Ehh... test wolumenowy został ulany, prawdopodobnie będzie ruch horyzontalny. W najbliższych dniach mogą być testowane niższe poziomy i jeżeli papier będzie tak chętnie oddawany (godzina 14:00 Wolumen 18k, kurs prawie 8% na południu).
Scenariusz , który właśnie się rozgrywa:
Jest akumulacja, inwestorzy którzy liczyli na szybki zysk przeliczyli się - to nie ten profil spółki, nie z tą płynnością... zaczyna się rozważanie - oddać papier czy przetrzymać, testowany jest niższy poziom, zaczyna się panika i oddawanie papierów co powoduje dalszy spadek i może pociągnąć za sobą więcej "duszyczek".
Nie chcę nawet pisać co uważam bo zaraz ktoś zacznie mówić, że naganiam na spadki/zyski. Dlatego ocenę pozostawiam wam.
Jedyne o co mogę prosić to:
1. Wyhodujcie sobie jaja jak zamierzacie "grać", a nie inwestować na giełdzie
2. Jak już inwestujecie, róbcie to z głową i nie dajcie się wyleszczyć (to jest gra o sumie zerowej, to co sprzedacie poniżej wartości będzie zyskiem innego uczestnika rynku, wyświadczacie obcej osobie przysługę a sobie robicie krzywdę.... ehhh)
Śmiesznie się to obserwuje, nie widzę tutaj logiki wśród uczestników - od rana przewinęło się już kilka batonów od 30k do 10k. Jest zainteresowanie papierem i zamiast zmusić chętnych do wyskubania więcej ludzie sprzedają ze stratą.
@xXx zazdroszcze spokoju
Jestem spokojny bo wiem z jakiego powodu kupiłem i trzymam te akcje. Mam wrażenie, że niektórzy tutaj mają portfele oparte na tej spółce i dlatego się stresują - w końcu odpowiadają wszystkim... cóż cenna lekcja
Możecie być spokojni, nie dorzucę się do tej przeceny.
Sam jestes jak bankrut...gdyby nie mieli kasy to nie byloby dofinansowan a gdyby brakowalo im to zrobiliby emisje akcji a jak widac po walnym zadnej emisji nie bedzie do wejscia na glowny rynek
Nikt tez kursem nie steruje to poprostu leszcze wywalaja
Ale zbijac kurs zbijac sam kupie jak zejdzie ponizej 1zl :)
TO JEST ZWYKLA SMIECIOWA SPOLKA :) OGLASZAM BANKRUCTWO....RATWAC OSTATNIE ZLOTOWKI :)