to przeszacowania.tez w wyniku manipulacji akcjami w tym Węglopexu na koniec kolejnych kwartałow.Do niewtajemniczonych.Nie dajcie się urabiać cwaniakom którzy waszym kosztem chcą odrobić swoje straty,a ponad to sprawa za oszustwa znajduje się w prokuraturze o czym się niedługo dowiecie jak wielkich przekrętów dookonywali Krawce
To w jaka spolke inwestowac?jak na forum kazdej spolki piszą -oszusci cwaniaczki zlodzieje bankrut itp?moze czas na zakupy bo za duzo tych zlych informacji .
każda spólk arobi przeszacowania,różne kruczki księgowe ,itp.,itd.,jakoś urząd skarbowy do tej pory się nie upominał,pieprzenie tam takie żeby taniej kupić ,pełno tutaj cwaniaczków naganiających na spadki . Duzo do tej pory spadło to fakt,teraz pierwsze pozytywne info i czas wreszcie na odbicie
Niech będą oszuści, co drugi to oszust.ale jak pojawia się okazja do wzrostu i wstrzelenia się w odpowiednim momecie by zarobić ładne procenty, nikt nie patrzy czy oszust czy działacz charytatywny.krety są to fakt,kreca kombinują by napchac swoje kieszenie, ale to nic nowego.wazne jest by wyczuć kierunek wiatru i w odpowiednim momecie wyskoczyć żeby nas nie zmietlo taka giełda.
Dnia 2013-12-01 o godz. 21:31 ~Inwestorka II napisał(a):
> wiesz o czym piszesz???? jeżeli stać Cię na to żeby tracić
> własne pieniądze, to krzyżyk na drogę i papapa
To na cholerę tu odzielaz rad, jak mnie nie interesuje jakaś społka to glupot nie pisze
przed wystrzałem była walka o psw na otwarciu,kupowałem wgpx ,nie bylem pewien bo dalej nic się nie działo a tu był szał,potem tam w gorę azda,to info ostatnie to 3 gronie na akcje psw jeśli dalej mają 60 mln sztuk,to tak wychodzi 0,038 pln ale i o to byly kłótnie ,wmawiali mi ,ze grosz a nie trzy :0podzielcie sami 2.300.000/ 60.000
Niewiem może się mylę, ale z tego co wiem to zawsze zostawiają sobie pakiet większościowy,wiec by wyglądało ze jak narazie sypanie z ich strony by niegrozilo bo ma ja 52%. Ale niewiem do Konica.
Sypac to trzeba mieć komu a jak na razie naiwniakow mało sypna raz i znowu 04 co im to da?zarobia 1000 zł i wystrasza ostatnich inwestorkow ? to kto im w końcu ma kupic te akcje?ja tam czekam i obserwuje wydaje mi się zw jedanak ruszy w gore to wtedy się podlącze.