Normalny zysk jest kasa jest zysk w 4 kwartale o to pytasz nie interesuje mnie co po ile tylko zywa gotowka która będzie odnotowana jako zysk za 4 kwartal.
wyprowadzili 20mln do weglopexu teraz odali za 2mln zeczywiscie zrobili interes. cały czas na szkode spólk i akcjonariuszy robia. akcje weglo... teraz po 8 smigaja szkoda z ew rynek po 3 nie oddali
WPX podpisze kilka kontraktów na sprzedaż węgla , paliw , rzepaku na dziesiątki mln USD
pokażą zyski , obiecają dywidendę ( może nawet jedną wypłacą )
i zrobią ten wał co na PCA jeszcze raz jako fundusz z Izraela
Złożenie zeznań NIE jest sformalizowane. Jestem tego ciekaw bardziej, niż kolejnych przekrętów i oszustw. Na razie obiecują przejście na główny na spółce Węglopex... a przecież wszyscy wiedzą, że to śmiech na sali.... :))) Już PSW "wprowadzili na główny. TO OSZUŚCI i tyle.
Olo. Nie zdążyłem z terminem i nie wiem, czy sprawa trwa. Nie wiem ile ludzie mogą (mają prawo) napisać. Ale wiem, że jeśli mogą, to trzeba to upublicznić i rozpropagować.
chyba za długo nie inwestujesz na rynku wiec cos napisze tobie
jezeli na koniec wrzesnia akcje weglopexu ktore miał psw były po 3 grosze to wykazali to w raporcie z taka wycena jezeli teraz sprzedali po 1 gr to niestety w raporcie zaksieguja spadek tego aktywa o 2 grosze
fakt pojawi sie gotowka na rachunku ale ogolnie kapitał własny spadnie o te 4 mln i wykaza o tyle strate .... co z tego ze maja gotowke jak i tak musza spłacić us i maja kary ....
dla mnie złe info
zobaczymy jak w poniedziałek na to rynek zareaguje ......
na poczatku tego roku pisali ze chca weglopexa sprzedac za kilkadziesiat mln ..... okazało sie ze dostali 2
Caly czasn liczysz wartość ksiegowa a ja licze zysk , po 2 nic nie wiemy o szczegółach umowy bo nie wiem na przyklad czy przed podpisaniem umowy opylili jakiś towar Z WEGLOPEXU a sprzedali tylko miejsce na NC, ITP ITD,Po 3 zawsze patrze na wykres bo informacje ze spolek sa często kłamliwe i celowe w swoim rodzaju .Dlatego moim zdaniem czas rozpocząć zakupy, a tu rob jak chcesz.pozdr.
za dwie duże banki moga kupic udziały w jakiejś ciekawej spółeczce ,dobrze ,ze choć jedna osoba nie opluwa,ale tak to wszyscy psw brali ,wgpx lezał,teraz i tu tam dzida ;)
Według mnie 2,3 mln za akcje węglopex to i tak dużo.Przecież za te akcje oni nie zapłacili złotówki .https://www.bankier.pl/wiadomosc/PSWCAPITA-Przeniesienie-zorganizowanej-czesci-przedsiebiorstwa-2428754.html
Strate to bedziesz mial ty jak sprzedaz choc watpie ze cokolwiek masz, tacy jak ty i paru tu podobnych co tylko ujadaja jak wsciekle psy i wszedzie widza przekrety ,takie same Tomki agenty
Jeśli to o mnie ze nie opluwam to nie jestem żaden Piotr bardziej inwestorek poszukujący spoleczek do długoterminowych inwestycji bo moim zdaniem zaczela się wlasnie kilkuletnia hossa i dobre inwestycje mogą przynieść zysk rzedy kilku tys % Pochwale się ze wiosna 2009 kupiłem 10 spoleczek w których były min Krezus 080 Optimus 1.2 i EkoExport .3.80(2010) i pare innych na których na razie mam straty ale te 3 strzaly (po kilka tys % zrekompensowaly mi wszystko 180 TYS ZYSK kREZUS 300 tys zysk Optimus- Eko export jeszcze nie sprzedany. .Mysle ze będzie podobnie chociaż marze o większej celności hehe przynajmniej z 5 trafien w dziesiatke.