ta cała spólka jak i wzrost kursu jest wielkim wałkiem , tu miesza wisnia, tzw stojek z PMI który pisze kłamstwa oraz matyjas poszukiwany przez akcjonariuszy PMI , kupicie to stracicie akcje sa "znaczone "i policzone , nie dotykac tych akcji , kupcie sobie każde inne na NC ale nie te akcje , bedziecie na hakach wisiec jak ludzie na PMI
buuuuuuuuuuuuuhahahah ale kaleki inwestycyjne , kto to od was odkupi???? sami siebie naganiacie i ubieracie , ja pierdziele !!!!!!!!!!!!!! ale kabaret na 8fomuła jest ,
tak jestem kaleką inwestycyjnym i sam ,,naganiam" innych i nie wiem komu to sprzedam, nie śpię po nocach - wory pod oczami, schudłem - prawie anoreksja i mam koszmary
jakby ci kto płacił,spadaj z 8 jak nie pasi ,taniej niż z a6 zeta za momentnie kupisz ,nie naganiaj na spadki ,papier zbierany i znowu do góry ,nie widzisz?
jak matyjas ma niby to robic ? Akcje nowy zarzad PMI zablokowal ze matyjas nie ma do nich dostepu, a te co kupiono ostatnio nie sa w obrocie ( 2x po 5% ), czyli nie ma mozliwosci ich sprzedazy.
Dnia 2013-11-25 o godz. 13:14 ~TM napisał(a):
> ta cała spólka jak i wzrost kursu jest wielkim wałkiem , tu
> miesza wisnia, tzw stojek z PMI który pisze kłamstwa oraz
> matyjas poszukiwany przez akcjonariuszy PMI , kupicie to
> stracicie akcje sa "znaczone "i policzone
> , nie dotykac tych akcji , kupcie sobie każde inne na NC
> ale nie te akcje , bedziecie na hakach wisiec jak ludzie na
> PMI
wyniki finansowe drukować i do analityka !
moja wycena 2,30g na akcje społka 2,8m od razu reprymenda specjalisty
Cytuje
Cieżko tak bez większej ilości informacji ale raczej 2,8 MPLN bym nie dał za spółkę która w ubiegłym roku miała stratę a teraz za 3Q jedynie 30 kPLN zysku z działalności operacyjnej. Prawdopodobnie jakimś one-offem jest podwyższony EBIT w 2013 ale z raportu nie wyciągnę tego co to jest. Ujemny kapitał obrotowy netto, majątek głownie nieruchomosci i budynki ale nie wiadomo jak wycenione. Kwoty Ci z tych informacji nie podam, ale generalnie zobacz ile maja krótkoterminowych zobowiązań a ile aktywów obrotowych. Ciekawe z czego spłaca te zobowiązania? I dlaczego maja w ogóle tak podpompowane zobowiązania z tyt diu przy takich obrotach?