• hmm ..... Autor: ~ann [83.20.130.*]
    niestety ta spółka to nieporozumienie , nikt się nią nie interesuje, fatalne obroty , całe szczęście , że sprzedałam za 26,60 , obserwuje ją od samego poczatku , chciałabym tu jeszcze coś zarobić , ale nie wiem czy jest sens to kupować znowu i w jakiej cenie
  • Re: hmm ..... Autor: ~rob [213.192.87.*]
    nie ma sensu, tak jak napisałaś nic się nie dzieje, znaczy że spółka nie jest godna zainteresowania
  • Re: hmm ..... Autor: ~swojak [80.50.228.*]
    zebyś jeden z drugim nie był zainteresowany to byście swego cennego czasu nie tracili na gównia.nym forum bankiera
  • Re: hmm ..... Autor: ~tamade [89.68.157.*]
    Pewnie, nie ma sensu tego kupować. Firma nic nie zarabia, bo przecież 1,5 mln euro zysku netto więcej w tym kwartale wobec III kw. ubr. to bryndza. Niby coś inwestuje, ale na jakimś zadupiu wschodnim Chin, bo 8 mln-owe Quanzhou nie można inaczej nazwać ;-). Ja bym poczekała aż spadnie do 0,10 groszy. Moze wtedy odbije...
  • Re: hmm ..... Autor: ~Piotr [83.22.52.*]
    Dobra ironia:) Najlepsze jest to ze wycena spółki nie pozwoliła na pierwotna emisje akcji po 4 zł a 16zł było absolutnym minimum. Początkowo wycena była na poziomie 25zł ale by zachęcić inwestorów poszły po 16. Ludzie patrzcie jaki Marazm na naszym gpw mowili o tym ostatnio Analitycy. Wielkie spółki z Wigu20/30 czy nawet średniaki z mwig40 nie napędza naszej giełdy. Cała nadzieja w małych spółkach a peixin jest rodzynkiem pośród spółek WIG i co dobre generuje duże większe zyski niż niektóre spółki z małych 80 czy nawet z średnich 40! A kurs na razie niech sobie lata bo większość pakietów to nie więcej niż 50 akcji...
    Pozdrawiam
  • Re: hmm ..... Autor: ~Highlander70 [86.46.171.*]
    A propos wolumenu i obrotow pani ann, spojrz Sobie na taka spoleczke jak Sanok, wolumen zaden ledwie ktos ja widzi, a od 2008 roku mozna bylo na niej zarobic ponad, i tu uwaga, 1000%. Niezla lokata kapitalu co? Pozdrawiam
  • Re: hmm ..... Autor: ~hmm [83.23.38.*]
    Ja dziś wysłałem zapytanie poprzez formularz na ich stronie, aby byli troszkę bardziej aktywni jeżeli chodzi o komunikaty lub inne infa, co może się przełoży na większe zainteresowanie. Też możecie do nich napisać.
    Co do spółki to jestem spokojny,a nawet dobrze coby bardziej niecierpliwi powychodzili.
  • Re: hmm ..... Autor: ~Jacek 43 [178.43.44.*]
    co za inwestorzy ,niektóre wpisy brzmią tak jakby ktoś tu czekał na wybicie przynajmniej kilka lub kilkanaście lat
  • Re: hmm ..... Autor: ~Piotr [83.7.78.*]
    Tyle w temacie

http://www.parkiet.com/artykul/7,1349889-Chiny--przemysl-lepiej-od-oczekiwan.html

Nadal ktos uwaza ze chinska spolka jest nic nie warta? To takim inwestorkom zycze powodzenia!
  • Re: hmm ..... Autor: ~dawid2107 [5.172.252.*]
    Powiem tak: trzeba ubrac sie w konkretny pakiet i czekac az wybije mocno w gore i bron boze nie sprzedawac z np. 10% zyskiem. Twardy akcjonariat to podstawa a kurs napewno wzrosnie:-)
  • Re: hmm ..... Autor: ~student [87.204.155.*]
    oj ale tu sie porobiło dawno mnie tu nie było.:) nikt nie chce kupować a tyle do sprzedaży ? czyżby ktoś się wystraszył :D??
[x]
PEIXIN 14,81% 1,02 2019-04-29 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.