• PANOWIE TO CUDO Autor: ~lucjusz [109.243.208.*]
    jedna z niewielu firm, ktora robi naprawdę progres!!!

http://www.finweb.pl/firmy/przemysl/11254-duon-na-szlaku-rozwoju

tutaj macie zreszta wszystko poparte liczbami...
  • Re: PANOWIE TO CUDO Autor: ~StopLoss [89.202.158.*]
    Zgadzam się z ostatnim fragmentem artykułu:
    "W ogólności wydaje się, że przed przedsiębiorstwem rysują się dość dobre perspektywy. W skali rocznej po dziewięciu miesiącach wyraźnie wzrosły przychody, zyski i rentowności, nabierają też wartości akcje Duonu. Wydaje się, że mocne wyjście ponad charakterystyczny poziom 2 zł bardzo dobrze potwierdziłoby zaufanie rynku do firmy"

Mocne wybicie ponad 2 zł to jest to na co czekam.... do końca tego tygodnia.

Narra
  • Re: PANOWIE TO CUDO Autor: ~wig20 [83.23.41.*]
    Do końca tego tygodnia to może być jeszcze jedno zejście, a już na pewno nie odbicie. Pętla się zacieśnia i sam jestem ciekaw jak to się skończy. Na wypadek odlotu, zakupilem pakiecik niewielki, druga część czeka na zakupy. Sporo naganiania widzę, SII, tu też jakas spółdzielnia z ta stroną www ... ciekawe jak to się skończy. Pamiętacie dobre czasy jak właziliśmy przy 0.80? Nikogo tu nie było, a ludziom trzeba było tłumaczyć co robi dupon.
  • Re: PANOWIE TO CUDO Autor: ~o0o [83.13.215.*]
    siedziec nie marudzic, nie wychylac sie i nie wychwalac duona, nie reklamowac!

korekty traktowac jako blogoslawienstwo i dokupywac na nich akcje!

czas to nasz przyjaciel,,,,, szybko to rosną chwasty!!! solidny dąb, rośnie powoli!!!

duona oddam,,,, może,,,, za 2-3 lata,,,, może ;) :D
  • Re: PANOWIE TO CUDO Autor: ~wig20 [83.23.84.*]
    Amen
  • Re: PANOWIE TO CUDO Autor: ~borsuk powraca [83.10.97.*]
    Długo na to czekałem, ale się doczekałem - kilka kg się ma i będzie pięknie rosło...
  • Re: PANOWIE TO CUDO Autor: ~bufon [89.66.167.*]
    j.w
    jak dla mnie może jeszcze troche spaść mam troszkę kaski na zakup po dobrej cenie:)
[x]
DUON 0,26% 3,83 2016-04-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.