• interfax ukraine Autor: ~kumaty [213.162.68.*]
    Produkcja przemyslowa na ukrainie za ostatnie 9 miesiecy spadla o 12% to zapewne westa w piatek co najwyzej 0.45zloty.(wyniki 3Q)
  • Re: interfax ukraine Autor: ~alonzo [109.95.206.*]
    Jedno co pewne to, to że Ty będziesz tutaj "bezinteresownie" siedział jeszcze kilka lat :-)
    Oczywiście nie masz akcji i pewnie nie zamierzasz ich mieć, a piszesz tylko dla zabicia czasu ;-)
    Nie ograniczaj swojej fantazji.
    Napisz, że będzie 12gr, a może niżej.
    A jak produkcja spadła ogólnie o 12%, to pewnie Westa o 70%.
  • Re: interfax ukraine Autor: ~wojtek [5.173.161.*]
    ,,,a robi Ci różnicę czy jest 0.58 czy 0,45 ?bo mi źadnej,,,przy kilku złotych za akcje rozważę sprzedaż ,jak w piątek będzie cena 0,45 będę na kupnie za 3/4 dzisiejszego obrotu, ,pozdr
  • Re: interfax ukraine Autor: ~anton [83.28.60.*]
    Kupujcie trochę bo zaśniecie na tym papierze
  • Re: interfax ukraine Autor: ~Góra [83.20.154.*]
    masz ciety jezyk ... pamietaj o karmie - moze ci sie kiedys zmienic o 180 stopni ...
  • Re: interfax ukraine Autor: ~wojtek [5.173.130.*]
    ,,,b3s pociąg ostro ruszył do przodu ,,plaza też daje zarobić,,no i trakcja zaczyna drgać,,pewno będzie grana pod marcowe wyniki,,,a my czekamy aż się na ukrainie ustabilizuje choć trochę,,fundy tez muszą mięć w miarę klarowną sytuacje by wchodzić tu na nowo,,ale jak to mówia -pożyjemy-zobaczymy,,obroty mizerne-spółka uśpiona,,ale nie takie spółki uśpione się budziły do życia,,polecam film-uśpieni,,,
  • Re: interfax ukraine Autor: ~marek [79.186.173.*]
    z prawej strony jest taki wykresik dla zainteresowanych

http://www.battery-industry.ru/?p=9754

http://www.liveinternet.ru/stat/battery-industry.ru/countries.gif?id=2;id=6;id=34;id=25;period=month;graph=yes
  • Re: interfax ukraine Autor: ~marek [79.186.173.*]
    Bat baza która zajmuje się sprzedażą w rosji
    w 2013 roku sprzedała około 1,2mln akumulatorów

http://www.batbaza.ru/news_139.html
  • Re: interfax ukraine Autor: ~wojtek [188.33.29.*]
    ...Marek myślisz,że ktoś tu batbazą sobie zaprząta głowę z tych ludzi co wieszczą bankructwo,,,oni tylko -gniot,śmieć i na okrągło to samo,,dziwi mnie,że ostatnio na naszej giełdzie, że padaki tylko mocno podbijają plaza i b3s tam nie ma podstaw by kursy tak rosły...na petrolu i resbudzie jest ładna rozpiętość i tam fundy albo słupy robią każdego dnia kasę,,to maszynki do zarabiania pieniędzy,,,sprzedaż mówi sama za siebie,,to nie my zdołowaliśmy westę t,,,to nasi szpece od przewałek,,,
  • Re: interfax ukraine Autor: ~mno [89.231.179.*]
    ...a co mają krzyczeć? Spółka spadła z 12zł na 50gr, cały czas przynosi straty, na Ukrainie zadyma, obroty zerowe, kontakt ze spółką zerowy, a Ty cały czas im wmawiasz, że to perełka! Pod jakim względem bo nie wiem?
    ,,nic nie wmawiam i nie mówię ,że to perła, zawsze pisałem,że na większości ukraińskich spółek przy wprowadzaniu na giełdę był wałek, każdy ma swój rozum,,niech inwestują w co chcą ,,chyba ludzie nie kierują się forum w podejmowaniu decyzji/! wszytkie wykresy z ukrainy wyglądają podobnie,,schemat ten sam ,poza może dwoma wyjątkami,,,
    ...a to już inna wkur... sprawa! Wg mnie lipa tu będzie trwała dłuuuuugo i doprowadza mnie to do szału, obym się mylił!
    ...myślisz ,że tylko Ciebie wk...ia,,kasa zamrożona ponad 1,5 roku,,po drodze drewex,redan,monnari,i trochę innych spółek ,gdzie zarobiłem ładne pieniądze ale gdybym obracał kasą z westy zyski liczone by były w innych kwotach,,zakup b3s za 0,39 ,0,40 oddane za 0,50 i 0,55 przykładów można dużo wymieniąć,,ani tu nie wejdziesz ani nie wyjdziesz,,na ukrainie musi się uspokoić,,czekam na oficjalne info kto kupił udziały plus oficjalne inf o rozpoczęciu zakładu przez chinoli,,sam wiesz,że tu kondycja spółki nie ma nic wspólnego z kursem ,przyjdzie dzień i zapadnie decyzja,,pozdr
    Pewnie, że wiem problem w tym, że nie uśmiecha mi się czekać 5 lat.
[x]
WESTAISIC 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.