• co to było na fixie:) Autor: ~bufon [89.66.167.*]
    ale jazde zrobili:)
    hehe
    już jestem ładnie do przodu:)
    pozdro i miłego weekendu życzę
  • Re: co to było na fixie:) Autor: ~wig20 [83.23.72.*]
    Bufon, jak to co ... za mało jedliśmy to nam zaaranżowali odcięcie wagoników, spokojnie nie bój żaby, w poniedziałek dalej będą rozdawać. To co niby dziś zjadł to de facto przerzucił z konta B na konto A, i dostaniesz od nowego tygodnia.
  • Re: co to było na fixie:) Autor: ~bufon [89.66.167.*]
    chyba nie myślisz, że to było sprzedawanie akcji?
    dzisiaj ewidentnie skupowali!!przez cały dzień:)
  • Re: co to było na fixie:) Autor: ~wig20 [83.23.72.*]
    nie wiem co się działo cały dzień, wczoraj ustawiłem K na 1.63, a dzis caly dzień poza kompem. Wróciłem do chaty na fix a tu fix cudów. Okienko czasowe wypada na 2-4 grudnia, więc uważać trzeba.
    Faktycznie jedli?
  • Re: co to było na fixie:) Autor: ~tomasz.z [95.215.232.*]
    Panowie :)
    Popatrzcie w kalendaż i zagadka rysowników rozwiązana ;P
    Trochę dzisiaj wpadło po 1,61-1,63 ale z większymi zakupami się narazie wstrzymam, zresztą kasa na razie na innej spółeczce, gdzie ładnie mi się korektę udało wykorzystać.
    Pozdrawiam starych i nowych forumowiczów
  • Re: co to było na fixie:) Autor: ~Remediusz [83.7.244.*]
    A co to za kółko wzajemnej adoracji? Spójrzcie na cuda na kilku innych spółkach np. fix na wieltonie, potem na kalendarz i macie odpowiedź dlaczego takie zakończenie.
  • Re: co to było na fixie:) Autor: ~wig20 [83.23.78.*]
    Oj no, wiemy że dziś malowali świeczkę miesięczną. Ale na cholere to wyciągnięcie na 1.72? Cień i tak pozostał bez zmian.
  • Re: co to było na fixie:) Autor: ~O0o [83.13.215.*]
    A na moje oko zAmkniecie 1,72 to dokladnie jedno oczko ponad pewna dosc znaczaca linie i ty wig wiesz ktora.

Chociaz nie kumam, bo dzis wbrew temu co mowi bufon naprawde duzo akcji dostali leszcze. Ja dostalem ile chcialem, wig ty tez, bufon mowi ze tez wiec, on nie sypal sam sobie dzis! Ludzie cholernie wierza nadal we wzrosty na duonie i nie wierze ze ktokolwiek sensowny dZis z duona wychodZil, WTF??? Ale skoro dzis chcieli wyjsc ponad to o czym mowie wig20 do ciebie, po co oddali tyle akcji? Mogli caly dIen trzymac 1,72!

A tak w ogole to ja mowilem ci wig ze jeszcze jednen cien na 1,63 moze byc. I ze ponizej 1,6 nie zjada. i Byl ;) jesli teraz w gore pojda, to trafilem!

Tyle tylko ze coraz mniej wierze w szybki atak, zaczynam wierzyc w dosc dliga konsolidacje ktora mnie nie zasmuci ;)
    W sumie wole by to ruszylo w styczniu,,, po co placic duzy podatek za 2013 skoro mozna mniejszy. Na duonie i tak na dlugo jestem,,,, wiec,,,,
  • Re: co to było na fixie:) Autor: ~wig20 [83.23.78.*]
    Powiem tak, nikt normalny kto ma akcje DUO, nie odda tych akcji w chwili, kiedy firma weszła na ścieżkę rentowności biznesu. To biznes oparty na umowach (2 lata minimum), nie da się tego schrzanić w rok. Tu co kwartał już będzie pozytywny raport, pytanie tylko o skalę i dynamikę wzrostu sprzedaży. Jednak i tu byłbym pewien, Państwo wspiera ten sektor, chcąc zdjąć część biznesu z PGNiG. Fakt, dużo jeszcze zostało do zrobienia, ale DUO wygląda w chwili obecnej na najbardziej poważnego gracza wśród komercji. Ja nadal, podstawowy pakiet, kupiony ponizej 1 zł, nie zamierzam absolutnie wystawiać na S,
    a mniejszym będę się próbował technicznie raz po raz ustawić.
    O0o sprzedali nam by spóścić niżej kurs i wystraszyć co niektórych zauwaz ,że sprzedawali małe ilości akcji a skupowali duże:)
    Ogólnie zobaczcie co sie dzieje w Krakowie już przegłosowali,że przez cztery lata mają zniknąć piece węglowe a zastąpić je ma ogrzewanie gazem lub prądem a to dopiero początek tego co bedzie się działo w całym kraju bo takie są głupie wymogi Uni Europejskiej by do 2020 znacznie obniżyć emisję dwutlenku węgla.
    Do tego nowi klienci za granicą i sprzedaż prądu też rośnie więc zakładam powolny wzrost i oczywiście korekty które trzeba odpowiednio wykorzystać.
    jeszcze jedno o podatek się nie przejmuje bo nie sprzedam tych akcji w najbliższym czasie!!
    no chyba,że bedzie zwała na całym rynku
[x]
DUON 0,26% 3,83 2016-04-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.