Nic nie piszecie co się dzieje ? Ja ostatnio trochę sprzedałem po 8,50.pln. i teraz to odkupiłem po 7,80 -7,68 dzisiaj! niby nic ale kilkanaście % wpadło. Max było po 8,90 pln. ale to śladowe ilości poszły. Jak myślicie wjedziemy na ponad 10.pln. czy cofka ?
Moim skromnym zdaniem. ... Akcje były cały czas ładnie zbierane. Ogromna podaż akcji została zagarnieta na poziomie około 7,50zł. ... Zbierajacy jednak zauważył po wroście prawie do 9.00 zł że nie ma żadnej podaży akcji przy cenie poniżej 8,50 złotych i PRZYSTĄPIŁ DO SZTUCZNEGO OBNIZENIA KURSU Aby ściągnąć podaż w dół. Bawią się sami z sobą. Oczywiście obrotów nie ma żadnych. Natomiast liczą (i słusznie) na to że po dłuższej konsolidacji na tym niskim poziomie uda im się obniżyć podaż na 8,00 zł i wkrótce zgarnąć masę akcji jednym zleceniem. Więc moim zdaniem KONSOLIDACJA. A potem wzrost. Kolejny opór wg mnie to 11,00 złotych - może w marcu ??? ;-)))
Wypakowałem się znowu z kasy i przestałem kupować - co widzę ? No Ku..... znowu robią co chcą-co im się tylko podoba. Czyli dalej tylko Ja kupuję / sprzedaję + Oni. na to wygląda-niestety ! Szkoda że zakupiłem inne akcje bo bym wszystko zabrał do 8.pln. i wyleczył nieudaczników.Pozdrowionka