Jedno co pewne to, to że Ty będziesz tutaj "bezinteresownie" siedział jeszcze kilka lat :-)
Oczywiście nie masz akcji i pewnie nie zamierzasz ich mieć, a piszesz tylko dla zabicia czasu ;-)
Nie ograniczaj swojej fantazji.
Napisz, że będzie 12gr, a może niżej.
A jak produkcja spadła ogólnie o 12%, to pewnie Westa o 70%.
,,,a robi Ci różnicę czy jest 0.58 czy 0,45 ?bo mi źadnej,,,przy kilku złotych za akcje rozważę sprzedaż ,jak w piątek będzie cena 0,45 będę na kupnie za 3/4 dzisiejszego obrotu, ,pozdr
,,,b3s pociąg ostro ruszył do przodu ,,plaza też daje zarobić,,no i trakcja zaczyna drgać,,pewno będzie grana pod marcowe wyniki,,,a my czekamy aż się na ukrainie ustabilizuje choć trochę,,fundy tez muszą mięć w miarę klarowną sytuacje by wchodzić tu na nowo,,ale jak to mówia -pożyjemy-zobaczymy,,obroty mizerne-spółka uśpiona,,ale nie takie spółki uśpione się budziły do życia,,polecam film-uśpieni,,,
...Marek myślisz,że ktoś tu batbazą sobie zaprząta głowę z tych ludzi co wieszczą bankructwo,,,oni tylko -gniot,śmieć i na okrągło to samo,,dziwi mnie,że ostatnio na naszej giełdzie, że padaki tylko mocno podbijają plaza i b3s tam nie ma podstaw by kursy tak rosły...na petrolu i resbudzie jest ładna rozpiętość i tam fundy albo słupy robią każdego dnia kasę,,to maszynki do zarabiania pieniędzy,,,sprzedaż mówi sama za siebie,,to nie my zdołowaliśmy westę t,,,to nasi szpece od przewałek,,,
...a co mają krzyczeć? Spółka spadła z 12zł na 50gr, cały czas przynosi straty, na Ukrainie zadyma, obroty zerowe, kontakt ze spółką zerowy, a Ty cały czas im wmawiasz, że to perełka! Pod jakim względem bo nie wiem?
,,nic nie wmawiam i nie mówię ,że to perła, zawsze pisałem,że na większości ukraińskich spółek przy wprowadzaniu na giełdę był wałek, każdy ma swój rozum,,niech inwestują w co chcą ,,chyba ludzie nie kierują się forum w podejmowaniu decyzji/! wszytkie wykresy z ukrainy wyglądają podobnie,,schemat ten sam ,poza może dwoma wyjątkami,,,
...myślisz ,że tylko Ciebie wk...ia,,kasa zamrożona ponad 1,5 roku,,po drodze drewex,redan,monnari,i trochę innych spółek ,gdzie zarobiłem ładne pieniądze ale gdybym obracał kasą z westy zyski liczone by były w innych kwotach,,zakup b3s za 0,39 ,0,40 oddane za 0,50 i 0,55 przykładów można dużo wymieniąć,,ani tu nie wejdziesz ani nie wyjdziesz,,na ukrainie musi się uspokoić,,czekam na oficjalne info kto kupił udziały plus oficjalne inf o rozpoczęciu zakładu przez chinoli,,sam wiesz,że tu kondycja spółki nie ma nic wspólnego z kursem ,przyjdzie dzień i zapadnie decyzja,,pozdr