Myślę że odkupię po raz 7 brakuje tylko 1 grosik. Co prawda obracam jedynie kwotą 25 tys ale trzymając się schematu na tej spółce można naprawdę nieźle zarobić!
jakie prognozy ciężko przewidzieć maja pole do popisu albo 0.4x albo wystrzał ....
ciężko przewidzieć gdzie D (4) nam się kończy i zacznie fala wzrostowa
jeśli dziś na 0.56 to fajnie, ale jest opcja że 0.4x zaliczymy niestety choć sporo osób już tam czeka z workami.
w 2 Q była duża poprawa koszty zmalały przychody wzrosły.
3 Q ma być mocne odreagowanie o którym była mowa w raporcie ,
ale już niedługo się przekonamy
jeśli raport słaby wiadomo co nas czeka
Sado... też zdołowali
pozdrawiam starą ekipę
powiem Ci Karlsmen ,że wczoraj zakupiłem weste za 16 tys,,patrzyłem jak to działa,,nie mam kasy na prowizje i żeby się bawić cały dzień ale 300 zł oczko wyżej 600 zł oczko wyżej i tak w kółko jakbyś rozwarstwił 16 tys i po 500 zł robił transakcje co 10 minut na kupnie podciągnąłbyś weste o kilkadziesiąt groszy,spokojnie przekroczyłbyś 80 groszy pod warunkiem ,że po drodze nie masz za dużo skoczków,,proponuje Ci Trakcję na teraz jak masz gotówkę,,,Boryszew się budzi ,choć te spółki z dużym rozwodnieniem są bardzo ociężałe,,nie jak westa,,lekka do podniesienia,,wiem ,że ciężko tu o prognozy ,w poniedziałek będziemy wiedzieli czy stagnacja a może jeszcze spadniemy,,,pozdr
kolego mam 2 spółki obecnie Weste i wbiłem się na PYLON z NC 2 m-ce temu (fajny pakiet) średnia 0.10.
poczytaj raporty opinie i ocen sam. nie naganiam
szkoda że na forum Cię już nie ma...
pozdrawiam
Dzięki,,przekonamy się na własnej skórze ,,prezesunio obiecywał znaczącą poprawę ostatnio więc zobaczymy czy też faktycznie tak będzie, czy tylko mydlenie oczu,,chciałbym bardzo ,żeby tu w końcu zmienił się ternd i nie było spekuły,,żeby podpisali znaczące umowy, żeby w końcu nastąpił przełom po długiej stagnacji w której tkwimy,,,pozdrawiam
lew429 ja myślę że mając tylko 5 zł
to braknie Ci 58 groszy do jutrzejszego otwarcia 1 akcją ;), chyba że masz konto w innym banku niż czesio to nabędziesz bez mała uwaga nawet 2,5 akcje naszej perełki :)))
trzymać wyłączyć kompy i wejść w grudniu :)
pozdrawiam
...tak myslę,że ta grupa sobie sama w kolana strzeliła,,mieszali,mieszali i się zamieszali,,tu na weście nie jeden mądry zgłupiał,,pewno myśleli tak: będzie umowa z unią to podniesiemy weste spekulacyjnie, nagłośnimy na forum jaka to świetlana przyszłość czeka weste ,teraz nie ma umowy i mają klina,,co zrobić ,zostaje raport i obiecanki prezesa o znacznej poprawie,,zobaczymy czy mydlili nam oczy ,czy faktycznie w raporcie ujrzymy znaczną poprawę,,,
,,,zobacz jak iluzję tworzą ,rzucili 7 złotych -kurs podskoczył o jendo oczko ,rzucili 114 kurs spadł o dwa oczka,,specyficzna spółka ,w krótkim czasie można zrobić tu dosłownie wszystko,i 40 groszy i 1 złoty,i kilka złotych w jeden dzień ,,
oby nas w h nie zrobili -mam nadzieje,że będzie porawa,,niech zawieszą notowania i zrobią tu w końcu porządek,,to był dobry pomysł ,żeby zrobić porządek z tymi groszowymi spółkami,,jakby to weszło to od razu ze spółdzielni zrobili by pompkę,,w poniedziałek będziemy wiedzieli co jest grane...
moim zdaniem teraz powininen być ruch na ukraińskich spółkach ,zdołowane są do granic
zobacz, teraz stoi odzieżówka budowlanka ,coś sie szykuje
ruszyli nc ,tu też się należy
Powinien i będzie, niech się jeszcze obsunie, to wszystko łyknę i gitara.
Ale za bardzo nie chcą wywalać, wiedzą że jest dużo chętnych i każdy się czai.
Kiedyś to musi odbić, myślę, że dużo czasu nie zostało.
raport pewno wyjdzie po zakończonej sesji,,może nas miło zaskoczą,,drugi rok jakby miało się ;;konsolidować" to by były jaja,,zebrali akcje, których w wolnym obrocie było bardzo mało,,ojciec 75 procent,ratibor -fundusz z ukrainy,osoba prywatna na ukrainie i nie wiem czy jeszcze ing ma 4,79 procent westy?pytanie pod co i na co czekają?
Moim zdaniem kasę z emisji pozyskali i ich szczególnie nie obchodzą jacyś inni inwestorzy. Nikt w to poważny nie wchodzi, bo i po co? jak i tak żadnego wpływu na spółkę mieć nie będzie. Uważam, że jesteśmy zdani tylko i wyłącznie na głównych właścicieli i ich "zachcianki". Podobnie na kilku innych ukraińskich spółkach. Zresztą jak się prześledzi historie zagranicznych Spółek na GPW (nie tylko tych z UA, to wniosek jest raczej smutny dla akcjonariuszy mniejszościowych. Ja już sobie powiedziałem, że więcej nie tknę żadnego zagranicznego tworu na GPW i mam nadzieję, że będę konsekwentny w swoim postanowieniu. A Westę będę pewnie trzymał choćby mnie tu mieli wyzerować, a może się pozytywnie zaskoczę kiedyś (w co jednak coraz bardziej powątpiewam niestety).
O tym co będzie niestety nie decydujemy my malutcy tylko ktoś znacznie większy. To tzw. Oni decydują kiedy zacząć pompowanie albo spuszczanie danej spółki i jak uczy historia nie zawsze ma to związek z kondycją finansową firmy. Maluchy mogą jedynie podłączyć się mniej lub bardziej świadomie i wtedy zarobić!
Pewnie ,że nie ma to nic wspólnego z kondycją jednej czy drugiej spółki,zapada decyzja odgórnie i zaczynają,,,to fakt -prześledziłem wszystkie ukraińskie spółki-na każdej wałek,, najważniejsze by pozyskać pieniądze z debiutu ,reszta nieważna,, nagłośnione spółki przez maklerów po czasie zapomniane, żyją swoim życiem, sztucznie utrzymywane na powierzchni, zdołowana sadovaya i agroton,,ale wiem ,że wschód rządzi się swoimi prawami,,z dnia na dzień może przyjść przełom w postaci umorzenia części długu ,wykupu i ,,no właśnie i...pozdrawiam
Z satysfakcją stwierdzam że udało mi się po raz 7 chociaż przyznam, że prawie straciłem nadzieję bo jeszcze tak długo nie czekałem- prawie miesiąc! Już wystawiłem na 75
Wielu psioczy na spółkę ale uwierzcie że dla mnie w tym roku to była maszynka do zarabiania pieniędzy. Oczywiście wiem że moja passa dobiegnie końca kiedy grupa która skupuje w tym przedziale zakończy skup i uwolni kurs ale nikt nie wie kiedy to nastąpi dlatego będę trzymał się jeszcze tego schematu!
Dnia 2013-12-13 o godz. 14:30 ~zeno napisał(a):
> aaahahhahaha , maszynka do zarabiania pieniędzy
> aaaahahahahaha, to za ile żeś tego naszarpał hahahahahahaha
Patrz post nr 1